Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis pilnvērtīgi iesaistījies ''Wizards'' treniņā, atgriešanās laukumā vēl neskaidra

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Porziņģis pilnvērtīgi iesaistījies ''Wizards'' treniņā, atgriešanās laukumā vēl neskaidra
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kristaps Porziņģis šodien pilnvērtīgi pirmo reizi kopš aizmainīšanas no Dalasas ''Mavericks'' uz Vašingtonas ''Wizards'' iesaistījies komandas treniņā, tomēr viņa debija ''Wizards'' sastāvā vēl nav zināma, vēlāk atzina Vašingtonas galvenais treneris.

Kristaps Porziņģis nav spēlējis kopš janvāra beigām, šajā laikā 10. februārī tiekot aizmainīts no Dalasas ''Maverics'' uz Vašingtonas ''Wizards''. Debiju latvietis šajā komandā joprojām nav piedzīvojis, sākotnēji tiekot lēstam, ka tas varētu notikt uzreiz pēc Zvaigžņu spēles pārtraukuma.

Šīs dienas treniņā Porziņģis pirmo reizi iesaistījās pieci uz pieci nodarbībās jeb pirmo reizi pilnvērtīgi piedalījās nodarbībās. Tomēr pēc treniņa ''Wizards'' galvenais treneris Vess Anselds juniors atklāja, ka joprojām nav zināms, kad latvietis varētu pirmo reizi doties laukumā Vašingtonas sastāvā. Pie tam, treneris atzīmēja, ka pat nav zināms termiņš, kad Porziņģis varētu būt pieejams ''Wizards'' komandai.

Kristaps Porziņģis šajā sezonā laukumā devies 34 spēlēs, kurās vidēji guvis 19.2 punktus, izcīnījis 7.7 atlēkušās bumbas un bloķējis 1.7 pretinieku metienus. Karjeras laikā bez Dalasas ''Mavericks'' spēka uzbrucējs spēlējis arī Ņujorkas ''Knicks'', kas Porziņģi 2015. gada draftā izvēlējās ar augsto ceturto numuru.

Vašingtonas ''Wizards'' ar bilanci 28 uzvaras un 33 zaudējumi ieņem 11. vietu Austrumu konferencē. Nākamo maču tā aizvadīs naktī uz sestdienu, kad savā laukumā uzņems tiešo konkurenti Atlantas ''Hawks''.

     [+] [-]

, 2022-03-03 21:20, pirms 2 gadiem
Atkal kādu mēnesi izlaidīs. Kas par čakarēšanos, lai uzspēlē kaut 10 min, šitā marinēšana atgādina NYK laikus

  +4 [+] [-]

, 2022-03-03 21:27, pirms 2 gadiem
Pēc ši noprotu, ka wizards tanko un negrib uzvarēt spēles. Porziņģis jau bija gatavs spēlēt pirms dalasa viņu aizmainija. Saprotu ja wizards ir piesardzīgi ar viņa celi, bet šeit ir tīrākā tankošana. Domāju uz sezonas pēdējām 10 spēlem izlaidīs kad viss jau būs izteikts.

     [+] [-]

, 2022-03-03 22:10, pirms 2 gadiem
Tieši tā, Wizards tanko. Viņi uzskata, ka bez Beal nav jēgas šosezon iespringt.

  +3 [+] [-]

, 2022-03-03 22:13, pirms 2 gadiem
Gu$tly rakstīja: Pēc ši noprotu, ka wizards tanko un negrib uzvarēt spēles. Porziņģis jau bija gatavs spēlēt pirms dalasa viņu aizmainija. Saprotu ja wizards ir piesardzīgi ar viņa celi, bet šeit ir tīrākā tankošana. Domāju uz sezonas pēdējām 10 spēlem izlaidīs kad viss jau būs izteikts.
Nu viņš bija gatavs un?Bone bruise nebija sadzijis līdz galam.
Tu saproti,ka ar nesadzijušu bone bruise nevar spēlēt?Sitiens pa to vietu un bone bruise var kļūt par fractured bone. Tad tiešām sezona ir beigusies

  +3 [+] [-]

, 2022-03-03 22:13, pirms 2 gadiem
Godīgi neizprotu te dažus no jums.Skatās sportu un nesaprot joprojām dažādas traumas un problēmas spēlējot ar kādu konkrētu.

     [+] [-]

, 2022-03-03 22:20, pirms 2 gadiem
optimuss rakstīja: Tieši tā, Wizards tanko. Viņi uzskata, ka bez Beal nav jēgas šosezon iespringt.
Viņiem ir jāuzlec uz kādu top 6,lai cerētu uz kaut kādu mega laimi loterijā.
Reālais variants viņiem ir labākajā gadījumā top8.
Un ja runājam par prospektiem tad tur īsti nav par ko tankot ārpus top3.
Reāls wingu/garo drafts kurus WSH tiešām nevajag.Ja vēl Bīls paraksta jaunu līgumu,tad draftā vispār reāli tukšums.
Protams PO laikā iekš NCAA daudzi var uzlekt augstu,bet tas nemaina faktu,ka pēc esošā top3-4 ir kritums.

  -1 [+] [-]

, 2022-03-03 22:47, pirms 2 gadiem
Izskatās ka Wašingtona būs iegrābusies.

  +3 [+] [-]

, 2022-03-03 22:55, pirms 2 gadiem
Dir*ana, sērfot var, basketbolu spēlēt nē?

  +2 [+] [-]

, 2022-03-03 23:18, pirms 2 gadiem
Cik saprotu, dīvānā pirdējiem nav ne mazākās nojausmas, cik sāpīgs ir kaulu sasitums. It sevišķi, ja skarts ir kāds kauls pie ceļgala. Jūs nabagi, varat sēdēt sportacentrā un nolikt KP, un domāt, ka visu saprotat, jo esat paspēlējuši basīti savā sporta zālē un samežģījuši potītes un spēlējuši tālāk. Realitāte ir daudz savādāka un ceru, ka liela daļa latviešu to sapratīs.

     [+] [-]

, 2022-03-04 14:59, pirms 2 gadiem
One Man Show! rakstīja: Cik saprotu, dīvānā pirdējiem nav ne mazākās nojausmas, cik sāpīgs ir kaulu sasitums. It sevišķi, ja skarts ir kāds kauls pie ceļgala. Jūs nabagi, varat sēdēt sportacentrā un nolikt KP, un domāt, ka visu saprotat, jo esat paspēlējuši basīti savā sporta zālē un samežģījuši potītes un spēlējuši tālāk. Realitāte ir daudz savādāka un ceru, ka liela daļa latviešu to sapratīs.
No kurienes info, ja pat komanda klusē kā partizāni par KP veselības patieso stāvokli.