Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

NBA sezonas vidus tirgus placis: kādas izmaiņas nesīs maiņu darījumu laiks?

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

NBA sezonas vidus tirgus placis: kādas izmaiņas nesīs maiņu darījumu laiks?
Mailzs Tērners ar skatu uz jaunu komandu. Foto: AP/Scanpix

Ik gadu sezonas vidus Nacionālās basketbola asociācijas visu 30 klubu ģenerālmenedžeriem ir viens saspringtākajiem un darba pilnākajiem etapiem, jo var veikt izmaiņas sastāvā. Šajā sezonā maiņu darījumu laiks noslēgsies pēc 10. februāra. Portāls ‘’Sportacentrs.com’’ skaidro, kuras komandas būs aktīvākās, vai notiks skaļš darījums un vai komandas mainīs kāds no latviešiem.

10. februāris ir diena, kad NBA vidē tā būs karsta ne tikai ģenerālmenedžeru ofisos, bet arī līdzjutēju prātos. Tieši šajā datumā noslēgsies maiņu darījumu laiks, kas allaž nāk ar klubiem, kas sāk jaunu kursu un aizmaina daļu no spēlētājiem, kā arī vienībām, kas cenšas pastiprināt savas rindas, lai turpinātu cīņu par augstākajiem mērķiem – NBA čempiontitulu. Tuvojoties zīmīgajam datumam, portāls ''Sportacentrs.com'' piedāvā ieskatu, kuras komandas varētu būt aktīvākās un vai latvieši tiks iesaistīti maiņu darījumos.

Indiānas iespējamā pārbūve un Portlendas sastāva restarts

Raugoties uz tām komandām, kas varētu veikt nozīmīgas izmaiņas sastāvā un aizmainīt nozīmīgus spēlētājus līdz 10. februārim, tad par tādām var saukt piecas – Indiānas "Pacers", Detroitas "Pistons", Hjūstonas "Rockets", Portlendas "Trailblazers" un Sakramento "Kings".

Pagājusī sezona Indiānai kļuva tikai par otro kopš 2010./2011. gada sezonas, kurā tā nekvalificējās izslēgšanas spēlēm, "play-in" zaudējot Dāvja Bertāna Vašingtonas "Wizards". Starpsezonā "Pacers" atgriezās Riks Kārlails, kurš to jau bija trenējis no 2003. līdz 2007. gadam. Atgriešanās pagaidām nav bijusi pozitīva – 15 uzvaras 44 spēlēs un 13. vieta Austrumu konferencē. Palīdzējis nav arī lietuvieša Domanta Saboņa produktīvais sniegums – 18.9 punkti un 11.9 atlēkušās bumbas. Neapmierinātību ar savu lomu izteicis Mailzs Tērners (vidēji 12.9 punkti, 7.1 atlēkusī bumba), tāpat maiņu darījumu laikā jaunas komandas var atrast Džeremijs Lembs (vidēji 6.9 punkti) un Kariss Leverts(vidēji 17.8 punkti). "Negribu redzēt pārbūvi. Ja es to nevēlos, tad arī fani to nevēlas. Kāpēc mums jāveic pārbūve, ja varam uzlabot sastāvu ar esošajiem resursiem? Donijs to izdarīja, Lerijs to paveica, tagad to izdarīs arī Kevins," "The Athletic" izmaiņas komentēja "Pacers" īpašnieks Herbs Simonss. Tik tiešām – "Pacers" ģenerālmenedžerim Kevinam Pričardam nākamās nedēļas būs karstas… Zināms, ka par Tērneru "Pacers" vēloties vismaz divas drafta izvēles, bet pret Levertu drafta kārtas izvēli un gados jaunu basketbolistu.

