Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Porziņģi neizraugās, Zvaigžņu spēlē savainotos aizstās Jangs un Bārnss

Porziņģi neizraugās, Zvaigžņu spēlē savainotos aizstās Jangs un Bārnss
Trejs Jangs uzbrukumā. Foto: Erik S. Lesser/EPA/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) nosaukusi Austrumu konferences basketbolistus, kuri NBA Visu Zvaigžņu spēlē aizstās savainotos Džoelu Embīdu un Džūliusu Rendlu. Kristaps Porziņģis nav ticis izraudzīts, savainotos aizstājot Trejam Jangam un Skotijam Bārnsam.

Trešo reizi karjerā Visu Zvaigžņu spēlē piedalīsies Atlantas ''Hawks'' līderis Trejs Jangs, kura rēķinā šajā sezonā vidēji 27,3 punkti (labākais rādītājs karjerā), 10,3 rezultatīvas piespēles un 1,47 pārtvertas bumbas.

2021./2022. gada sezonas labākais pirmgadnieks Skotijs Bārnss šajā sezonā Toronto ''Raptors'' rindās sasniedzis karjeras labākos rādītājus, vidēji mačā iekrājot 20,2 punktus, 8,1 atlēkušās bumbas, 5,8 rezultatīvas piespēles un 1,48 bloķētus metienus. Viņam tā būs pirmā NBA Visu Zvaigžņu spēle.

''76ers'' zvaigzne Džoels Embīds Visu Zvaigžņu spēlē nepiedalīsies kreisās kājas ceļgala meniska traumas dēļ, bet ''Knicks'' līderim Džūliusam Rendlam dalību paraugspēlē liegusi pleca trauma.

73. NBA Visu Zvaigžņu spēle Indianapolisā norisināsies naktī uz 19. februāri.

Izmantotie resursi:
https://pr.nba.com/scottie-barnes-t...


