Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģa pārstāvētā "Celtics" vienojas par 30 miljonu vērtu līgumu ar Pričardu

Rolands Eliņš

Porziņģa pārstāvētā "Celtics" vienojas par 30 miljonu vērtu līgumu ar Pričardu
Peitons Pričards. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

NBA klubs Bostonas "Celtics" pagarinājis līgumu ar aizsargu Peitonu Pričardu, noslēdzot jaunu vienošanos uz četriem gadiem par kopējo summu 30 miljoniem dolāru. Jaunais līgums stāsies spēkā no nākamās sezonas.

25 gadus vecais Peitons Pričards šosezon turpinās spēlēt ar debitanta līgumu, ko noslēdza, ienākot līgā 2020. gadā. Viņa alga šosezon paredzēta četru miljonu dolāru apmērā, gandrīz divreiz vairāk nekā iepriekšējā gadā (2.2 miljoni), bet pēc nākamās vasaras viņa alga pieaugs vēl vairāk.

"Celtics" izmantoja iespēju laicīgi pagarināt līgumu ar Pričardu, un abas puses vienojās par četru gadu sadarbību, kas ilgs līdz 2028. gadam. Jaunā līguma kopējā vērtība ir 30 miljoni dolāru jeb vidēji 7.5 miljoni par sezonu.
ESPN ziņo, ka jaunais līgums ir pilnībā garantēts.

Pričardam tiek paredzēta vieta Kristapa Porziņģa pārstāvētās "Celtics" komandas aizsargu rotācijā. Savās trīs pirmajās NBA sezonās viņš tikai deviņas reizes devies sākumsastāvā, un, visticamāk, rezervista statuss viņam pārsvarā būs arī šosezon, taču tiek paredzēts, ka viņš tiks pie lielāka spēles laika nekā iepriekšējā sezonā (vidēji 13.4 minūtes).

Pričards savā NBA karjerā vidēji spēlē guvis 6.6 punktus, savācis 2.1 atlēkušo bumbu un veicis 1.7 rezultatīvas piespēles. Viņš izcēlies ar 40% tālmetienu precizitāti, turklāt aizvadītās sezonas pēdējā mačā pamanījās savākt "triple-double" ar trāpītie deviņiem tālmetieniem. NBA vēsturē ar ko līdzīgu var lepoties tikai Džeimss Hārdens.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-10-09 09:56, pirms 9 mēnešiem
Jau tagad nosaucu savu sezonas labāko GM. B.Stīvenss.
Ļoti daudz labu maiņu vasarā un noslēgts labs līgums ar Pričardu. Vismaz uzbrukumā šis puisis spēlē lieliski (cik saprotu, tad aizsardzība ir švaka un augums tikai 6' 1"). 40% tālmetienos un tikai 7.5 milj./sez. Es teiktu, ka sakarīgāku līgumu vair nevarēja vēlēties BOS. Tik līdz buksēs Holideja uzbrukums vai vispār uzbrukums, tā šo puisi varēs laist laukumā. Dos enerģiju un izstieps laukumu. Šosezon arī krietni vairāk spēlēs. Paņems Brogdona minūtes klāt. Brissetts domāju arī izrādīsies vērtīgs spēlētājs.

     [+] [-]

, 2023-10-09 10:52, pirms 9 mēnešiem
To Skymaker.Nav nekāda sakara ar Holideja varēšanu vai nevarēšanu, Prichards ir stabils Bostonas rotācijas spēlētājs, kurš katrā spēlē tik un tā laukumā pavadīs savas 20 minūtes.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-09 12:04, pirms 9 mēnešiem
BOS sastāvs izskatās ļoti labs un dziļš. Pamatsastāvs, protams, nekādus komentārus neprasa, taču arī beņķis izskatās ļoti solīds un sabalansēts - ir gan kam punktus gūt, gan kam aizsardzībā nospēlēt. Ja komandai nepiemetīsies traumu sērga, tad stabili velk uz 1. vietu Austrumos un uz contendera statusu kopumā.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-09 13:08, pirms 9 mēnešiem
Emilio rakstīja: BOS sastāvs izskatās ļoti labs un dziļš. Pamatsastāvs, protams, nekādus komentārus neprasa, taču arī beņķis izskatās ļoti solīds un sabalansēts - ir gan kam punktus gūt, gan kam aizsardzībā nospēlēt. Ja komandai nepiemetīsies traumu sērga, tad stabili velk uz 1. vietu Austrumos un uz contendera statusu kopumā.
Pēc prognozēm BOS un MIL ir galvenie pretendenti uz titulu tagad. Principā vienīgais iztrūkums ir garajā galā. Prasās viens centrs. Kaut vai Plamlī veidīgs. Pieņemu, ka Stīvenss līdz februārim kaut ko atradīs un iemainīs.

     [+] [-]

, 2023-10-09 14:41, pirms 9 mēnešiem
Charly Skymaker rakstīja: Pēc prognozēm BOS un MIL ir galvenie pretendenti uz titulu tagad. Principā vienīgais iztrūkums ir garajā galā. Prasās viens centrs. Kaut vai Plamlī veidīgs. Pieņemu, ka Stīvenss līdz februārim kaut ko atradīs un iemainīs.
Piekrītu, ka uz sezonas beigām t.i. līdz maiņu beigu periodam puslīdz meistarīgs rezerves centrs BOS noderētu. Tajā pat laikā domāju, ka patreizējais garais gals sezonu atstrādās - būs pietiekami.
Man šķiet, ka MIL par reāliem contenderiem tagad visi uzskata Dame iespaidā, lai gan, es teiktu, ka BOS, iegūstot Holideju ir lielāki ieguvēji, nekā MIL, iegūstot Lilardu. Bet nu gan jau tā arī būs - MIL vai BOS. Redzēs, ko MIA spēs izdarīt, jo viņu PG pozīcija izskatās ļoti bēdīgi.
Vēl jau Rietumos PHX pamatsastāvs uz papīra rādās draudīgs, bet nu... vispār neticu viņu ķīmijai + beņķis kaut kāds viendimensiāls - sastāv no uzbrucējiem vien.

     [+] [-]

, 2023-10-09 18:00, pirms 9 mēnešiem
Emilio rakstīja: Piekrītu, ka uz sezonas beigām t.i. līdz maiņu beigu periodam puslīdz meistarīgs rezerves centrs BOS noderētu. Tajā pat laikā domāju, ka patreizējais garais gals sezonu atstrādās - būs pietiekami.
Man šķiet, ka MIL par reāliem contenderiem tagad visi uzskata Dame iespaidā, lai gan, es teiktu, ka BOS, iegūstot Holideju ir lielāki ieguvēji, nekā MIL, iegūstot Lilardu. Bet nu gan jau tā arī būs - MIL vai BOS. Redzēs, ko MIA spēs izdarīt, jo viņu PG pozīcija izskatās ļoti bēdīgi.
Vēl jau Rietumos PHX pamatsastāvs uz papīra rādās draudīgs, bet nu... vispār neticu viņu ķīmijai + beņķis kaut kāds viendimensiāls - sastāv no uzbrucējiem vien.
Nevar aizmirst tomēr arī par Denveru...

     [+] [-]

, 2023-10-09 19:22, pirms 9 mēnešiem
Suns tur nekas nebūs. Tā komandas neveido. Heat palikuši vājāki. Finālā DEN pret BOS. BOS čempioni. DEN principā ir tik pat stipra. Brauna/Grīna zaudēšana bija sāpīga. Bet ja jaunie Nnazi un C. Braun spers soli uz priekšu tad komanda būs tik pat draudīga.