Ko padomāt ir arī Portlendas "Trailblazers", kas pēdējos gados bijusi stabila Rietumu konferences izslēgšanas spēļu komanda, atsevišķās sezonās izrādot zobus spēcīgākajām konferences komandām cīņā par titula izcīnīšanu. Starpsezonā Portlenda šķīrās no galvenā trenera Terija Stotsa, bet vietā iecēla Čonsiju Bilapsu, kam šī ir debija galvenā trenera amatā. Līderu traumas stipri ietekmējušas Portlendas spēli, pagaidām ar 18 uzvarām un 25 zaudējumiem tai atrodoties 10. vietā Rietumos. Zināms, ka vienīgais basketbolists, kurš nav aizmaināms, ir līderis Deimjens Lilards. Basketbolists pagaidām gan nav apmierināts ar notiekošo komandā – Ziemeļamerikas žurnālisti vēsta, ka starpsezonā Portlendas līderis galvenā trenera amatā vēlējies redzēt Džeisonu Kidu. Bez tam par Bilapsu neapmierinātību pauduši citi basketbolisti, bet treneris nav kautrējies atklāti kritizēt savus padotos: "Nekad neesmu redzējis komandu, kuras rezervisti ir labāki par pamatsastāva spēlētājiem. Parasti ir otrādi." Turbulences pilno sezonu papildināja ģenerālmenedžera Nīla Olšija atbrīvošana no amata. Jaunas komandas varētu atrast Roberts Kovingtons (7.7 punkti vidēji spēlē), Jusufs Nurkičs (13.7 punkti, 10.3 atlēkušās bumbas spēlē), kā arī nav izslēgta Sīdžeja Makoluma aizmainīšana. Pēdējo gadu viens no līderiem šosezon cīnījies ar veselības problēmām – basketbolists laukumā devies 24 spēlēs, kurās vidēji guvis 20.6 punktus.

Bez Portlendas un Indiānas nozīmīgus manevrus savu spēlētāju aizmainīšanā var spert Detroitas "Pistons", Hjūstonas "Rockets" un Sakramento "Kings". Detroitai, kam lielākā daļa spēlētāju atrodas debitanta līgumos un kuru atalgojums lielākoties ir zem sešiem miljoniem dolāru gadā, ir tikai viens vērtīgs spēlētājs – Džerami Grants, kurš šobrīd traumas dēļ nespēlē. Spēlētājam vēl ir līgums līdz 2022./2023. gada beigām, tomēr par šo basketbolistu Detroita var saņemt vērtīgus piedāvājumus.

Kārtīgi pamainīt sastāvus var "Rockets" un "Kings". Hjūstonas ģenerālmenedžeris Rafaels Stounss kopš stāšanās amatā pirms pagājušās sezonas veicis jau 12 maiņas darījumus, tostarp aizmainījis lielāko zvaigzni Džeimsu Hārdenu. Komanda, kas atrodas pēdējā vietā Rietumu konferencē (13-32), var aizmainīt tādus basketbolistus kā Kevinu Porteru (12.9 punkti spēlē), Džonu Volu, Kristianu Vudu (17.6 punkti, 10.1 atlēkusī bumba spēlē), Eriku Gordonu (14.9 punkti spēlē) un Dīdžeju Augustinu (5.5 punkti spēlē). Visgrūtāk jaunu komandu atrast būs Volam, kurš šajā sezonā nav spēlējis. Šogad Vols pelnīs 44.3 miljonus dolāru, kamēr nākamajā 47.3 miljonus – tik apjomīgam līgumam pircējus atrast būs grūti. Kevinam Porteram, Vudam un Augustinam ir līgumi līdz 2023. gadam, bet Gordonam līdz 2024. gadam, taču pēdējais gads nav garantēts. Gordona sakarā Hjūstona pretī vēloties drafta izvēles.

Vēl lielākas pārmaiņas var notikt Sakramento, kur neviens basketbolists nevar justies drošs, vai pēc 10. februārī turpinās nēsāt "Kings" formu. Vienība jau šķīrās no galvenā trenera Lūka Voltona, vietā ieceļot pieredzējušo Alvinu Džentriju. Ar 18 uzvarām 46 spēlēs tā ieņem 11. vietu Rietumos, kas nav sniegums, uz ko cerēja kluba īpašnieki. Aizmainīt var jebkuru, ieskaitot līderus D'Āronu Foksu, Tairīsu Haliburtonu, Harisonu Bārnsu, Badiju Hīldu. Izmaiņu mērķis šajā gadījumā gan būs nevis pilnībā izjaukt komandu, bet padarīt to spēcīgāku cīņā par kvalificēšanos izslēgšanas spēlēm. ''Lielākā daļa spēlētāju tiek iesaistīti maiņu sarunās. Nav nemaz tik daudz to spēlētāju, kuri ir neaizskarami, līdz ar to saprotu, ka kaut kas var notikt. Es eju un spēlēju basketbolu, kontrolējot to, ko varu kontrolēt,'' par aizmainīšanas baumām izteicās Fokss, sakot, ka vēlas atrasties uzvarošā komandā.

Simonsa, Ērvinga un citu nākotne. Vai būs skaļš darījums?

