Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Sāgas beigas: ''76ers'' aizmaina Hārdenu uz ''Clippers''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Sāgas beigas: ''76ers'' aizmaina Hārdenu uz ''Clippers''
Džeimss Hārdens. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) atrisinājusies Džeimsa Hārdena sāga. 34 gadus vecais aizsargs no Filadelfijas ''76ers'' ticis aizmainīts uz Losandželosas ''Clippers'', vēstī ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

Sagaidāms, ka kopā ar Hārdenu uz ''Clippers'' pārcelsies Pīdžejs Takers un serbu centrs Filips Petruševs, bet no Losandželosas uz Filadelfiju dosies pieredzējušais francūzis Nikolā Batums, Markuss Moriss, Roberts Kovingtons, Keidžejs Mārtins un vairākas drafta izvēles.

Džeimss Hārdens Filadelfijas ''76ers'' rindās nonāca maiņas darījuma rezultātā 2021./2022. gada sezonā. Filadelfijas komandā viņš paspēja aizvadīt 79 spēles.

Pagājušajā sezonā aizsargs 58 pamatturnīra mačos caurmērā izcēlās ar 21 punktu un 10,7 rezultatīvām piespēlēm, bet 11 play-off cīņās viņa kontā 20,3 punkti, 6,2 bumbas zem groziem un 8,3 piespēles partneriem.

Hārdena potenciālā došanās prom no Filadelfijas kluba vairākkārt izskanēja kā pagājušās sezonas gaitā, tā arī starpsezonas ievadā. Savu apavu prezentācijas laikā Ķīnā šā gada augustā Hārdens publiski izteicās, ka ''76ers'' basketbola operāciju prezidents Derils Morijs esot melis, un solīja Filadelfijas kluba rindās vairs nespēlēt.

Tāpat aizsargs neieradās uz ''76ers'' treniņnometni, komandai pievienojoties vien sezonas priekšvakarā, kad saņēma kurvīti. Basketbolists esot vēlējies doties līdzi filadelfiešiem sezonas pirmajā izbraukumā, taču viņam atteikta iekāpšana komandas lidmašīnā.

Filadelfijas ''76ers'' jauno sezonu sākusi ar divām uzvarām trīs spēlēs. Tāda pati bilance pēc aizvadītiem trīs mačiem ir arī Hārdena jaunajai komandai Losandželosas ''Clippers''.

Tiekot aizmainīts uz Kalifornijas klubu, Hārdens trešo reizi karjerā apvienojis spēkus ar Raselu Vestbruku. Abi kopā iepriekš spēlēja Oklahomsitijas ''Thunder'' un Hjūstonas ''Rockets''.

Karjerā aizvadītajās tūkstoš pamatturnīra spēlēs Hārdens vidēji izcēlies ar 24,7 punktiem, 5,6 atlēkušajām bumbām un 7,0 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wojespn/status/...
https://twitter.com/wojespn/status/...

  +4 [+] [-]

, 2023-10-31 08:37, pirms pusgada
Cirks

  -2 [+] [-]

, 2023-10-31 08:44, pirms pusgada
a kur darījuma detaļas?

  +3 [+] [-]

, 2023-10-31 08:48, pirms pusgada
Detection rakstīja: a kur darījuma detaļas?
Batums,Morris,Kovingtons,Martins pret Hārdenu un Takeru

  +5 [+] [-]

, 2023-10-31 08:49, pirms pusgada
Phili pat Powelu nevarēja dabūt no Clips
Zināja ka neviena komanda nemaz nebidos par viņu un atdeva visu lieko ko vien var
Westbruks droši ekstāzē

 +11 [+] [-]

, 2023-10-31 08:54, pirms pusgada
Man patīk kā LAC visus šos gadus mēģina cīnīties, bet tā arī nekad nekas neizdodās. Tagad ar pilna branža ar pārmaksātiem traumatiskiem iso stāriem

  +8 [+] [-]

, 2023-10-31 08:58, pirms pusgada
Philly dabūja maksimumu šķiet, virkne ar rotācijas spēlētājiem + laikam drafta piki. Nez, es par Hārdenu pikus nedotu.. kur garantija, ka princesei atkal kaut kas nepatīk un starpsezonā nepaceļ cepuri? Philly šo to vienīgi vajadzētu samainīt pret aizsargiem. Clippers gan izskatās izmisuši..

  +2 [+] [-]

, 2023-10-31 09:07, pirms pusgada
Filadelfija priecīga, bet vai Clippers? Atdeva savu stabilo vērtību Batumu, pretī iegūstot bārdainu princesi. Ok, aizsardzības džeks Takers nāk komplektā, bet vienalga, šķiet, ka 76ers ir ieguvēji, bet par Clippers to nevaru teikt.

