Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Video: Porziņģim pieci bloķēti metieni, četras pārtvertas bumbas un vilšanās

Nacionālajā basketbola asociācijā zaudējumu piedzīvoja Ņujorkas "Knicks", kas ļoti slikti aizvadīja galotni un ar 96:99 piekāpās līgas tā brīža vājākajai vienībai Atlantas "Hawks". Kristaps Porziņģis laukumā pavadītajās 32 minūtēs guva 22 punktus (1p. 2/5, 2p. 7/14, 3p. 2/6), izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, bloķēja piecus sāncenšu metienus, kā arī pārķēra četras piespēles. Latviešu uzbrucēja kontā arī divas kļūdas, četri noteikumu pārkāpumi, kā arī negatīvs +/- rādītājs -3. Pirms Kristapa pēdējais "Knicks" spēlētājs ar vismaz pieciem blokiem un četrām pārtvertām bumbām vienā spēlē bija kluba leģenda Patriks Jūings, kurš to paveica tālajā 1994.gadā.

, 2018-02-05 01:27, pirms 6 gadiem
divaini... 2:44 rezultāts ir 86:89 NYK par labu, KP atdod Hardevejam super piespēli kuršguvab2p +soda metiens,bet pēc tam kad rāda jau nākamo epizodi (3:10) rezultāts uz tabloir 87:89 (tatad NYK nav pielikti punkti)...
, 2018-02-05 01:46, pirms 6 gadiem
atradu izskaidrojumu:
Amizanta un Ņujorkai neveiksmīga epizode izvērsās pēdējā ceturtdaļā, kad Kents Beizmors ieguva tiesības izpildīt trīs soda metienus, bet spēle atsākās jau pēc otrā. To uzreiz nepamanīja arī tiesneši, un Hārdevejs pēc Porziņģa piespēles tika pie 2+1. Taču tiesneši savu kļūdu tad pamanīja un lika Beizmoram atgriezties uz soda metiena līnijas, Hārdeveja grozu anulējot. Lai gan tiesneši par šo situāciju saņēma plašu kritiku, tomēr viņi darbojās saskaņā ar NBA noteikumiem, kas patiešām paredz, ka šādu kļūdu, ja pagājis mazāk par 24 spēles sekundēm, tiesnešiem ir jāizlabo.
Kristaps Porziņģis un Breds Stīvenss. Foto: AP/Scanpix
10

"Celtics" ĢM: Iespējams, Porziņģim nāksies izlaist nākamās sezonas sākumu

LETA. Kristaps Porziņģis pēc pēdas traumas izārstēšanas, iespējams, varētu izlaist nākamās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas pašu sākumu, raidierakstā "The Ryen Russillo Podcast" minēja Bostonas "Celtics" ģenerālmenedžeris Breds Stīvenss.
Kristaps Porziņģis. Foto: FIBA
86

NBA čempionam Porziņģim drīzumā operācija un vasara bez Latvijas izlases

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Bostonas "Celtics" pavēstījusi, ka latviešu garajam spēlētājam Kristapam Porziņģim tuvāko dienu laikā tiks veikta operācija un ka viņš šovasar Latvijas izlasei palīdzēt nevarēs. Tikmēr Latvijas Basketbola savienība pavēstījusi, ka rītdienas pārbaudes spēlei pret Ēģipti visdrīzāk netiks pieteikts Andrejs Gražulis.
Kristaps Porziņģis 2024. gada 17. jūnijā. Foto: Elsa/USA Today/Scanpix
1

Porziņģis "Celtics" čempionu parādē piedalās ar Latvijas karogu uz pleciem

LETA. Kristaps Porziņģis kopā ar Bostonas "Celtics" komandu piektdienas rītā plkst.11 pēc vietējā laika Bostonā sācis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu parādi.