Šajā sezonā spēlējis vēl nav Filadelfijas "76ers" viens no pēdējo gadu līderiem Bens Simonss. Pirms sezonas spēlētājs pauda vēlmi tikt aizmainītam, taču vēlāk atgriezās kluba rīcībā. Aizbildinoties ar psiholoģisku negatavību, līdz šim Simonss nav aizvadījis ne maču ‘’76ers’’ rindās, bet viņa aizmainīšanu apgrūtina noslēgtais maksimālais līgums – nākamajos četros gados Simonss saņems 147 miljonus ASV dolāru. "76ers" basketbola operāciju prezidents Derils Morejs apgalvojis, ka ir gatavs gaidīt visus četrus gadus, lai atrastu pienācīgu maiņu. Atsevišķas baumas parādījušās par Tobiasa Herisa iesaistīšanu maiņas darījumā gadījumā, ja ar kādu komandu vienošanās tiks panākta. Vai Moreja vārdi būs bijuši patiesi, varēs noskaidrot pavisam drīz, kamēr Simonss ir gatavs neaizmainīšanas gadījumā izlaist visu atlikušo sezonu.

Bruklinas "Nets" līdz Covid-19 inficēšanās vilnim NBA vidē taustīja iespējas aizmainīt tās vienu no līderiem Kairiju Ērvingu, kurš pirms sezonas atteicās no obligātās vakcinēšanās pret Covid-19, kas nozīmēja, ka saspēles vadītājs nevarēs palīdzēt "Nets" visās mājas spēlēs un izbraukuma mačos Sanfrancisko. Covid-19 inficēšanās lika "Nets" mainīt plānus no Ērvinga neiesaistīšanas līdz ņemšanai līdz izbraukuma mačos (četrās spēlēs spēlētājs vidēji guvis 20 punktus). Baumās par iespējamu darījumu minēts gan treids pret Benu Simonsu, kā arī Dalasas ‘’Mavericks’’ un Kristapa Porziņģa vārds.

Jaunas mājvietas var atrast vēl trīs plašāk zināmi basketbolisti. Deniss Šrēders 2021. gada pavasarī atteicās no 80 miljonu dolāru piedāvājuma no Losandželosas "Lakers", par ko dārgi samaksāja, spējot noslēgt viena gada līgumu ar Bostonas "Celtics" par 5.9 miljoniem ASV dolāru. Vidēji spēlē vācietis izceļas ar 15.7 punktiem un 4.5 piespēlēm, taču viena gada līgums ir tas, kas var likt "Celtics" nonākt pie aizsarga aizmainīšanas uz citu komandu. Jaunas vienošanās gadījumā vasarā Bostona Šrēderam var piedāvāt vien 7.1 miljonu dolāru sezonā.

Visticamāk, tā vai citādi, bet Gorans Dragičs Toronto "Raptors" sastāvā būs aizvadījis pēdējo spēli. Jau pēc nonākšanas Toronto slovēņu medijiem Dragičs atzina, ka šī nav vienība, kurā viņš vēlējies nonākt. Šajā sezonā piecās spēlēs basketbolists vidēji guvis astoņus punktus, vēlāk ar komandu vienojoties, ka personisku iemeslu dēļ viņš nespēlēs. Toronto nebūs viegli aizmainīt 35 gadus veco basketbolistu, kuram ir spēkā līgums par 19.4 miljoniem dolāru sezonā. Toties pēc maiņu darījumu beigām puses var vienoties par līguma izpirkšanu, Dragičam kļūstot par brīvo aģentu un pievienojoties jebkurai komandai.

Neiespējama nav arī Kembas Vokera komandas maiņa. Basketbolists, kurš pievienojās Ņujorkas "Knicks" vasarā, noslēdzot divu gadu līgumu par 20 miljoniem ASV dolāru, līdz galam nav iederējies Toma Tibodo spēlētajā basketbola stilā. Vēl novembra beigās Tibodo lēma Vokeru izņemt no rotācijas, bet vēlāk Covid-19 plašās saslimšanas dēļ lēmumu mainīja. 24 spēlēs Vokers vidēji guvis 13.6 punktus, taču par savu nākotni jau iepriekš atzinis, ka viss ir "Knicks" vadības rokās.

Cīņa par ''play-off'' un čempiona gredzenu: kas domās par pastiprināšanos?

