Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Ceļgala iekaisuma dēļ neskaidra Porziņģa dalība mačā pret ''Spurs''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ceļgala iekaisuma dēļ neskaidra Porziņģa dalība mačā pret ''Spurs''
Kristaps Porziņģis un Alperens Šenguns. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Bostonas ''Celtics'' paziņojis, ka labā ceļgala iekaisuma dēļ neskaidra ir Kristapa Porziņģa piedalīšanās šīs nakts spēlē pret Sanantonio ''Spurs''.

Bostonas ''Celtics'' naktī uz ceturtdienu aizvadīs spēli pret Viktora Vembanjamas pārstāvēto Sanantonio ''Spurs'', bet, kā vēsta klubs, pagaidām uz jautājuma zīmes ir Kristapa Porziņģa dalība. Viņam konstatēts labā ceļgala iekaisums.

Tāpat uz jautājuma zīmes ir Drū Holideja un Derika Vaita spēlēšana. Holidejam traumēts labais elkonis, bet Vaitam sastiepta kreisā potīte. Porziņģis dažādu mazāku likstu dēļ šajā sezonā nav piedalījies desmit spēlēs. Nopietnāko traumu viņš guva vienā no spēlēm pret Orlando ''Magic'', kad sastiepa ikra muskuli. Tas liedza viņam doties laukumā divas nedēļas.

30 spēlēs Kristapam Porziņģim vidēji gūts 19.1 punkts, izcīnītas 6.8 atlēkušās bumbas, atdotas divas rezultatīvās piespēles un 1.8 bloķēti metieni. ''Celtics'' ar 31 uzvaru 40 spēlēs ir līgas līdere un Austrumu konferences vadošā komanda.

Bez mača pret ''Spurs'' šonedēļ Bostonai vēl naktī uz sestdienu gaidāma spēkošanās pret esošo čempioni Denveras ''Nuggets''.

  +5 [+] [-]

, 2024-01-17 13:18, pirms 9 mēnešiem
da gan jau atkal speciāli. Savās mājās, pret Spurs, var mierīgi atpūtināt KP, bet nu to tik vienkārši vairs nevar, tāpēc jāizdomā kādas mikrotraumas.

  -3 [+] [-]

, 2024-01-17 13:40, pirms 9 mēnešiem
JJStilve rakstīja: da gan jau atkal speciāli. Savās mājās, pret Spurs, var mierīgi atpūtināt KP, bet nu to tik vienkārši vairs nevar, tāpēc jāizdomā kādas mikrotraumas.
Nabaga nogurušais vienradzis

  +5 [+] [-]

, 2024-01-17 13:47, pirms 9 mēnešiem
Ik pēc spēles vai divām jāatpūtina, Sanantonio tāpat notesīs bez problēmām, pret Denveru būs ierindā.

  +8 [+] [-]

, 2024-01-17 14:01, pirms 9 mēnešiem
Var jau teikt ko grib, bet tik gudru KP izmantošanu/pietaupīšanu vēl neviena komanda nav līdz šim realizējusi. Malači Celtics un KP. Reāli gredzenu pretendenti arī stratēģiskajā NBA spēlē!

     [+] [-]

, 2024-01-17 14:17, pirms 9 mēnešiem
Vai tad "ārsta zīmi" līgas vadība neprasa par šādiem regulāriem KP "sasitumiem" un "iekaisumiem"?

  +1 [+] [-]

, 2024-01-17 14:34, pirms 9 mēnešiem
berimors rakstīja: Vai tad "ārsta zīmi" līgas vadība neprasa par šādiem regulāriem KP "sasitumiem" un "iekaisumiem"?
Tikai all stāriem

  +7 [+] [-]

, 2024-01-17 14:45, pirms 9 mēnešiem
kinasstulbais rakstīja: Nabaga nogurušais vienradzis
Kāds sakars ar viņu? Droši vien kluba lēmums ar ilgtermiņa skatījumu - lai maksimāli mazinātu traumas iespēju pirms play-off, kurā Bostona 100% būs.

     [+] [-]

, 2024-01-17 14:50, pirms 9 mēnešiem
truestory rakstīja: Var jau teikt ko grib, bet tik gudru KP izmantošanu/pietaupīšanu vēl neviena komanda nav līdz šim realizējusi. Malači Celtics un KP. Reāli gredzenu pretendenti arī stratēģiskajā NBA spēlē!
Pietaupīšana ir laba/vajadzīga lieta, bet ir arī tāds jēdziens, kā sportiskās formas uzturēšana NBA līmenim. Un šāda saraustīta reālā dalība spēlēs, pavisam noteikti, nedod vēlamo efektu šīs sportiskās formas uzturēšanai, un sadarbības ar komandas biedriem noslīpēšanai. Cerams, ka tuvojoties Play Off KP sezona nebūs tik saraustīta, jo tajos iespēja atpūtināt komandas līderus būs salīdzinoši maza, un būs jābūt arī labā fiziskā formā.

