Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Esmu gatavs ielikt kārtīgu darbu un atgādināt, uz ko esmu spējīgs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Porziņģis: "Esmu gatavs ielikt kārtīgu darbu un atgādināt, uz ko esmu spējīgs"
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Dalasas "Mavericks" uzbrucējs Kristaps Porziņģis aizvadīja blāvas izslēgšanas spēles, tomēr intervijā LTV viņš atzina, ka pārāk nepārdzīvo. Tā vietā Latvijas basketbola lielākā zvaigzne koncentrējas vasaras treniņiem, norādot – pirmo reizi pa ilgiem gadiem viņš vasarā var trenēties bez traumu ierobežojumiem.

"No play-off noteikti nesagaidīju to, ko gribēju. Tas ir laiks, kad gribi izdarīt vēl vairāk nekā regulārajā sezonā, gribi savākt vēl labāku statistiku. Man bija pretēji. Tiku nolikts stūrī, tika iedots uzdevums. Kā kareivis to pildīju. Man pajautāja un es tā arī darīju. Sākumā bija grūti pieņemt to visu. Neesmu pieradis, ka pēkšņi tik ļoti samazina lomu. Kad pieņēmu, tad nebija grūti spēlēt, laukumā atdot visu un sadzīvot ar rezultātu. Uzvara vai zaudējums, ja esi izdarījis maksimumu, tad vari mierīgi aiziet gulēt," pauda Kristaps Porziņģis.

Dalasas "Mavericks" pirmajā kārtā ar 3-4 piekāpās Losandželosas "Clippers". Latviešu uzbrucējs, laukumā vidēji pavadot 33 minūtes, guva 13,1 punktu un izcīnīja 5,4 atlēkušās bumbas. Pēc izstāšanās Porziņģa virzienā vēlās kritika.

"Protams, beigās kāds ir jāvaino, un tas vaininieks esmu es. Mazāk punktu, uz pusi mazāk metienu. Tā tas ir. Bet es pārāk nepārdzīvoju. Kad pārbraucu mājās, teicu ģimenei, lai neiespringst. Nesanāca – nu, nesanāca. Tagad ir priekšā pirmā vasara, kad varu ielikt daudz darba un kārtīgi strādāt. Esmu priecīgs, ka atrodos šajā situācijā. Esmu gatavs ielikt kārtīgu darbu un atgādināt visiem, uz ko esmu spējīgs," teica 25 gadus vecais basketbolists.

Latvijas izlase gatavojas Pasaules kausa priekškvalifikācijas spēlēm, bet Porziņģis pat netika iekļauts kandidātu sarakstā, kaut tur atrodams Vašingtonas "Wizards" uzbrucējs Dāvis Bertāns. Portāls Sportacentrs.com jau vēstīja, ka Porziņģa apdrošināšana lēšama 500 tūkstošu eiro apmērā.

"Vienojāmies, ka man šī vasara ir svarīga. Pirmā vasara ilgākā laikā, kad esmu pilnīgi vesels, kad varu piestrādāt. Jāieliek darbs. Visi ticam, ka džeki tāpat uzvarēs komandas, kas mums jāuzvar," norādīja Porziņģis. Latvijai pretī stāsies Baltkrievijas un Rumānijas izlases. Iepriekš Latvija netika uz Eiropas čempionāta finālturnīru, izšķirošajā spēlē zaudējot bulgāriem. Porziņģis pauda pārliecību, ka sērijā Latvijas valstsvienība uzvarētu ar 4-1.

"Var runāt par visu, taču jāizsakās uzmanīgi. Var sagrozīt, var izraut no konteksta un pēc tam uztaisīt četrus rakstus," par pieredzi ar medijiem otrpus okeānam un reto parādīšanos Latvijas medijos teica Porziņģis. "Esmu iemācījies vienu – pašam liekas, ka tas ir viss, ko cilvēki lasa, bet patiesībā jau tas nevienam neinteresē. Nākamajā dienā jau parādījies kaut kas cits. Ar savu darbu mērķtiecīgi eju tur, kur gribu atrasties. Koncentrējos uz to, ko es varu izdarīt labāk – būt labāks basketbolists un labāks cilvēks."

1 2 42 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2021-07-16 11:19, pirms 3 gadiem
Labi. Es ļoti ceru ka jaunajā sezonā nenotraumēsies jo tad tās bus beigas.

  +4 [+] [-]

, 2021-07-16 12:10, pirms 3 gadiem
Jā, derētu viena pilnvērtīga sezona bez traumām.
Jāņem piemērs no Dirka, kurš arī ar tādu augumu savu spēli izkārtoja tā, ka savus status savāca bez visādiem dankiem un baigās dragāšanas. Sanāca ilga un gara karjera.