     [+] [-]

, 2023-10-31 09:50, pirms pusgada
Detaļas ir šādas: Lai atbrīvotu sastāvā vietu, FIL atlaida D.Grīnu. Fil vēl dabūja neaizsargātu 2028 gada 1.k piku. Divus otrās kārtas pikus un vienu drafta izvēļu maiņu.

     [+] [-]

, 2023-10-31 09:54, pirms pusgada
Vēl runā par kaut kādu mistisku trešo komandu no kuras FIL dabūs vēl vienu 1.k .drafta izvēli. Nezinu vai tā ir taisnība. Ja ir tad noteikti kaut kāds T.Menns gan jau dosies uz kādu X komandu. Bet tās ir tikai spekulācijas.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-31 10:01, pirms pusgada
GreenBoston#7 rakstīja: Phili pat Powelu nevarēja dabūt no Clips
Zināja ka neviena komanda nemaz nebidos par viņu un atdeva visu lieko ko vien var
Westbruks droši ekstāzē
Es pat nezinu vai FIL vajadzēja Powelu. Jo nu uzbrukuma spēks ar Maksiju un Embīdu pietiek. Galvenais ieguvums ir drafta izvēles. Jo visiem 3 spēlētājiem ir pēdējais līguma gads un viņi principā bija filleri. Tikai jautājums ko viņi darīs ar vēl 3 PF komandā. Ir jau Hariss komandā. Un to pašu tagad var jautāt LAC - nav vairs neviena PF komandā - kurš spēlēs tur. Vecais Takers 35 minūtes kapās? Vienvārdsakot LAC ir kļuvuši ievērojami mazāki.

     [+] [-]

, 2023-10-31 10:10, pirms pusgada
Lielos vilcienos tomēr uzskatu, ka FIL ir lielāki ieguvēji šajā maiņā. Ņemot vērā cik strauji virzās lejup Hārdena karjera, viņi dabūja labu drafta kapitālu. Tika vaļā no vecā Takera, kuram ir vēl nākamais gads pa 11.5 milj. līgumā. Visiem iegūtajiem spēlētājiem nākamgad beidzās līgums, līdz ar to algu sarakstos būs daudz brīvas vietas un elastība. Un der atcerēties, ka sākums šim visam ir tas, ka viņi tika vaļā no smagā Simonsa līguma.

  +3 [+] [-]

, 2023-10-31 10:22, pirms pusgada
LAC cenšas sevi norakstīt uz tuvākajiem 5 gadiem? Nespēju iedomāties to četrotni kopā, tak visiem patīk spēlēt ar bumbu uzbrukumā. Vienīgais, kas var glābt ir traumas un ka visiem kopā nebūs iespēja nemaz spēlēt 🙀🙈🫶🏿

  -3 [+] [-]

, 2023-10-31 10:32, pirms pusgada
Charly Skymaker rakstīja: Lielos vilcienos tomēr uzskatu, ka FIL ir lielāki ieguvēji šajā maiņā. Ņemot vērā cik strauji virzās lejup Hārdena karjera, viņi dabūja labu drafta kapitālu. Tika vaļā no vecā Takera, kuram ir vēl nākamais gads pa 11.5 milj. līgumā. Visiem iegūtajiem spēlētājiem nākamgad beidzās līgums, līdz ar to algu sarakstos būs daudz brīvas vietas un elastība. Un der atcerēties, ka sākums šim visam ir tas, ka viņi tika vaļā no smagā Simonsa līguma.
Neko viņi neieguva. Izpisa jebkādas mazākās cerības uz titulu šosezon, turpretim Clippers ieguva elite saspēlnieku, kas viņam ļoti trūka un meklēja jau cik sezonas. Visu cienu Westbrukam, bet..

     [+] [-]

, 2023-10-31 10:36, pirms pusgada
Robis rakstīja: LAC cenšas sevi norakstīt uz tuvākajiem 5 gadiem? Nespēju iedomāties to četrotni kopā, tak visiem patīk spēlēt ar bumbu uzbrukumā. Vienīgais, kas var glābt ir traumas un ka visiem kopā nebūs iespēja nemaz spēlēt 🙀🙈🫶🏿
Hardenam pēdējais gads, Kavajam un PG player opt, kuru diez vai izmantos, jo vēl pēdējo lielo līgumu gribās.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-31 10:40, pirms pusgada
Charly Skymaker rakstīja: Lielos vilcienos tomēr uzskatu, ka FIL ir lielāki ieguvēji šajā maiņā. Ņemot vērā cik strauji virzās lejup Hārdena karjera, viņi dabūja labu drafta kapitālu. Tika vaļā no vecā Takera, kuram ir vēl nākamais gads pa 11.5 milj. līgumā. Visiem iegūtajiem spēlētājiem nākamgad beidzās līgums, līdz ar to algu sarakstos būs daudz brīvas vietas un elastība. Un der atcerēties, ka sākums šim visam ir tas, ka viņi tika vaļā no smagā Simonsa līguma.
76ers bez draftiem īsti neko neieguva, lai krasi uzlabotu spēli šodien. LAC ieguva momentālo būstu. Ja vismaz 2 kārtas pārvarēs, zaudētāji nebūs.