Vienības, kas maiņu darījumu laikā domā par pastiprināšanos, var iedalīt divās kategorijās – komandas, kas vēlas cīnīties par čempiona titulu un tās, kuras vēlas iekļūt izslēgšanas spēlēs. Bruklinas "Nets", Goldensteitas "Warriors", Milvoki "Bucks" un Jūtas "Jazz" papildinājumus varētu veikt, domājot jau par sastāva uzlabojumiem uz izslēgšanas spēlēm.

Pirms gada Bruklinas "Nets" bija aktīvākā to spēlētāju tirgū, kas pēc maiņu darījumu laika vienojās ar komandām par līgumu izpirkšanu – tādā veidā kā brīvie aģenti Bruklinu papildināja Bleiks Grifins un Lamarkuss Oldridžs. Pagaidām gan "Nets" brīvu vietu sastāvā nav, tāpēc, ja tā vēlas papildināt rindas līdz vai pēc 10. februāra, tad komandai ir jāaizmaina vai jāatbrīvo kāds no basketbolistiem. Pēdējos gados aktīva sezonas vidus maiņas darījumos bijusi Goldensteitas ‘’Warriors’’, kas iespēju veikt manevrus varētu izmantot arī šogad. Lai arī tās rindās atgriezies Klejs Tompsons, nav izslēgts, ka līdz 10. februārim Goldensteita varētu piedzīvot mazākas vai nedaudz lielākas pārmaiņas.

Papildinājumus noteikti lūkos divas citas komandas, kas tīko pēc NBA titula – esošā čempione Milvoki "Bucks" un viena no pēdējo gadu Rietumu konferences spēcīgākajām komandām Jūtas "Jazz". Pēc sadarbības neturpināšanas ar centru Demarkusu Kazinsu ‘’Bucks’’ ir viena brīva vieta sastāvā. Milvoki bijusi dominējoša, kad laukumā vienlaicīgi atradušies Holidejs, Adetokunbo, Alens, Midltons un Portiss (13-3 bilance), taču tai nepieciešams vēl viens aizsargs, kad Adetokunbo dodas spēlēt centra pozīcijā vai centra spēlētājs Brūka Lopeza prombūtnē.

Jūtas "Jazz" ir veselas divas brīvas vietas sastāvā, kuras maiņu darījumu laikā tā varētu piepildīt. Tomēr pastāv jautājums, vai tā neaizmainīs kādu no svarīgiem rotācijas spēlētājiem kā Bogdanu Bogdanoviču vai Džo Inglu. Visticamāk, Jūta tik straujas kustības neveiks, jo arī bez sastāva nozīmīgām pārmaiņām tā noslēgs regulāro sezonu Rietumu konferences labāko četru vienību vidū.

Šarlotes "Hornets", Klīvlendas "Cavaliers" un Minesotas "Timberwolves" var uzskatīt par tām komandām, kuras centīsies pastiprināt sastāvu, lai spertu soli pretī izslēgšanas spēlēm un tajās varētu cienīgi nospēlēt. Šarlote ar 23 uzvarām 43 spēlēs šobrīd ieņem septīto vietu Austrumos, bet ģenerālmenedžerim Mičam Kapčakam nāksies izlemt, vai esošais sastāvs ir gana labs, lai tiktu augstāk par "play-in". Aizmainīt varētu Meisonu Plamlī kopā ar kādu no citiem basketbolistiem pret, piemēram, Mailzu Tērneru, jo tieši centra pozīcija ir tā, kur Šarlotei nepieciešami pastiprinājumi.

Klīvlendas "Cavaliers" pagaidām aizvada veiksmīgāko sezonu kopš to pameta Lebrons Džeimss. Ģenerālmenedžeris Kobijs Altmens jau saņēmis darba paaugstinājumu, tiekot iecelts par basketbola operāciju prezidentu. Par spīti traumām (Kolins Sekstons, Rikijs Ruvio) tā joprojām ir Austrumu konferences labāko sešiniekā (27-18 4. vieta). Tādas uzlecošās zvaigznes kā Dariusu Gārlandu, Evanu Mobliju un Džaretu Alenu ‘’Cavaliers’’ neaizmainīs, toties tā var sūtīt prom tādus basketbolistus kā Sedi Osmenu, Kolinu Sekstonu un Dilanu Vindleru. Osmenam vēl ar "Cavaliers" ir trīs gadu līgums, kamēr Sekstons pēc šīs sezonas būs ierobežoti brīvais aģents. Komanda, kas iegūs Sekstonu, tam vasarā varēs izteikt arī kvalifikācijas piedāvājumu, kā arī pārsist citu komandu piedāvājumus. Pie tam, Klīvlendas īpašumā vēl ir visas nākamo septiņu gadu drafta pirmās kārtas izvēles. Vienu maiņu komanda jau veica, no Losandželosas ‘’Lakers’’ iegūstot pieredzējušo aizsargu Ražonu Rondo.