 +11 [+] [-]

, 2021-07-16 12:12, pirms 3 gadiem
Ļoti sakarīgas un forsas atbildes. Muļķis puika nav un kaut nu vel daudz veselibas pilnu gadu NBA un galvenais- izlasē!
Slēpts komentārs: varenais_eksperts

  +8 [+] [-]

, 2021-07-16 12:42, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Jāmānās par kautkādām apdrošināšanām iepriekšējos rakstos. Normāli pasaka, ka tagad nespēlēs izlasē, jo tā nav prioritāte.
Vecīt atdziesti, tās ir 500 pakas par pāris spēlēm. Mēs neesam Abu Dabi. Pat Vācija negribēja piķot par Šrēderu.

  +8 [+] [-]

, 2021-07-16 12:48, pirms 3 gadiem
Sakarīgas atbildes! Lai izdodas!

Izlasei KP šovasar nav vajadzīgs - lai vairāk spēlē tie, kuri veidos komandas kodolu īstajās kvalifikācijas spēlēs!

  +3 [+] [-]

, 2021-07-16 13:15, pirms 3 gadiem
Cerams, nākamsezon redzēsim KP citā komandā, kur viņam dos vairāk bumbu un uzticēsies, lai pončiks cīnās viens pats un kačā status

  -1 [+] [-]

, 2021-07-16 13:23, pirms 3 gadiem
ChupaaChubzz rakstīja: Vecīt atdziesti, tās ir 500 pakas par pāris spēlēm. Mēs neesam Abu Dabi. Pat Vācija negribēja piķot par Šrēderu.
Es tikai par to, ka tas anv galvenais iemesls. Izlasi rakstu/noklausies interviju.

  +8 [+] [-]

, 2021-07-16 13:34, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Es tikai par to, ka tas anv galvenais iemesls. Izlasi rakstu/noklausies interviju.
Bet tas tak bija jau iepriekš skaidrāks par skaidru- prioritāte, gatavošanās jaunai sezonai. pēc ieilgušām traumu sekām tā ir viņa retā iespēja savest kārtībā sevi, ielikt labu bāzi nākamajam gadam.

     [+] [-]

, 2021-07-16 13:42, pirms 3 gadiem
Atbildes jau sakarīgas, bet nu jautājumi gan patizli, īpaši par izlasi.

  -1 [+] [-]

, 2021-07-16 13:48, pirms 3 gadiem
TVNET raksts ,ka viņš apsolījis pārstāvēt izlasi PK.Protams viegli apsolīt zinot,ka visticamāk izlase uz PK netiks.

  +2 [+] [-]

, 2021-07-16 13:55, pirms 3 gadiem
H3lp^ rakstīja: Atbildes jau sakarīgas, bet nu jautājumi gan patizli, īpaši par izlasi.
Ko lai saka. Nav pirmā reize. Jautājumi nebija traģiski, bet visu intervijas fonu (un ne tikai individuāli šo, bet arī citas ar LV populāriem sportistiem) pavada tāda sajūta, ka intervētājam pašam lielāks prieks parunāt un pačomoties ar intervējamo, nekā vairāk piedomāt par savu profesionālo darbību. Trūkst vēlme vai drosmes uzdot arī kādu neērtāku jautājumu. Bet nu pierasts jau. Liekas, ka ASV intervētāji nedaudz vairāk mīl savu darbu nekā vēlmi izpatikt intervējamiem cilvēkiem, lai iegūtu kontaktus/draudzību.

  +3 [+] [-]

, 2021-07-16 13:58, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Es tikai par to, ka tas anv galvenais iemesls. Izlasi rakstu/noklausies interviju.
Nu nevajag te tagad savērpt visu, lai taisītu sensāciju. Nekā tāda tur nav. Tā ir priekškvalifikācija. Komandas arī tādas, ka mums pat ar LBL klubu izlasi vajadzētu vinnēt. Šajā stadijā nav jēgas izlikt baigo ciparu un kur nu vēl mūsu lielāko zvaigzni pret šiem "zemniekiem" ar kapļiem. Lai atpūšas un ir gatavs finālturnīriem.

     [+] [-]

, 2021-07-16 14:00, pirms 3 gadiem
coffijs rakstīja: TVNET raksts ,ka viņš apsolījis pārstāvēt izlasi PK.Protams viegli apsolīt zinot,ka visticamāk izlase uz PK netiks.
Vai ne!!

  +2 [+] [-]

, 2021-07-16 14:13, pirms 3 gadiem
Laba intervija, foršas KP atbildes un uzvedība kameras priekšā. Varbūt vairāk vajadzēja jautājumu par konkrētiem treniņiem,vai dienaskārtību, bet to jau nākamreiz. Izskatās, ka čalim ar pasaules uztveri un nerviem viss kārtībā. Lai veicas!

