Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Fizdeils plāno apciemot Porziņģi pēc Jāņiem

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Fizdeils plāno apciemot Porziņģi pēc Jāņiem
Deivids Fizdeils preses konferencē 8. maijā
Foto: AP/Scanpix

Deivids Fizdeils izvēlējies trenēt "New York Knicks" kluba bagātās vēstures un tradīciju dēļ, vienlaikus atsakoties no iespējas strādāt Fīniksā, Atlantā, Šarlotē vai Orlando, trešdien, 6. jūnijā, rakstīja "New York Post" žurnālists Marks Bermens (Marc Berman).

Ņujorkas basketbolistu jaunais treneris jūniju sācis darbīgi. Vēro NBA drafta kandidātus, apmeklē labdarības pasākumus, turpina personāla komplektāciju. Mēneša pirmajā nedēļas nogalē Fizdeils ar sievu Natašu Maiami vakariņoja kopā ar Dveinu Veidu un viņa draudzeni, bet 4. jūnijā piedalījās Bila Bredlija (William Warren Bradley) karjerai veltītajā pasākumā.

Sarīkojumā, kurš notika Dabas vēstures muzejā, Fizdeils tikās ar vairākām “Knicks” leģendām – Ērlu Monro (Earl Monroe), Vilisu Rīdu (Willis Reed), Voltu Freizeru (Walt Frazer) un Diku Bārnetu (Dick Barnett). Treneris atklāja, ka cer iedzīvināt Ņujorkas labākās tradīcijas no 1970-ajiem un 1990-ajiem gadiem.

“Knicks” vēsture Fizdeilam nav sveša – viņš bija Ņujorkas kādreizējā trenera Peta Railija (Pat Riley) palīgs “Miami Heat”. “Esmu skatījies visu veco komandu spēles. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc vēlējos šeit nokļūt. Gribu, lai mums būtu tikpat nesavtīga komanda kā toreiz.”

“Zinu, ko tieši gribu. Railija un (Džefa) van Gandija komandu sīkstumu. Man patīk, kā septiņdesmitajos gados komanda pārvietojās laukumā un kustināja bumbu. Vēlos, lai aizsargi spēlētu tik dinamiski kā Volts (Freizers) un viņa puiši. Gribu visu no tā.”

Fizdeils pārcēlis viesošanās laiku Latvijā pēc NBA drafta, jo Kristaps Porziņģis turpina atveseļošanos “Real Madrid” treniņbāzē Spānijā. “Kad viņš atgriezīsies Latvijā, braukšu pie viņa kopā ar sievu.”

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2018/06/06/david...

Slēpts komentārs: vf

  +1 [+] [-]

, 2018-06-07 20:19, pirms 6 gadiem
Varēja uz Jāņiem, varētu lekt pār ugunskuru.

     [+] [-]

, 2018-06-07 20:55, pirms 6 gadiem
Varēs iekrampēt kādu tērvetnieku uz poķeles

  -2 [+] [-]

, 2018-06-07 21:42, pirms 6 gadiem
Varēja jau uz Jāņiem, normāli paņemtu ogu, pierītos šašonu, ugunskurs. Uz rīta pusi normāli izvicinātu dūres un uz poķeli salabtu ar kasti užavnieka.

  +1 [+] [-]

, 2018-06-07 21:53, pirms 6 gadiem
naurisk rakstīja: Varēja jau uz Jāņiem, normāli paņemtu ogu, pierītos šašonu, ugunskurs. Uz rīta pusi normāli izvicinātu dūres un uz poķeli salabtu ar kasti užavnieka.
un pamostos pliks piesiets pie liepas ar papardes ziedu pēcpusē. Tas tik būtu iespaids!

     [+] [-]

, 2018-06-07 23:05, pirms 6 gadiem
Manuprāt Kristaps svarīgāks par viņa brāli Jāni

     [+] [-]

, 2018-06-08 12:38, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка