Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Esmu pārliecināts – ja mēs būtu saspēlējušies, kļūdu beigās nebūtu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Porziņģis: "Esmu pārliecināts – ja mēs būtu saspēlējušies, kļūdu beigās nebūtu"
Kristaps Porziņģis. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" rindās otro spēli aizvadījis latviešu uzbrucējs Kristaps Porziņģis. Viņš guva 19 punktus, mājās piedzīvojot zaudējumu pret Losandželosas "Clippers". Pēc mača Porziņģis atzina, ka visu izšķīrušas mazās detaļas, un par kļūdām atbildība jāuzņemas arī pašam.

Video: Kristaps Porziņģis savā otrajā spēlē "Wizards" kreklā gūst 19 punktus

"Bija brīži, kad jutos diezgan noguris, bet – protams, ka gribu spēlēt pēc iespējas vairāk. Jūtos labi, taču pārdzīvoju par zaudējumu, un tas ir normāli. Spēles liktenis bija mūsu rokās, bet pēdējo minūšu sniegums nebija labākais. Liela daļa atbildības gulstas uz maniem pleciem. Varēju labāk," neveiksmi savā laukumā vērtēja Kristaps Porziņģis. Viņš piebilda, ka nav bijis daudz iespēju saspēlēties ar jaunajiem komandas biedriem, un tas prasa laiku.

Debitējot Vašingtonas "Wizards" rindās, Porziņģis uzvarā pret Indianas "Pacers" laukumā pavadīja 21 minūti un guva 25 punktus. Pret "Clippers" viņa spēles laiks sasniedza jau 26 minūtes. "Lai rādītu labāko sniegumu, ir nepieciešams ritms, un es turp tikai dodos. Vajadzīgs laiks. Jūtos komfortabli, bet vēl līdz galam nezinu visas saspēles. Taču – treneri mani atbalsta, komandas biedri mani atbalsta, uzbrukumā bumba iet caur mani. Tas viss palīdz," pauda Porziņģis.

"Esmu par 100% pārliecināts – ja mēs būtu saspēlējušies, beigu kļūdu nebūtu. Spēles izskaņā spiediens aug. Ja gribam būt ļoti laba komanda, tad nevaram atļauties tādas kļūdas. Visu izšķir mazās detaļas. Arī man bija kļūdas un neiemesti metieni. Labā ziņa – tās ir vienkārši labojamas kļūdas. Jo vairāk pavadīšu laukumā, jo labāk būs."

Starta pieciniekā dodoties Porziņģim, uz pirmā rezervista lomu nobīdīts Daniels Gafords. Ar viņu starta pieciniekā "Wizards" bilance ir 23-27. Savukārt mačos, kurus Gafords sāk rezervē, Vašingtonas bilance ir 19-9. "Kad viņš pēc aizsega dodas uz grozu, pretinieki ir spiesti pievērst uzmanību, un citiem tas dod iespēju izpildīt brīvus metienus. Ne visi to pamana, bet šādā ziņā viņš ir ļoti vērtīgs," jauno komandas biedru vērtēja Porziņģis. Viņš atzinīgi izteicās arī par Rui Hačimuru.

  +2 [+] [-]

, 2022-03-10 13:21, pirms 2 gadiem
Iespējams.. bet moš vajag vairāk uzņemties.. pats met

  +2 [+] [-]

, 2022-03-10 14:54, pirms 2 gadiem
Vardc rakstīja: Iespējams.. bet moš vajag vairāk uzņemties.. pats met
Pilnībā piekrītu.. manuprāt, pārāk uzspīlēti cenšās iegūt citu spēlētāju uzticību. Šeit ir iespēja tiešām arī uzņemties līdera lomu, kas būtu tikai loģiski viņam šajā situācijā, varētu mierīgi pa 30 punktiem gūt spēlē un pamatoti.

  +1 [+] [-]

, 2022-03-10 16:32, pirms 2 gadiem
Ta ir Kristap! Piekritu. Turpini DARIT, jo tev sanak!

     [+] [-]

, 2022-03-10 16:34, pirms 2 gadiem
Potziņgim vai nu ir jāatrodas tuvāk grozam, lai viņam var iespēlēt, vainu spēles beigās kādam ir jāizspēlē Porziņģim uz trīnīti.

  +1 [+] [-]

, 2022-03-10 16:54, pirms 2 gadiem
Viss ok ,Kristap. Bus jau labi. Bet atlekošā bumba... piedod tas nu gan ir kauns...

  +1 [+] [-]

, 2022-03-10 17:42, pirms 2 gadiem
Pauze bija diezgan liela. Jāatgūstās un jārāda pārliecinošāks sniegums. Šajā komandā tas ir jāvar!

     [+] [-]

, 2022-03-10 19:53, pirms 2 gadiem
gaidu makarona domas