Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģa "Wizards" pēc neapmierinošas sezonas atlaiž ģenerālmenedžeri

Agris Suveizda

Porziņģa "Wizards" pēc neapmierinošas sezonas atlaiž ģenerālmenedžeri
Tomijs Šeperds. Foto: ESPN

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Vašingtonas "Wizards" īpašnieks Teds Leonsiss pavēstījis par ģenerālmenedžera un prezidenta Tomija Šeperda atbrīvošanu no amatiem.

"Nekvalificēšanās izslēgšanas spēlēm otro sezonu pēc kārtas ļoti sarūgtināja mūsu organizāciju un mūsu fanus," piebilda Leonsiss. "Nekavējoties sāksim jaunas vadības meklēšanu ārpus organizācijas. Vēlos pateikties Tomijam par paveikto "Wizards" organizācijā un vēlu viņam visu to labāko nākotnē."

Vašingtonas "Wizards" ar 35 uzvarām un 47 zaudējumiem ieņēma 12. vietu Austrumu konferencē un ceturto reizi piecu sezonu laikā neiekļuva izslēgšanas spēlēs. Neskatoties uz vājo sezonu, galvenajam trenerim Vesam Anseldam vajadzētu turpināt darbu, un sākotnēji nekas neliecināja arī par Šeperda atlaišanu – vaicāts par savu nākotni un krēsla stingrību, ģenerālmenedžeris medijiem pauda izbrīnu par šādu jautājumu. Šeperds "Wizards" strādāja kopš 2003. gada, 2019. gadā kļuva par ģenerālmenedžeri un 2021. gada novembrī pagarināja līgumu.

Kristaps Porziņģis aizvadīja savu individuāli labāko sezonu karjerā, piedaloties 65 spēlēs un vidēji 32,6 minūtēs tiekot pie 23,2 punktiem, 8,4 atlēkušajām bumbām, 2,7 rezultatīvām piespēlēm, 1,5 bloķētiem metieniem un 2,1 kļūdas. Šeperds iepriekš sacīja, ka vēlas komandā paturēt gan Porziņģi, gan Kailu Kuzmu, kuriem šovasar būs jāizšķiras starp spēlētāja iespējām pagarināt līgumu vēl uz gadu vai mēģināt parakstīt jaunus līgumus Vašingtonā vai citur.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/wizards/news/to...

  -3 [+] [-]

, 2023-04-20 09:35, pirms gada
pf, pajols.. Spēli veido treneru sastāvs un spēlētāji laukumā/ treniņprocesā, no tiem arī prasi atbildību.. visādi menedžeri, konsultanti bumbu nedriblē un grozā nemet

  +3 [+] [-]

, 2023-04-20 09:39, pirms gada
Treneri patur bet ģenmeni atlaiž, lol wizardam prātīga galva ir.

  +4 [+] [-]

, 2023-04-20 09:43, pirms gada
Vienīgā lieko Šepards mācējā ir izvilkt no minimuma maksimumu treidu ziņā. Westbruka un KP treids to parādīja.

Nedomāju,ka šitas ietekmēs KP. Īpašnieks ir un paliek tas pats.
Sign n trade iespēja droši palielinās KP sakarā.Protams tur KP visu noteiktu,jo bez viņa piekrišanas nekas nemaz notikt nevar.

  +2 [+] [-]

, 2023-04-20 10:10, pirms gada
GreenBoston#7 rakstīja: Vienīgā lieko Šepards mācējā ir izvilkt no minimuma maksimumu treidu ziņā. Westbruka un KP treids to parādīja.

Nedomāju,ka šitas ietekmēs KP. Īpašnieks ir un paliek tas pats.
Sign n trade iespēja droši palielinās KP sakarā.Protams tur KP visu noteiktu,jo bez viņa piekrišanas nekas nemaz notikt nevar.
Hačimuras treids un viņa sniegums PO, visticamāk šo GM nogremdēja.

  +2 [+] [-]

, 2023-04-20 10:19, pirms gada
chubaki rakstīja: Hačimuras treids un viņa sniegums PO, visticamāk šo GM nogremdēja.
Rui un Kuzmam līguma gadi. Abus nepaturētu. Rui vienmēr kaut kādas mentālas problēmas. Stabilitāte nekad nav bijusi stiprā puse laukumā.
Abās pusēs melnais caurums.
Treidot viņu vajadzēja zinot,ka Wizards grib pārslēgt Kuzmu. Atpakal protams principā neko nedabuja

     [+] [-]

, 2023-04-20 12:40, pirms gada
chubaki rakstīja: Hačimuras treids un viņa sniegums PO, visticamāk šo GM nogremdēja.
Tad jau tieši treneri vajdzētu nogremdēt, ka nemācēja lietderīgi izmantot.

     [+] [-]

, 2023-04-20 14:26, pirms gada
Nu vismaz kaut kādas pārmaiņas tajā iepuvušajā dīķī. Ja vēl drusciņ Haļavas tante uzsmaidītu drafta rotaļā ...

     [+] [-]

, 2023-04-20 14:48, pirms gada
no Kuzmas jātiek vaļā, baigi neefektīvs uzbrukums,riktīgs enkurs