Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: ''Par laiku Ņujorkā man ir palikušas tikai labākās atmiņas''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Porziņģis: ''Par laiku Ņujorkā man ir palikušas tikai labākās atmiņas''
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kristaps Porziņģis pēc zaudējuma pret Ņujorkas ''Knicks'' medijiem atklāja, ka neveiksme piedzīvota spēles uzbrukumā un zaudētās cīņas par atlēkušajām bumbām dēļ. Tikmēr laiku Ņujorkā Porziņģis atceroties ar labākajām atmiņām.

Naktī uz sestdienu sesto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Vašingtonas ''Wizards'', kas ar 97:100 piekāpās Ņujorkas ''Knicks''.

Ar 29 uzvarām Vašingtona tagad ir 12. vietā Austrumos, no desmitajā vietā esošās Šarlotes ''Hornets'' nu jau atpaliekot par sešu uzvaru tiesu. Pēc spēles Porziņģis gan apgalvoja, ka komandas mērķis joprojām ir spēlēt ''play-in''. ''Noteikti mērķis ir kvalificēties ''play-in'', lai varam cīnīties par vietu izslēgšanas spēlēs. Šī bija svarīga spēle, tāpēc piedzīvotais zaudējums ir sāpīgs.''

Porziņģis uzsvēra, ka zaudējums piedzīvots, jo Ņujorka bijusi labāka cīņā par atlēkušajām bumbām (60 pret 38), no kurām 19 izcīnītas uzbrukumā. Porziņģis izcēla Mičelu Robinsonu, kurš viens pats savāca 12 bumbas zem groziem. Tāpat latvietis kritizēja paveikto uzbrukumā, sakot, ka šī nebija kvalitatīva spēle šajā elementā. ''Darbība uzbrukumā neļāva mums uzvarēt. Spēlējām pārāk lēni. Mums jākļūst labākiem un katram nākamajās spēlēs jāsper solis uz priekšu.''

Porziņģis spēli noslēdza ar gūtajiem 18 punktiem laukumā pavadītajās gandrīz 29 minūtēs. Uz jautājumu par savu šī brīža gatavību, latvietis atbildēja, ka vēlas spēlēt vairāk, taču pilda medicīnas personāla sniegtos norādījumus. ''Kopumā jūtos labi. Vēlos spēlēt vairāk, taču ievēroju, ko man saka medicīniskais personāls.''

Pie reizes Porziņģim šī bija atgriešanās ''Madison Square Garden''. Tieši ''Knicks'' formā spēka uzbrucējs sāka savu NBA karjeru, taču šīs nakts mačā vietējie līdzjutēji Porziņģi izsvilpa. Pēcspēles komentārā basketbolists gan tam lielu vērību nepievērsa. ''Vienmēr izbaudu spēlēšanu ''Madison Square Garden''. To darīt ir izklaidējoša, tā ir lielākā skatuve. Viss, kas bijis, ir pagātnē,'' teica Porziņģis, piebilstot, ka viņam ir labākās atmiņas par pavadīto laiku Ņujorkā.

''Man pietrūkst šīs pilsētas. Izbaudīju laiku šeit un no tā man ir palikušas tikai labākās atmiņas,'' par pavadītajiem gadiem ''Knicks'' teica Porziņģis.

Šīs sezonas 40 mačos Kristaps Porziņģis vidēji guvis 19.3 punktus, izcīnījis 7.7 atlēkušās bumbas un bloķējis 1.7 pretinieku metienus. Nākamo spēli Vašingtona aizvadīs jau naktī uz svētdienu, kad savā laukumā uzņems Losandželosas ''Lakers'', kam zaudēja pirms nedēļas.

  -2 [+] [-]

, 2022-03-19 12:08, pirms 2 gadiem
Un kāpēc tad tu tā rāvies no turienes prom?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-03-19 20:18, pirms 2 gadiem
Muhameds99 rakstīja: Un kāpēc tad tu tā rāvies no turienes prom?
A kāpēc tev tas jāzin

     [+] [-]

, 2022-03-19 21:27, pirms 2 gadiem
P.s. Patiesība par maiņu uzpeldēs gaisā aptuveni pēc 40 gadiem, ar nosacījumu,ka kāds no tā sagatavotājiem un paraksta personām būs atstājis "kreisos" ierakstus un izdomās ar to piepelnīties.Un tad tas vairs nebūs nevienam vajadzīgs,diemžēl...

     [+] [-]

, 2022-03-19 21:33, pirms 2 gadiem
Bet protams. Jo toreiz vēl bija diezgan daudz naivie, kas ticēja, ka šis enkurs kādu dienu būs viens no līgas top spēlētājiem - ahhahahahaha. A kas tagad? Divreiz jau aizmainīts pret sviestmaizi, jāspēlē galīgā pagrīdē un pat tur vairs nevar būt pirmā vijole - drīz vairs zemāk nebūs, kur krist.

     [+] [-]

, 2022-03-19 21:37, pirms 2 gadiem
EnkursMakarons rakstīja: Bet protams. Jo toreiz vēl bija diezgan daudz naivie, kas ticēja, ka šis enkurs kādu dienu būs viens no līgas top spēlētājiem - ahhahahahaha. A kas tagad? Divreiz jau aizmainīts pret sviestmaizi, jāspēlē galīgā pagrīdē un pat tur vairs nevar būt pirmā vijole - drīz vairs zemāk nebūs, kur krist.
Tavu autisma līmeni neviens nesasniegs

     [+] [-]

, 2022-03-19 23:13, pirms 2 gadiem
EnkursMakarons rakstīja: Bet protams. Jo toreiz vēl bija diezgan daudz naivie, kas ticēja, ka šis enkurs kādu dienu būs viens no līgas top spēlētājiem - ahhahahahaha. A kas tagad? Divreiz jau aizmainīts pret sviestmaizi, jāspēlē galīgā pagrīdē un pat tur vairs nevar būt pirmā vijole - drīz vairs zemāk nebūs, kur krist.
zemak vienmer var nokrist, ja nu vienigi, kad sasniedz tavu limeni, tad gan laikam vairs zemak nevar.