     [+] [-]

, 2023-10-31 11:02, pirms pusgada
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: 76ers bez draftiem īsti neko neieguva, lai krasi uzlabotu spēli šodien. LAC ieguva momentālo būstu. Ja vismaz 2 kārtas pārvarēs, zaudētāji nebūs.
Jā, priekš spēles uzlabošanas patreiz neko neieguva, bet ir iespējas februārī iemainīt kaut ko labu. Drafta kapitāls pietiek un ir daudz pēdējā gada līgumi kā filleri. Gan jau februārī būs kas labs pieejams. No Buļļiem piemēram varbūt Karuso varēs dabūt. Vai no Raptors OG varēs dabūt. Iespējas būs. Elastība ir liela. Visas iespējas GM veiksmīgi darboties. OG vajadzētu būt kā mērķim, jo tieši šāds spēlētājs viņiem ir vajadzīgs. Un līgumu sakarīgu varēs viņam piedāvāt.

  +2 [+] [-]

, 2023-10-31 11:05, pirms pusgada
LAC var arī mierīgi būt zaudētāji. Piemēram, kā kopā spēlēs Hārdens un Westbruks? Nevaru iedomāties. Tur var būt ķīmijas problēmas. Tad zaudējumi ir PF pozīcijā. Bez vecā Takera tur nekā cita nav. Ja Lenards spēlēs pa PF tad rodās jautājumi par auguma centimetriem, jo pēkšņi komanda ir kļuvusi maza augumā. Un vēl ir jautājumi par aizsardzību. Kurš tad tur no vecajiem krabjiem spēlēs aizsardzībā?! Riski ir lieli šai komandai.

  +2 [+] [-]

, 2023-10-31 11:21, pirms pusgada
Kāpēc ar šādiem ir jāauklējas!? Ķīna būtu viņam ideāli piemērota!? Grūti iztēloties, kā šādu klaunu varētu pārspēt!? Tiesa... Pončikam vēl šis viss varētu būt priekšā... statistikas kačārtāji-BEZ panākumiem!?

  -1 [+] [-]

, 2023-10-31 11:23, pirms pusgada
Charly Skymaker neķer krenķi, tāds RW un JH vēl maksimums 1-2 sezonas nospēlēs un visa basketbola pasaule par viņiem varēs sākt aizmirst!? Nekad un neviens no viņiem neko tā arī nebūs sasniedzis, ja neskaita individuālās "balvas"... bet kā mēs zinām... tādus ātri aizmirst!?

     [+] [-]

, 2023-10-31 12:17, pirms pusgada
Bārda beidzot laimīgs ☺️

     [+] [-]

, 2023-10-31 13:19, pirms pusgada
Charly Skymaker rakstīja: LAC var arī mierīgi būt zaudētāji. Piemēram, kā kopā spēlēs Hārdens un Westbruks? Nevaru iedomāties. Tur var būt ķīmijas problēmas. Tad zaudējumi ir PF pozīcijā. Bez vecā Takera tur nekā cita nav. Ja Lenards spēlēs pa PF tad rodās jautājumi par auguma centimetriem, jo pēkšņi komanda ir kļuvusi maza augumā. Un vēl ir jautājumi par aizsardzību. Kurš tad tur no vecajiem krabjiem spēlēs aizsardzībā?! Riski ir lieli šai komandai.
Nu ne jau batums vai Morris bija tie, kuri aizsardzībā nospēlētu šodien. Viņus pat Porters izdrāzstu.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-31 13:29, pirms pusgada
Kārtējo reizi spēlētājs uzvar, tātad šitās princeses turpinās tā darīt. Nāks uz darbu, kad gribēs un nekādi sodamēri tam nebūs. Pieprasīs maiņas, kad kaut kas nebūs pēc viņa prātiem vai kad gribēs ar kādu čomu uzspēlēt

  -1 [+] [-]

, 2023-10-31 14:11, pirms pusgada
Eh, varētu klipperi vēl Dāvi Bertānu paņemt🙏

     [+] [-]

, 2023-10-31 14:53, pirms pusgada
bļāviens-nu rakstīja: Kārtējo reizi spēlētājs uzvar, tātad šitās princeses turpinās tā darīt. Nāks uz darbu, kad gribēs un nekādi sodamēri tam nebūs. Pieprasīs maiņas, kad kaut kas nebūs pēc viņa prātiem vai kad gribēs ar kādu čomu uzspēlēt
Nu tā uzvara šoreiz būs tāda nosacīta, jo Hārdena karjera var arī ilgt vēl tikai 1-2 sezonas. Notiek ļoti straujš regress. Neviens ilgtermiņa līgumu neslēgs pēc visiem šiem cirkiem. Ķīna viņam ir daaudz tuvāk nekā viņš pats domā. Un Morijs ir uzvarētājs, jo no Simonsa līguma nastas ir ticis vaļā ne tikai bez zaudējumiem, bet ar labiem plusiem.