  +1 [+] [-]

, 2021-07-16 14:14, pirms 3 gadiem
Porziņģis- esmu gatavs ielikt kārtīgu danku

     [+] [-]

, 2021-07-16 14:15, pirms 3 gadiem
sapnis rakstīja: Ļoti sakarīgas un forsas atbildes. Muļķis puika nav un kaut nu vel daudz veselibas pilnu gadu NBA un galvenais- izlasē!
Standart atbildes kā atbild 90% NBA spēlētāji.. nav par ko te baigi jūsmot...

  +1 [+] [-]

, 2021-07-16 14:22, pirms 3 gadiem
MisterT rakstīja: Ko lai saka. Nav pirmā reize. Jautājumi nebija traģiski, bet visu intervijas fonu (un ne tikai individuāli šo, bet arī citas ar LV populāriem sportistiem) pavada tāda sajūta, ka intervētājam pašam lielāks prieks parunāt un pačomoties ar intervējamo, nekā vairāk piedomāt par savu profesionālo darbību. Trūkst vēlme vai drosmes uzdot arī kādu neērtāku jautājumu. Bet nu pierasts jau. Liekas, ka ASV intervētāji nedaudz vairāk mīl savu darbu nekā vēlmi izpatikt intervējamiem cilvēkiem, lai iegūtu kontaktus/draudzību.
No Sporta studijas vadītājiem sakarīgus jautājumus nesagaidīt.

  +4 [+] [-]

, 2021-07-16 14:34, pirms 3 gadiem
Tā nav tiešraide, iepējams bija jautājumi uz kuriem Kristaps vienkārši negribēja atbildēt un palika ārpus video. Tāpēc nav ko braukt virsū sporta studijai. Man, piemēram, interesāja vai būs jautājums par sadarbību ar Luku, bet skaidrs ka tas ir pārāk kontraversāls jautājums lai varētu sagaidīt atbildi.

  +3 [+] [-]

, 2021-07-16 14:38, pirms 3 gadiem
Vajadzēja uzprasīt, kurš ir labākais striptīzklubs Dalasā, kuri ir lielākie ''tusētāji'' un vai Luka brīžiem pārāk savtīgi nespēlē. Vispār prasās pēc kārtīgas stundu garas intervijas ar Puči un Ģenerāli nevis šiem LTV jefiņiem.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-16 14:52, pirms 3 gadiem
Viss būs kārtība ar KP

  +1 [+] [-]

, 2021-07-16 14:53, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: No Sporta studijas vadītājiem sakarīgus jautājumus nesagaidīt.
protams. sistēmas lopiņi. Uztrenēti būt politkorekti un izdabāt naudai, nevis nodarboties žurnalistiku tās vienīgajā un galvenajā izpratnē.

  +5 [+] [-]

, 2021-07-16 14:54, pirms 3 gadiem
Sakarīgas, normālas atbildes. Atbildes, protams, nedaudz standarta un diplomātiskas, bet man intervija nelikās formāla. Varēja redzēt, ka Kristaps domā, ko teikt un kā teikt. Par Latvijas izlasi! Mums kā līdzjutējiem vienkārši jātic, ka nākamgad Latvija būs tikusi uz pasaules kausu un Kristaps būs vesels.

  -1 [+] [-]

, 2021-07-16 14:55, pirms 3 gadiem
backstab rakstīja: Nu nevajag te tagad savērpt visu, lai taisītu sensāciju. Nekā tāda tur nav. Tā ir priekškvalifikācija. Komandas arī tādas, ka mums pat ar LBL klubu izlasi vajadzētu vinnēt. Šajā stadijā nav jēgas izlikt baigo ciparu un kur nu vēl mūsu lielāko zvaigzni pret šiem "zemniekiem" ar kapļiem. Lai atpūšas un ir gatavs finālturnīriem.
Vēlviens jefiņš te ar putām uz lūpām metas k-ko drukāt neizlasot manu komentāru un nenoklausoties interviju. Man pilnīgi pie kājas vai tās ir OS spēles vai pārbaudes spēles pret mazpisāniem, kādas traumas vai netraumas spēlētajiem ,kas ieplānots nākamajai sezonai utt. Es nesaprotu kāpēc jāmeklē k-kādas viltus atmazkas ar apdrošināšanām no LBL puses, ja spēlētājs vnk konkrēti pateicis, ka fokusēsies sev un nespēlēs izlasē.

Pēc tā kā pret iepriekšējiem zemniekiem gāja tādas bravurīgas runas rakstīt stulbi

  +1 [+] [-]

, 2021-07-16 14:57, pirms 3 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Bet tas tak bija jau iepriekš skaidrāks par skaidru- prioritāte, gatavošanās jaunai sezonai. pēc ieilgušām traumu sekām tā ir viņa retā iespēja savest kārtībā sevi, ielikt labu bāzi nākamajam gadam.
Tieši tā. Kāpēc tad jāraksta par apdrošināšanu kā galveno iemeslu ?!