  +1 [+] [-]

, 2024-01-17 15:21, pirms 9 mēnešiem
Jap, Dalasā ari izlaida pus sezonas un forma nekāda uz playoff tā arī neatnāca.

     [+] [-]

, 2024-01-17 15:24, pirms 9 mēnešiem
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Pietaupīšana ir laba/vajadzīga lieta, bet ir arī tāds jēdziens, kā sportiskās formas uzturēšana NBA līmenim. Un šāda saraustīta reālā dalība spēlēs, pavisam noteikti, nedod vēlamo efektu šīs sportiskās formas uzturēšanai, un sadarbības ar komandas biedriem noslīpēšanai. Cerams, ka tuvojoties Play Off KP sezona nebūs tik saraustīta, jo tajos iespēja atpūtināt komandas līderus būs salīdzinoši maza, un būs jābūt arī labā fiziskā formā.

Tā jau tas ir, pārlieka taupīšana izsit no līdzsvara un nekādi nepalīdz komandas sadarbībās laukumā, šāda, ja vien tā ir pārlieka, taupīšana nereti pārtop par defektu un sevis, komandas aplaupīšanu. Ja savainojums ir, tad jāatgūstas, ja savainojums ir tikai vārdu spēle, lai skatītāji vieglāk "norītu krupi" K.P. nespēlēšanas reizēs, tādā gadījumā var sanākt karmiskā likumsakarība(kas sevi pārlieku taupa, tas sevi, citus laupa), ka arī izslēgšanas spēles ies garām un nāksies atpūsties.

  -1 [+] [-]

, 2024-01-17 15:49, pirms 9 mēnešiem
marexs rakstīja: Tā jau tas ir, pārlieka taupīšana izsit no līdzsvara un nekādi nepalīdz komandas sadarbībās laukumā, šāda, ja vien tā ir pārlieka, taupīšana nereti pārtop par defektu un sevis, komandas aplaupīšanu. Ja savainojums ir, tad jāatgūstas, ja savainojums ir tikai vārdu spēle, lai skatītāji vieglāk "norītu krupi" K.P. nespēlēšanas reizēs, tādā gadījumā var sanākt karmiskā likumsakarība(kas sevi pārlieku taupa, tas sevi, citus laupa), ka arī izslēgšanas spēles ies garām un nāksies atpūsties.
Tieši tā! Vajag atcerēties, ka KP Dalasā paslīdēja uz apledojušas ielas un savainoja muguru, kā rezultātā gana ilgi nespēlēja. Vai arī WSH pirms spēles palecoties saveicinoties neveiksmīgi piezemējās, un izmežģīja potīti, kā rezultātā to spēli izlaida.
Sportists traumu var gūt jebkur-treniņā, mājās, uz ielas utt.. Ja spēlētājam lemts gūt traumu iesildoties, tad viņš negūs traumu spēles laikā . Takā nelaižot laukumā spēles laikā, viņš stipri nosacīti tiek pasargāts no traumām.

  +3 [+] [-]

, 2024-01-17 15:58, pirms 9 mēnešiem
Rezultāti rāda ko citu. Kā arī regulāri spēles šādu vai tādu iemeslu pēc izlaiž arī citi Bostonas pamatpiecinieka spēlētāji. Playoffos ir jābūt gataviem uz visu, jo paredzēt kurš kurā brīdī būs ierindā uz visiem 100% nav reāli, tā, ka drīzāk ir iespēja spēlēt dažādos virknējumos un komanda izskatās konkurētspējīga arī tad, kad kāds izkrīt.

     [+] [-]

, 2024-01-17 16:29, pirms 9 mēnešiem
Džeki te paši savās galvās izdomā ka notiek pietaupīšana 😂 Jums ir kāds info, ka viņam tiešām nav iekaisis celis? Kā ar tām reizēm, kad ir questionable, bet vakarā tomēr spēlē? Ķip pārdomāja par pietaupīšanu?😂 duraki

     [+] [-]

, 2024-01-17 16:47, pirms 9 mēnešiem
Flashlight user rakstīja: Džeki te paši savās galvās izdomā ka notiek pietaupīšana 😂 Jums ir kāds info, ka viņam tiešām nav iekaisis celis? Kā ar tām reizēm, kad ir questionable, bet vakarā tomēr spēlē? Ķip pārdomāja par pietaupīšanu?😂 duraki
Lielākā problēma jau tāda, ka tagad par katru KP "Questionable" tiek uzcepts RAKSTS!! Tieši tur, manuprāt, vislabāk atbilst tas pēdējais apzīmējums.

  +3 [+] [-]

, 2024-01-17 16:59, pirms 9 mēnešiem
rudy_Latvija rakstīja: Jap, Dalasā ari izlaida pus sezonas un forma nekāda uz playoff tā arī neatnāca.
Nevar salīdzināt viena aktiera teātra komandu, ar komandu , kura reāli pretendē uz titulu..