"Play-in" zonā Rietumu konferencē šobrīd atrodas Minesotas "Timberwolves" (22-22 7. vieta), kurai arī nāksies izšķirties, vai veikt nozīmīgas kustības maiņu darījumu laikā. Bez Entonija Edvardsa un Karla Entonija Taunsa Minesotai jātiek skaidrībā, vai citi basketbolisti kā D’Andželo Rasels spēj dot nepieciešamo pienesumu vai arī spēj tikt iesaistīti maiņas darījumā, lai iegūtu trešo zvaigzni.

Dāvis Bertāns un Kristaps Porziņģis - vai paliks turpat pēc 10. februāra?

Vasarā Vašingtonas "Wizards" pieredzēja lielas pārmaiņas, kas rezultējās ar pēdējo gadu labāko sezonas ievadu. Tālāk tik labi nav veicies – 23 uzvaras 44 spēlēs dod 8. vietu Austrumos, taču, sezonai ritot uz priekšu, arvien vairāk novērots, ka spēlētāji nevar sadalīt bumbu. Divas reizes maču laikā savstarpējos ķīviņos iesaistījušies basketbolisti – vispirms Dāvis Bertāns ar Deni Avdiju, bet vēlāk Kenteiviuss Kaldvels-Poups ar Montrezlu Harelu. Jau pirms sezonas ģenerālmenedžeris Tomijs Šepards apgalvoja, ka vēlēsies redzēt, kā laukumā darbosies esošais modelis, taču pamanāms, ka komanda ir pārsātināta ar līdzīga tipa spēlētājiem vienā un tajā pašā pozīcijā. Tā, piemēram, pēdējā uzvarā pret ''76ers'' mazas minūtes laukumā pavadīja Deni Avdija, bet uz rezervistu soliņa palika Dāvis Bertāns. Pie tam, maz spēļu aizvadījis Rui Hačimura un tikai trīs Tomass Braients, kurš nesen atgriezās no traumas.

Izmaiņām sastāvā vajadzētu notikt. Šajā ziņā par savu vietu drošs nevar būt Dāvis Bertāns, kurš neaizvada to spožāko sezonu – līdz šim vidēji gūti 6.4 punkti, tālmetienus izpildot ar karjeras zemāko procentu (33.8 %). Aizmainīt latvieti nebūs viegli – pirms iepriekšējās sezonas tika parakstīts piecu gadu līgums par 80 miljoniem dolāru, kā arī joprojām Bertānu var uzskatīt par ''Wizards'' labāko snaiperi. Jaunu komandu toties varētu atrast Deni Avdija, Kenteiviuss Koldvels-Poups vai pat, piemēram, viens no līderiem Kails Kuzma. Tomijam Šepardam gan jāatceras, ka vienības līderis Bredlijs Bīls pēc sezonas, visticamāk, atteiksies no līguma pēdējā gada. Bīls vienmēr paudis, ka vēlas spēlēt Vašingtonā, taču arī grib komandu, kas cīnās par uzvarām nevis zaudējumiem.

Iespējami mierīgs maiņu darījumu laiks varētu būt Kristapa Porziņģa Dalasas "Mavericks". Vienu kustību Niko Herisons jau ir veicis – atbrīvojies no centra Villija Kolija-Staina, tā vietā parakstot pilnvērtīgu līgumu ar Markīzu Krisu. Dalasai ir 2025. un 2027. gada pirmās drafta raunda izvēles, kā arī tādi spēlētāji kā Dorians Finijs-Smits un Džeilens Bransons, kuri varētu būt interesanti citām komandām. Porziņģa sakarā aizmainīšanu varētu patraucēt maksimālais līgums (vēl 101 miljons dolāru trīs sezonās). Tomēr jāatceras, ka Dalasas "Mavericks" īpašnieks ir Marks Kjūbans, kurš neveic darījumus tāpat vien – jebkādas kustības tiks atļautas tikai tādā gadījumā, ja no darījuma Dalasa kļūs spēcīgāka.

