Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģim "CBS Sports" rangā vieta starp 40 labākajiem NBA spēlētājiem

Andris Liepa
Andris Liepa

Porziņģim "CBS Sports" rangā vieta starp 40 labākajiem NBA spēlētājiem
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix

ASV raidorganizācija "CBS Sports" nākusi klajā ar savu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) top 100 spēlētāju ranga versiju. Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ierindots starp labākajiem 40 spēlētājiem.

NBA labāko spēlētāju top 100 izveide dažādu mediju interpretācijā ir signāls, ka jaunā NBA sezona vairs nav aiz kalniem. Porziņģis iepriekš publicētajā "Hoopshype" rangā tika ierindots 44. vietā, apsteidzot savus kolēģus Bostonas "Celtics" rindās Džrū Holideju un Deriku Vaitu.

"CBS Sports" ranga veidotāji pret Porziņģi bijuši dāsnāki – viņu veidotajā top 100 Porziņģim atvēlēta 40. vieta. Pērn šajā rangā viņš ieņēma 49. vietu.

"Porziņģis "Celtics" komandā bija perfektā situācijā. No viņa negaidīja kluba glābšanu kā tas bija Ņujorkā. No viņa neprasīja būt perfektai otrajai opcijai kā tas bija Dalasā. Viņš arī nevāca tukšu statistiku 35 uzvaru komandā kā tas bija Vašingtonā. Nevienu arī nepārsteidza ziņas, ka viņš izlaidīs spēles. Bet, kad Porziņģis bija vesels, viņš bija augstākā līmeņa ierocis. Porziņģis joprojām ir biedējošs aizsargs sava groza tuvumā, efektīvi spēj realizēt tālmetienus, kā arī ir lielisks "pick and roll" partneris," raksta viena no topa autorēm Jasmina Vimbiša.

Šajā rangā gan latviešu basketbolistam atvēlēta viszemākā pozīcija no bostoniešu aizvadītās sezonas starta piecinieka. Vaitam atvēlēta 36. pozīcija, Holidejs ieņem 32. vietu, aizvadītās finālsērijas MVP Džeilens Brauns ierindots 15. pozīcijā, bet Džeisons Teitams "CBS Sports" vērtējumā nosaukts par 7. labāko spēlētāju NBA.

Francijas basketbola brīnumbērns Viktors Vembanjama, atšķirībā no "Hoopshype" ranga, šajā topā astāts ārpus labāko spēlētāju desmita. Viņš ierindots 12. vietā.

NBA top 10 spēlētāji "CBS Sports" vērtējumā

VietaSpēlētājsValstsKomanda
1.Nikola JokičsSerbijaDenveras "Nuggets"
2.Jannis AdetokunboGrieķijaMilvoki "Bucks"
3.Luka DončičsSlovēnijaDalasas "Mavericks"
4.Šejs Gildžess-AleksandrsKanādaOklahomsitijas "Thunder"
5.Džoels EmbīdsASV*Filadelfijas "76ers"
6.Stefans KarijsASVGoldensteitas "Warriors"
7.Džeisons TeitamsASVBostonas "Celtics"
8.Lebrons DžeimssASVLosandželosas "Lakers"
9.Kevins DurentsASVFīniksas "Suns"
10.Entonijs EdvardssASVMinesotas "Timberwolves"

*Džoels Embīds ir dzimis un audzis Kamerūnā, bet ASV pilsonību pieņēma pērn.

Izmantotie resursi:

https://cbssports.com/nba/news/nba-...

     [+] [-]

, 2024-09-18 13:34, vakar
Šefs un Durants top 10... ķipa ir 2018. gads?

     [+] [-]

, 2024-09-18 18:21, vakar
AndrisLakotkins rakstīja: Šefs un Durants top 10... ķipa ir 2018. gads?
Kamēr šefs vesels, tikmēr ir varianti. Olimpiāde parādīja.