     [+] [-]

, 2021-07-16 15:11, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Tieši tā. Kāpēc tad jāraksta par apdrošināšanu kā galveno iemeslu ?!
Galvenais iemesls ir tas, ka nav iemesla tik izteikti vajadzēt, lai viņš piedalās šādā līmeņa spēlēs, ja var arī bez tā savākt pietiekami sakarīgu sastāvu. Var atļauties pārbaudīt rezerves un kandidātus utt. Es nedomāju, ka gazoli, novicki un pārējie ik reizi skrēja uz izlasi lai izietu kvalifikāciju priekškvalifikācijas. Te tieŠi tas pats

  +1 [+] [-]

, 2021-07-16 15:16, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Tieši tā. Kāpēc tad jāraksta par apdrošināšanu kā galveno iemeslu ?!
Ja LBS būtu teikuši, ka Kristaps negrib spēlēt šajā ciklā, atkal visi, ieskaitot tevi, atrastu kā viņu no****t. LBS pateica no sava skatu punkta taisnību, ka nevar atļauties. Bez tam es nevaru iedomāties, ka Kristaps tagad stāstītu, ka gribēja jau uzspēlēt, bet ir par dārgu LBS. Un visbeidzot, ko tev tavā dzīvē maina iemesls - meklē kaut kādas intrigas kur tās nav.

     [+] [-]

, 2021-07-16 15:17, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Tieši tā. Kāpēc tad jāraksta par apdrošināšanu kā galveno iemeslu ?!
Žurnālistiem tak vajag kaut ko uzrakstīt. Utt
Slēpts komentārs: Luka visu laiku labakais

  +1 [+] [-]

, 2021-07-16 16:01, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: No Sporta studijas vadītājiem sakarīgus jautājumus nesagaidīt.
Tur tev diemžēl jāpiekrīt ,jo Ošenieks un tas otrs ir unikums.Nevienā rīta Panorāmā viņi neiztiek bez lažām.Visu cieņu nelaiķim Lācim tas tiešām LTV bija labs sporta žurnālists.

     [+] [-]

, 2021-07-16 16:20, pirms 3 gadiem
backstab rakstīja: Nu nevajag te tagad savērpt visu, lai taisītu sensāciju. Nekā tāda tur nav. Tā ir priekškvalifikācija. Komandas arī tādas, ka mums pat ar LBL klubu izlasi vajadzētu vinnēt. Šajā stadijā nav jēgas izlikt baigo ciparu un kur nu vēl mūsu lielāko zvaigzni pret šiem "zemniekiem" ar kapļiem. Lai atpūšas un ir gatavs finālturnīriem.
Jā, jā... futbolā citās izlasēs arī zemnieki spēlē. Tik mūsējie ir vilki.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-16 16:42, pirms 3 gadiem
Tur jau pašā sākumā skaidri tika pateikts, ka visi jautājumi iepriekš tika saskaņoti ar brāli Jāni. Nevar vainot Ošenieku, ka netika uzdoti jautājumi uz kuriem mēs gribam dzirdēt atbildes.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-16 16:45, pirms 3 gadiem
Šeit nez kāpēc tikai puse intervijas ielikta.

Pilnā versija: https://www.youtube.com/watch?v=vKz...

  -1 [+] [-]

, 2021-07-16 17:28, pirms 3 gadiem
DainisU rakstīja: Ja LBS būtu teikuši, ka Kristaps negrib spēlēt šajā ciklā, atkal visi, ieskaitot tevi, atrastu kā viņu no****t. LBS pateica no sava skatu punkta taisnību, ka nevar atļauties. Bez tam es nevaru iedomāties, ka Kristaps tagad stāstītu, ka gribēja jau uzspēlēt, bet ir par dārgu LBS. Un visbeidzot, ko tev tavā dzīvē maina iemesls - meklē kaut kādas intrigas kur tās nav.
Nesien man klāt to ko neesmu teicis, paldies! Intrigas tieši vērpj LBS paziņojot par mistiskajiem apdrošināšanas cipariem, nav ko pūst pīlītes.

  -1 [+] [-]

, 2021-07-16 17:51, pirms 3 gadiem
Pilnajā intervijā tomēr izskan pieklusināta sāpe par necilo lomu komandā. Bet nav ļaunuma bez labuma - tagad ir pilna iespēja kārtīgi strādāt visu vasaru... un tad jau redzēsim. Interesanti būs paskatīt ASV mediju reakciju, kad šī intervija nonāks tur. Lai veicas KP! P.S. Un tomēr no Dallasas jāmēģina tikt prom
1 2 42 komentāri