To, ka "Mavericks" nepieciešama tā saucamā trešā zvaigzne, lai spētu cīnīties par čempiona titulu, jau iepriekš portālam ‘’Sportacentrs.com’’ norādīja Dalasas apskatnieks Tims Kato. Lai arī Porziņģis nebija apmierināts ar lomu iepriekšējās sezonas laikā, šogad aina ir mainījusies, spēka uzbrucēju vairāk izmantojot uzbrukumā. Pēdējās desmit spēlēs Dalasa krietni uzlabojusi spēli, izcīnot astoņas uzvaras, kas ļāvis pacelties uz piekto vietu Rietumos.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-19 12:37, pirms 2 gadiem
Nu nez,vai KP loma krasi ir mainījusies komandā. Ja nu vienīgi kad pončiks nespēlēja. Tāpat pončiks driblējas un nedod bumbu.

  +3 [+] [-]

, 2022-01-19 13:18, pirms 2 gadiem
Bogey rakstīja: Nu nez,vai KP loma krasi ir mainījusies komandā. Ja nu vienīgi kad pončiks nespēlēja. Tāpat pončiks driblējas un nedod bumbu.
yeah, pilnigi piekritu, no super dueta ne smakas, abi lieliski speeletaaji un komandas vilceeji, kad abi uz laukuma un grib puljiiit, bik pa daudz, paareejos vispaar atstaaj aukstus

  +1 [+] [-]

, 2022-01-19 13:27, pirms 2 gadiem
Brunsons vasarā cer dabūt 20*4. Dalasa to varētu ne gribēt, ne spēt atļauties, tāpēc ceru, ka viņi tomēr varētu mēģināt dabūt plakanzemieti-šamani-pošmīzi Ērvingu pret Porziņģi, kas attiecīgu nonāktu reālos čempiona titula pretendentos.

     [+] [-]

, 2022-01-19 13:29, pirms 2 gadiem
Protams Dalasai tad patiešām vēl jo vairāk vajag pastiprinājumu garajā galā, piemēram, no Indiānas.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-19 13:36, pirms 2 gadiem
Bārdai arī patīk driblēt kā Lukam, taču viņu dzīve jau ir izmācījusi un viņš ir gatavs pakārtot savu spēli titulam, ko par Luku vēl nevar teikt.

  -2 [+] [-]

, 2022-01-19 14:56, pirms 2 gadiem
An2 rakstīja: Brunsons vasarā cer dabūt 20*4. Dalasa to varētu ne gribēt, ne spēt atļauties, tāpēc ceru, ka viņi tomēr varētu mēģināt dabūt plakanzemieti-šamani-pošmīzi Ērvingu pret Porziņģi, kas attiecīgu nonāktu reālos čempiona titula pretendentos.
Interesanti būtu, ja Bransonu atstātu, bet aizmainītu pončiku pret kādu citu top superstāru.

     [+] [-]

, 2022-01-19 15:34, pirms 2 gadiem
Vietējais barčiks gatavs iemainīt Bertānu pret četrām alus kastēm. Šiem vajadzīgs bārmenis ar garām rokām, vienīgi ir bažas ,ka šis nevarēs trāpīt glāzēs. Tad būs jāalgo papildus apkopēja.
Iespējams arī kāda celtniecības firma varētu iesaistīties darījumā. Labs mūrnieks vienmēr noder. Atkal problēma , vai Wizards atradīs pielietojumu iemainītajiem cementa maisiem.

     [+] [-]

, 2022-01-19 18:40, pirms 2 gadiem
Bogey, šobrīd tas pat tehniski nav iespējams, jo pārāk nesen noslēgts līgums. Te var pamēģināt, kādi darījumi pēc noteikumiem ir iespējami : espn.com/nba/tradeMachine

     [+] [-]

, 2022-01-19 21:36, pirms 2 gadiem
Labs raksts, Tom!

     [+] [-]

, 2022-01-19 21:51, pirms 2 gadiem
An2 rakstīja: Brunsons vasarā cer dabūt 20*4. Dalasa to varētu ne gribēt, ne spēt atļauties, tāpēc ceru, ka viņi tomēr varētu mēģināt dabūt plakanzemieti-šamani-pošmīzi Ērvingu pret Porziņģi, kas attiecīgu nonāktu reālos čempiona titula pretendentos.
nets visi grēcinieki samesti norakstīšanai, imho, titulu tur neredzēt.. tā pat kā iepriekšējai nets superkomandai