     [+] [-]

, 2024-01-17 17:19, pirms 9 mēnešiem
Nu, ja KP patiešām ir kārtējais iekaisums, tad tas arī ir beidzot jāizārstē, lai neielaistu mini traumu.
Taču, ja komanda viņu pietaupa, tad komanda ir tik spēcīga, ka gluži vienkārši to var atļauties. Pietiekami dziļš sastāvs. KP pirmoreiz bliež blicē, kas reāli pretendē uz gredzenu. Gan jau viņi paši zinās, kā un kuru un kad pietaupīt vai netaupīt... Neredzu problēmu.

  +1 [+] [-]

, 2024-01-17 18:05, pirms 9 mēnešiem
Baigi jau nu vajadzīgas tās 82 spēles komandas saspēlēšanai pa lielam jau var griezt playofus.

     [+] [-]

, 2024-01-17 18:11, pirms 9 mēnešiem
Gudra komandas stratēģija nepārslogot pamata spēlētājus. To ne katrs klubs un treneris dara. Kristapam paveicies un sazvērestību teoriju vērpējiem der zināt, ka līgas vadošie spēlētāji nenospēlē vairāk par 80% regulāro sezonas spēļu. Praktiski neviens.

  -1 [+] [-]

, 2024-01-17 18:19, pirms 9 mēnešiem
Kas ir Drū Holidejs? Es zinu tikai Džrū....

Kas attiecas uz KP. Gan jau ar Banki sarunājis, ka nespēlēs vairs klubā un gatavosies atlasei un Parīzei. Tikai pagaidām pats KP par to skaļi nerunā. Pēc sezonas pateiks.

     [+] [-]

, 2024-01-17 18:57, pirms 9 mēnešiem
Da nu nah... ja šim atkal izdomāta trauma?? Paliek žēl Bostonas

     [+] [-]

, 2024-01-17 19:42, pirms 9 mēnešiem
Ulrihs rakstīja: Kāds sakars ar viņu? Droši vien kluba lēmums ar ilgtermiņa skatījumu - lai maksimāli mazinātu traumas iespēju pirms play-off, kurā Bostona 100% būs.
Jūs pasniedzat viņu kā superieroci, bet realitātē jau ne kā tāda nav. Ok, labs spēlētājs, bet aizstājams. Teitums nav īsti aizstājams tai komandā. Plejofu pieredze jau arī īsti nekāda.

     [+] [-]

, 2024-01-17 19:45, pirms 9 mēnešiem
truestory rakstīja: Var jau teikt ko grib, bet tik gudru KP izmantošanu/pietaupīšanu vēl neviena komanda nav līdz šim realizējusi. Malači Celtics un KP. Reāli gredzenu pretendenti arī stratēģiskajā NBA spēlē!
Un ko viņš plejofos rādīs? Kaut ko taupa un nevienam līdz šim nav rādijis?

  -2 [+] [-]

, 2024-01-17 19:49, pirms 9 mēnešiem
kinasstulbais rakstīja: Jūs pasniedzat viņu kā superieroci, bet realitātē jau ne kā tāda nav. Ok, labs spēlētājs, bet aizstājams. Teitums nav īsti aizstājams tai komandā. Plejofu pieredze jau arī īsti nekāda.
var just ka tev nav saprašanas, pat nba experti saka, ka KP ir neaizstājams, bet tev citas domas, tu taču esi visu gudrais bl..

     [+] [-]

, 2024-01-17 19:50, pirms 9 mēnešiem
kinasstulbais rakstīja: Un ko viņš plejofos rādīs? Kaut ko taupa un nevienam līdz šim nav rādijis?
A ķip tagad KP neko jau tādu nerāda?, ak jeziņ, tur tā komanda ir tik jaudīga, ka brīžiem pat nav viņam daudz punkti vajadzīgi,lai komanda vinnētu...

     [+] [-]

, 2024-01-17 21:49, pirms 9 mēnešiem
zaxx rakstīja: var just ka tev nav saprašanas, pat nba experti saka, ka KP ir neaizstājams, bet tev citas domas, tu taču esi visu gudrais bl..
Celtics ir šobrīd ar visām rezervēm ir labi nobruņojusies. Šobrīd to teikuši to ir viens vai divi eksperti, bet rezultāti rāda ka arī bez KP Celtics ir diezgan neapturami. Labs spēlētājs, bet lai taupītu plejofiem, kur sevi nav pierādijis- diezgan avansā teikts.

     [+] [-]

, 2024-01-17 21:52, pirms 9 mēnešiem
zaxx rakstīja: var just ka tev nav saprašanas, pat nba experti saka, ka KP ir neaizstājams, bet tev citas domas, tu taču esi visu gudrais bl..
Un labi ka tev ir saprašana augstākajā līmenī, jo nba eksperts pieglaimoja

     [+] [-]

, 2024-01-18 01:12, pirms 9 mēnešiem
KP out, white out