, 2024-02-06 21:48, pirms pusgada
Trejs ok, bet otram bij jābūt KP
Slēpts komentārs: hantele
, 2024-02-06 21:57, pirms pusgada
Nu nez par Bārnsu,jo tas jau kādu labu laiku ir nolaidies uz zemes un komanda ar savus divus mēnešus peld.
, 2024-02-06 22:03, pirms pusgada
Jāveido 2 all star games,visiem nepietiek vietas..
, 2024-02-06 22:03, pirms pusgada
Bostona to spēli skatīsies tāpat, arī bez KP. Savukāt, lai Toronto fani skatītos, vajadzēja Barnsu..
, 2024-02-06 22:06, pirms pusgada
Lai KP atpūšas
, 2024-02-06 22:19, pirms pusgada
LAi labākatpūšas, galvenais ir gredzens
, 2024-02-06 22:32, pirms pusgada
JR15 rakstīja: Bostona to spēli skatīsies tāpat, arī bez KP. Savukāt, lai Toronto fani skatītos, vajadzēja Barnsu..
Gan jau ļoti liela daļa WSH arī skatītos, noteiktitur ir palikuši daudz KP atbalstītaji. Bet te, patiešām, vairāk šķiet kaut kāda cīņa pret BOS. Līgas līdere, bet tik maz kur redz par viņiem runājam. Daudzas citas komandas raidijumos ir aktuālākas. Tāpat ielikt divus ārējās līnijas spēlētajus, kad izkrituši divi garie - smieklīgi. Tagad vajadzētu taisīt lielu akciju par rasismu. Austrumos nav neviena baltā
, 2024-02-06 23:17, pirms pusgada
Iepriekšējā Bostonas spēlē komentētāji teica, ka KP visticamāk netiks izraudzīts, jo Zvaigžņu spēlē jau ir pietiekama Celtics pārstāvniecība un organizatoriem patīk šādos gadījumos izraudzīties spēlētājus no komandām, kuras nav pārstāvētas...
, 2024-02-07 00:54, pirms pusgada
Cik nopratu Silvers pats izveeleejaas. Jau kaadu laiku bija runas par Baarnsu, deelj taa , lai pooularizeetu Nba
, 2024-02-07 01:03, pirms pusgada
Nu, kāda starpība? Tas tak’ ir teātris un šovs. Lai KP atpūšas un paņem pauzi. Ne NHL, ne NBA zvaigžņu spēles principā nav skatāmas. Kādreiz, kad Ozo piedalījās zvaigžņu spēlēs kādas 5 reizes, tad skatījos ar interesi, jo visu to laiku pavadīju Štatos. Skatījos tur pa nacionālās apraides tv, laikam ESPN bija, vairs neatceros… Toreiz brīnījos, ka Latvijas spēlētājs tādās spēlēs piedalās.
, 2024-02-07 01:20, pirms pusgada
Karlo rakstīja: Nu, kāda starpība? Tas tak’ ir teātris un šovs. Lai KP atpūšas un paņem pauzi. Ne NHL, ne NBA zvaigžņu spēles principā nav skatāmas. Kādreiz, kad Ozo piedalījās zvaigžņu spēlēs kādas 5 reizes, tad skatījos ar interesi, jo visu to laiku pavadīju Štatos. Skatījos tur pa nacionālās apraides tv, laikam ESPN bija, vairs neatceros… Toreiz brīnījos, ka Latvijas spēlētājs tādās spēlēs piedalās.
Skaidrs ka teātris un pat ar KP piedalīšanos neskatītos, bet tas ir kas līdzīgs atzinības balvām sezonas noslēgumā + papilus piķis spēlētajiem no sponsoru naudām. Bet kā pats notikums manā uztverē lieks. Arī visi skill chalange nu jau ir nenopietni.
Pašam KP, nedēļas brīvlaiks noteikti nāks par labu.
, 2024-02-07 08:22, pirms pusgada
vienigais_anonims rakstīja: Lai KP atpūšas
To pašu jau teica treneris. Pareizi ir!
, 2024-02-07 09:39, pirms pusgada
😡
, 2024-02-07 10:38, pirms pusgada
Protams, ka šī izvēle izraisa smīnu, bet nu... lai jau ir pārstāvēta Kanādas komanda un, pilnīgā bezsakarā, Atlanta.
Ja par personālijām, tad Bārnss - īsts darba zirgs, labi cīnās abos laukuma galos un, lai arī pārstāv lūzeru komandu, ir uzskatāms par jauno zvaigzni. Bet nu Jangs... zvaigzne - feiko statu atražotājs uzbrukumā un niecība aizsardzībā, kurš savu, pēc sastāva, spēcīgo komandu, nevelk vispār. Es pat teiktu - ar saviem n-tajiem metieniem, zemo precizitāti un regulāro bumbas pārturēšanu, padara tikai vājāku. Par aizsardzību vispār nav vērts runāt - tur Atlanta spēlē 4 cilvēku sastāvā. Un šis spēlētājs - enkurs lūzeru komandā, spēlē ASG?! Labs!
, 2024-02-07 15:06, pirms pusgada
Emilio rakstīja: Protams, ka šī izvēle izraisa smīnu, bet nu... lai jau ir pārstāvēta Kanādas komanda un, pilnīgā bezsakarā, Atlanta.
Ja par personālijām, tad Bārnss - īsts darba zirgs, labi cīnās abos laukuma galos un, lai arī pārstāv lūzeru komandu, ir uzskatāms par jauno zvaigzni. Bet nu Jangs... zvaigzne - feiko statu atražotājs uzbrukumā un niecība aizsardzībā, kurš savu, pēc sastāva, spēcīgo komandu, nevelk vispār. Es pat teiktu - ar saviem n-tajiem metieniem, zemo precizitāti un regulāro bumbas pārturēšanu, padara tikai vājāku. Par aizsardzību vispār nav vērts runāt - tur Atlanta spēlē 4 cilvēku sastāvā. Un šis spēlētājs - enkurs lūzeru komandā, spēlē ASG?! Labs!
LOL
Neiespringsti tā par NBA sportisko pusi, kura šosezon vēl tikai sāksies. Pārāk nopietni uztver šo līgu pat laikā, kad spēles ir šovs ar kaut cik normālu basketbolu spēles beigās.
ASG ir tikai un vienīgi šovs, kurā ņem šovmeņus (tikai fani var arī iebalsot kādu, kurš nebūs šovmenis). Atlantai ir tikai par 6 uzvarām mazāk nekā Dallasai un Jangs ir tāda tipa līderis kā Luka. Abi ir atraktīvi šova veidotāji. Loģiska izvēle par labu Jangam.
Bārnss ir ielikts NBA popularizēšanas nolūkos, kas līgas vadībai ir svarīgs iemesls.

Nothing personal, just business!
NBA čempions Kristaps Porziņģis preses konferencē. Foto: AFP/Scanpix
3

Sell-tics: Bostonas īpašnieki plāno Porziņģa pārstāvētā kluba pārdošanu

Kristapa Porziņģa pārstāvētā basketbola kluba "Boston Celtics" vairākuma daļu turētāji ar Viku Grausbeku priekšgalā plāno komandas pārdošanu, pirmdien, 1. jūlijā, vēstīja Ziemeļamerikas mediji.
Kristaps Porziņģis un Breds Stīvenss. Foto: AP/Scanpix
10

"Celtics" ĢM: Iespējams, Porziņģim nāksies izlaist nākamās sezonas sākumu

LETA. Kristaps Porziņģis pēc pēdas traumas izārstēšanas, iespējams, varētu izlaist nākamās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas pašu sākumu, raidierakstā "The Ryen Russillo Podcast" minēja Bostonas "Celtics" ģenerālmenedžeris Breds Stīvenss.
Kristaps Porziņģis. Foto: FIBA
86

NBA čempionam Porziņģim drīzumā operācija un vasara bez Latvijas izlases

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Bostonas "Celtics" pavēstījusi, ka latviešu garajam spēlētājam Kristapam Porziņģim tuvāko dienu laikā tiks veikta operācija un ka viņš šovasar Latvijas izlasei palīdzēt nevarēs. Tikmēr Latvijas Basketbola savienība pavēstījusi, ka rītdienas pārbaudes spēlei pret Ēģipti visdrīzāk netiks pieteikts Andrejs Gražulis.