     [+] [-]

, 2023-10-31 14:57, pirms pusgada
Bārda vēl aizvien ir elites klases špīlers ar brīnišķīgu piespēli. Ja viņš sāks kārtot situācijas citiem, tad Kaivai un Džordžu apturēt būs briesmīgi grūti. Ja ar veselību lielajai trijotnei viss būs kārtībā, tad Kleperīši var tikt ne tikai līdz pusfinālam. Galu galā tā viņiem ir pēdējā lielā iespēja pacīnīties par gredzeniem.

     [+] [-]

, 2023-10-31 16:03, pirms pusgada
Beidzot ir zināms kur LAC dabūja otru 1.k drafta izvēli. Kā parasti ir iesaistīta OKC. OKC atdos savu aizsargātu 1.k drafta izvēli 2026. gadā pret 2027. gada drafta izvēļu maiņu ar LAC (kad komanda droši vien jau būt pārbūves procesā un zemās vietās). Šī 1.k drafta izvēļu maiņa ar LAC var izrādīties zelta vērtē 2027. gadā.

     [+] [-]

, 2023-10-31 16:50, pirms pusgada
Filadelfija reāli apraka Kleperus. 99% ka Bārdai "kaut kas nestiķēs" ar Kawhi un PG-13. Un Vestbruks arī troksni taisīs, ka par maz laika dabon Būs jautri ! Centis.

     [+] [-]

, 2023-10-31 17:16, pirms pusgada
Nedomāju, ka būs tik ļauni, PG un KL ir džeki, kas nerauj deķi tikai uz sevi kā Embīds, viņi dos atpakaļ arī Hārdenam. Savukārt troika un caurgājiens Hārdenam ir ļoti labi. Ja viņi spēs saprasties laukumā un būs veseli, tad ir spējīgi noraut bikšeles gandrīz jebkurai blicei, nu vienīgi Denvera pašreiz izskatās nekustināma kā eifeļtornis. Bostonai pašreiz labas epizodes mijas ar stulbībām, vai pietiks laika, lai saspēlētos līdz p/o sākumam - tas ir jautājums. Buki man personiski īpašu sajūsmu neraisa, divi individuāli monstri ir, bet kāds būs pārējo sniegums - virs vai zem suņa astes, nezin neviens.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2023-10-31 21:11, pirms pusgada
Charly Skymaker rakstīja: Nu tā uzvara šoreiz būs tāda nosacīta, jo Hārdena karjera var arī ilgt vēl tikai 1-2 sezonas. Notiek ļoti straujš regress. Neviens ilgtermiņa līgumu neslēgs pēc visiem šiem cirkiem. Ķīna viņam ir daaudz tuvāk nekā viņš pats domā. Un Morijs ir uzvarētājs, jo no Simonsa līguma nastas ir ticis vaļā ne tikai bez zaudējumiem, bet ar labiem plusiem.
Nedos 4-5 gadu līgumus, iedos 2-3. NBA diemžēl auklējas ar superzvaigznēm. Te nebūs Šrūdera variants

     [+] [-]

, 2023-10-31 22:56, pirms pusgada
dzabarbols rakstīja: Nedomāju, ka būs tik ļauni, PG un KL ir džeki, kas nerauj deķi tikai uz sevi kā Embīds, viņi dos atpakaļ arī Hārdenam. Savukārt troika un caurgājiens Hārdenam ir ļoti labi. Ja viņi spēs saprasties laukumā un būs veseli, tad ir spējīgi noraut bikšeles gandrīz jebkurai blicei, nu vienīgi Denvera pašreiz izskatās nekustināma kā eifeļtornis. Bostonai pašreiz labas epizodes mijas ar stulbībām, vai pietiks laika, lai saspēlētos līdz p/o sākumam - tas ir jautājums. Buki man personiski īpašu sajūsmu neraisa, divi individuāli monstri ir, bet kāds būs pārējo sniegums - virs vai zem suņa astes, nezin neviens.
Labs. BOS nepaspēs saspēlēties, bet šitie tītari paspēs.

Loģikas augstākais lidojums.

Kaut no tevis nekas sakarīgs tāpat nekad nav lasīts!