Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis par traumu: ''Spēles galvenokārt izlaidu piesardzības nolūkos''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Porziņģis par traumu: ''Spēles galvenokārt izlaidu piesardzības nolūkos''
Kristaps Porziņģis spēlē pret ''Pistons''. Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz otrdienu Bostonas ''Celtics'' sastāvā pēc piecu spēļu izlaišanas atgriezās Kristaps Porziņģis, kurš, spēlējot ierobežotu minūšu skaitu, ar 20 punktiem palīdzēja klubam pārspēt Detroitas ''Pistons''. Pēc mača viņš žurnālistiem skaidroja savu savainojumu un izjūtas laukumā.

Pēc piecu spēļu izlaišanas paceles cīpslas traumas dēļ ''Celtics'' sastāvā naktī uz otrdienu atgriezās Kristaps Porziņģis, kurš uzvaru pār ''Pistons'' veicināja ar 20 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām 22 minūšu laikā.

''Jutos labi,'' pirmos vārdus pēc spēles teica Porziņģis, kurš uzreiz bilda, ka viņam mačā bijušas plānotas ierobežotas minūtes laukumā. ''Pirmajā puslaikā daudz nespēlēju, bet otrajā jau biju laukumā ilgākos laika nogriežņos. Kaut kas neierasts, bet visādi citādi - vienmēr ir patīkami spēlēt.'' Latvietis pauda cerību, ka minūšu ierobežojumi neturpināsies nākamajās spēlēs, pie reizes sakot, ka svarīgākais ir sagaidīt izslēgšanas mačus pie labākās veselības.

''Pēc Denveras spēles nedaudz savainoto vietu jutu, taču nevienam neko pat īsti neteicu. Spēles dienas rītā pret Fīniksu, iesildoties, sāku kaut ko sajust. Informēju par to medicīnisko personālu, kurš pret manu kaiti izturējās ar piesardzību. Veicām pārbaudes un kaut ko arī tur varēja redzēt, bet galvenokārt spēles izlaidu piesardzības nolūkos. Ja tās būtu uz dzīvību un nāvi vai ''play-off'', ar mani viss būtu kārtībā,'' par savu gūto paceles cīpslas traumu teica Porziņģis.

''Šeit ir nedaudz citādāka pieeja nekā citās komandās, kurās esmu spēlējis,'' atbildot uz jautājumu par līdzšinējo spēļu izlaišanas praksi teica Porziņģis. Viņš ik pa laikam izlaidis vienu vai divas spēles un ātri atgriezies ierindā. ''Lielākoties tas ir bijis piesardzības dēļ. Esam labā vietā tabulā. Svarīgākais ir būt gataviem un svaigiem uz izslēgšanas spēlēm.''

  +3 [+] [-]

, 2024-03-19 09:46, pirms mēneša
Laba iesildīšanās pēc atgriešanās.

  -4 [+] [-]

, 2024-03-19 10:50, pirms mēneša
Tāpat kā PK 🤷‍♂️😀

  -2 [+] [-]

, 2024-03-19 17:56, pirms mēneša
Skaidrs, ka galveno lēmumu pieņem medpersonāls un, cik zināms, arī šeit ieteica spēlēt noteiktu laiku.
Vispār jau KP var uzlikt suspensoriju, lai vismaz viena vieta netiktu traumēta, kā arī uzspēlēt ar brillēm vai sejas aizsargu, lai kāds atkal acī neiebakstītu. Tā drošāk.

     [+] [-]

, 2024-03-19 18:15, pirms mēneša
striker rakstīja: Skaidrs, ka galveno lēmumu pieņem medpersonāls un, cik zināms, arī šeit ieteica spēlēt noteiktu laiku.
Vispār jau KP var uzlikt suspensoriju, lai vismaz viena vieta netiktu traumēta, kā arī uzspēlēt ar brillēm vai sejas aizsargu, lai kāds atkal acī neiebakstītu. Tā drošāk.
pēc gadiem 30 gadiem tā būs obligāta prasība

     [+] [-]

, 2024-03-19 20:40, pirms mēneša
pūce rakstīja: pēc gadiem 30 gadiem tā būs obligāta prasība
Bet tas nespēs mūs biedēt !