Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

papildināts Gārnets nespēlēs divas nedēļas, Rojs - nenoteiktu laiku

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Gārnets nespēlēs divas nedēļas, Rojs - nenoteiktu laiku
Kevins Gārnets
Foto: Reuters/Scanpix

Kājas muskuļa savainojuma dēļ divas nedēļas bez spēlēšanas nāksies iztikt Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences līdervienības Bostonas "Celtics" uzbrucējam Kevinam Gārnetam. Veslības problēmas arī Portlendas "Trail Blazers" līderim Brendonam Rojam, kura atgriešanās laukumā ir miglā tīta.

Gārnets izlaidīs līdz divām nedēļām

Savainojumu "Celtics" (24-6) aizsardzības balsts guva trešdien ar 92:104 izbraukumā pret Detroitas "Pistons" zaudētajā spēlē, kas viņam beidzās jau pēc nospēlētām nieka deviņām minūtēm. Gārnets notraumējās brīdī, kad, neviena netraucēts, izpildīja "danku".

Gārnets momentā saķēra labo ceļgalu, taču, kā vēlāk izrādījās, savainojums nav nopietns, tā pat nav ceļgala trauma, bet gan kājas muskuļa problēma, kuras dēļ Kevinam nāksies izlaist pāris nedēļas. Viņa prombūtnē pie lielāka spēles laika un vietas starta pieciniekā tiks "Big Baby" Glens Deiviss.

34 gadus vecais Gārnets savā 15. sezonā NBA piedalījies 30 spēlēs, nospēlējot vidēji 31.6 minūtes mačā, kuru laikā gūti 15 punkti un 9.8 atlēkušās bumbas.

Rojs ārā no ierindas uz nenoteiktu laiku

Daudz nopietnāka situācija ir ar Portlendas "Trail Blazers" aizsargu Brendonu Roju, kuram savainoti abi ceļgali. Kluba ģenerālmenedžeris Riks Čo paziņoja, ka Portlendas līdera nespēlēšana būs ilgstoša, neizslēdzot operācijas veikšanu. Rojš šosezon piedalījies 23 mačos, gūstot vidēji 16.6 punktus spēlē. Kopumā šajā sezonā Rojs izlaidis deviņas spēles, ieskaitot pēdējās sešas. "Trail Blazers" (17-16) pašreiz ieņem 8. vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
Boston Globe
AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-12-31 10:25, pirms 13 gadiem
"Svaigi" jaunumi

  -4 [+] [-]

, 2010-12-31 11:47, pirms 13 gadiem
riepmetejs rakstīja: "Svaigi" jaunumi
vot kā man šito d*rsēji besī...
NBA.com vakar tikai šitā ziņa parādījās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-12-31 12:32, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: anyway, šī ziņa ir vismaz 24 stundu veca. Tas tā kā nav normāls rādītājs sporta portālam
Tas, ka guva savainojumu, ir pāris dienas veca info, apskatīts KG tika vakar, kad arī tika noskaidrots laiks, cik ilgi viņam nāksies uz spēlēm iet uzvalkā.

  +2 [+] [-]

, 2010-12-31 12:34, pirms 13 gadiem
Nu diemžēl jasaka Rojs laikam nebūs tāds kā agrāk, arī tās spēles kuras spēleja šosezon, ļoti zemu precizitāti meta. Lai tomēr izdodas atgūties!

     [+] [-]

, 2010-12-31 13:48, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: anyway, šī ziņa ir vismaz 24 stundu veca. Tas tā kā nav normāls rādītājs sporta portālam
Mhm. Pārsvarā visi NBA jaunumi ātrāk ir šeit - Streetbasket.lv - Jaunumi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-31 14:52, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Baigi jau nu uz jauno gadu ir būtiska tā operativitāte, kas dažas stundas agrāk, kas vēlāk nopublicē. Bērnudārzs.
Dažas stundas jau būtu labi, bet ziņa kavējās pusotru dienu.

     [+] [-]

, 2010-12-31 15:01, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: vakar - tas bija amerikāņu vakar, uzreiz pēc spēles, kurā tika gūts savainojums.
Kāpēc vajag nodarboties ar muļķību runāšanu? Konkrēti - informācija par nespēlēšanas termiņu ir vakardienas vakars (pēc vietējā laika - mums nakts). Vēl pēc vakardienas rīta treniņa Riverss pateica, ka diagnoze būs zināma vakarā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-31 15:24, pirms 13 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Kāpēc vajag nodarboties ar muļķību runāšanu? Konkrēti - informācija par nespēlēšanas termiņu ir vakardienas vakars (pēc vietējā laika - mums nakts). Vēl pēc vakardienas rīta treniņa Riverss pateica, ka diagnoze būs zināma vakarā.
Īstenībā KG nespēlēšanas termiņš bija zināms jau vakardienas plkst. 11 pēc mūsu laika - tas ir ap četriem pēcpusdienā ASV. Taču vienīgā papildus informācija tam, kas jau bija zināms, bija tieši cik ilgi Gārnets nespēlēs. Kas tā par traumu jau bija zināms (krietni) pirms tam.
Labi, tas nav tik svarīgi.

  +1 [+] [-]

, 2010-12-31 19:23, pirms 13 gadiem
atraduši par ko strīdēties, mieru jaunajā!