Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" un Entonijs sezonas laikā nerunās par līguma pagarināšanu

Andrejs Siliņš

"Knicks" un Entonijs sezonas laikā nerunās par līguma pagarināšanu
Karmelo Entonijs
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" vadība vienojusies, ka sezonas laikā neveiks sarunas par līguma pagarināšanu ar komanda superzvaigzni Karmelo Entoniju, kurš nākamvasar var kļūt par brīvo aģentu.

Iepriekš pats Karmelo izteicās, ka ikviens spēlētājs vismaz reizi karjerā vēlas izbaudīt brīvā aģenta statusu, kas lika domāt par Entonija nodomiem atteikties no automātiskas līguma pagarināšanas pēc sezonas. Proti, Entonijam pēc šīs sezonas ir iespēja pagarināt iepriekš noslēgto kontraktu vēl uz sezonu par 23,53 miljoniem dolāru (šajā sezonā Entonijs saņems 21,49 miljonus).

Lai gan klubi parasti vēlas laicīgi nodrošināties ar to, lai komandu nepamestu tās superzvaigznes, Entonija gadījums būs citādāks. "Mēs ar Karmelo pirmajā treniņnometnes dienā vienojāmies, ka mums vairs sezonas laikā nebūs sarunas par viņa nodomiem pārtraukt līgumu nākamvasar vai mūsu nodomiem pagarināt līgumu jau laicīgi," sacīja "Knicks" ģenerālmenedžeris Stīvs Milzs.

Milzs par "Knicks" ģenerālmenedžeri strādā kopš 26. septembra, un "Knicks" vadība noalgoja bijušo "Madison Square Garden" priekšnieku tieši ar mērķi noslēgt jaunu līgumu ar 29 gadus veco Entoniju. Ja Milzam tas neizdosies, jādomā, ka karjera "Knicks" organizācijā nebūs ilga.

Tikmēr "Knicks" jaunieguvums Andrea Barnjāni jau izbaudījis Ņujorkas publikas neiecietību - pirmajā sezonas spēlē pret "Bucks" Barnjāni 17 minūtēs iemeta trīs no deviņiem metieniem, izceļoties ar sešiem punktiem. Tomēr Ņujorkas līdzjutēji no 2006. gada drafta 1. numura gaida lielāku pienesumu un nevilcinājās jau debijas spēlē izsvilpt itāliešu spēka uzbrucēju.

"Šī ir Ņujorka, šis ir "Garden", šis ir šovs. Tad, kad viņš pieradīs pie tā, viss būs kārtībā. Visiem komandas biedriem viņš patīk, un mēs domājam, ka viņš būs liels pienesums komandai," Barnjāni iedrošināja komandas biedrs Taisons Čendlers.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-31 15:30, pirms 11 gadiem
Tad jau Lakers visas durvis ir atvertas jo shiegrib vinu un Lebron6

  +1 [+] [-]

, 2013-10-31 17:41, pirms 11 gadiem
BosCeltics-MonsterWolf rakstīja: Tad jau Lakers visas durvis ir atvertas jo shiegrib vinu un Lebron6
Ja būs melo kobe un lebrons pa max līgumiem, tad zem groza vini vares atlauties tikai Lavalu.

     [+] [-]

, 2013-10-31 19:04, pirms 11 gadiem
valjero rakstīja: Ja būs melo kobe un lebrons pa max līgumiem, tad zem groza vini vares atlauties tikai Lavalu.
Tas jau tikai pec kobes aizieshanas