Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Stīvenss: "Porziņģis atlabst paredzētajā tempā, bet vēl nāksies pagaidīt"

Stīvenss: "Porziņģis atlabst paredzētajā tempā, bet vēl nāksies pagaidīt"
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiones Bostonas "Celtics" basketbola daļas prezidents Breds Stīvenss intervijā izteicies, ka Kristaps Porziņģis pēc operācijas atlabst paredzētajā tempā, taču līdz brīdim, kad latvietis atgriezīsies laukumā, vajadzēs pagaidīt.

29 gadus vecais Kristaps Porziņģis kļuva par pirmo Latvijas basketbolistu, kuram izdevies kļūt par NBA čempionu. Uzreiz pēc sezonas viņam tika veikta operācija, un atlabšanas periods tika iezīmēts piecu līdz sešu mēnešu garumā.

"Viņš atrodas Latvijā. Viņš dara arvien vairāk, vairāk un vairāk. Kādu laiku vajadzēja staigāt ortozes zābakā, bet visi rādītāji liecina, ka viņš atlabst un ka viss notiek paredzētajā tempā. Taču nāksies pagaidīt kādu laiciņu," teica Breds Stīvenss, kurš agrāk bija "Celtics" galvenais treneris, bet pēc tam kļuva par basketbola daļas prezidentu un uzbūvēja čempionu sastāvu.

Porziņģis finālā izlaida trešo un ceturto spēli, bet piektajā devās laukumā. "Operāciju vajadzētu veikt jebkurā gadījumā. Viņš kustējās labāk nekā pirms iepriekšējām spēlēm, viņš vairāk pierada pie situācijas. Iznākums nemainītos neatkarīgi no tā, vai viņš spēlētu. Tobrīd bija tikai viens jautājums: vai viņš var paspēlēt? Uz mani atstāja iespaidu tas, ka viņš varēja," teica Stīvenss.

Izmantotie resursi:
https://www.bostonglobe.com/2024/08...


Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
19

Porziņģis piedzīvo kāpumu ikgadējā "Hoopshype" NBA labāko spēlētāju rangā

Pazīstamais basketbola medijs "Hoopshype" nācis klajā ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāju top100 pirms jaunās sezonas sākuma. Latvijas vienīgais NBA pārstāvis Kristaps Porziņģis šogad piedzīvojis nelielu kāpumu.
Kristaps Porziņģis videospēlē. Foto: Ekrānšāviņš
17

Porziņģis – sestais labākais eiropietis jaunajā ''NBA 2K25'' datorspēlē

Septembra sākumā dienasgaismu ieraudzīs videospēļu izstrādātāja ''2K'' jaunā spēle ''NBA 2K25'', kurā Latvijas basketbola superzvaigzne Kristaps Porziņģs novērtēts kā sestais prasmīgākais Eiropas basketbolists.
Kristaps Porziņģis 2024. gada 17. jūnijā. Foto: Elsa/USA Today/Scanpix
21

Bostonas "Celtics" titula aizstāvēšanu sāks ar mājas spēli pret "Knicks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) nākamā sezona sāksies 22. oktobrī, un Bostonas "Celtics" čempionu baneri pie griestiem uzvilks pirms spēles pret Kristapa Porziņģa bijušo komandu Ņujorkas "Knicks".