Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Celtics" nediskvalificēs Deivisu

"Celtics" nediskvalificēs Deivisu
Glens Deiviss
Foto: Getty Images North America

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Bostonas "Celtics" nolēmis nediskvalificēt spēka uzbrucēju Glenu Deivisu par viņa iedzīvošanos rokas savainojumā ārpus laukuma.

Glens Deiviss nevarēs palīdzēt Bostonas "Celtics" nākamās sešas nedēļas, jo pirmdien salauza labās rokas īkšķi. Savainojumu Deiviss guva agrā pirmdienas rītā, kad kāvās ar bijušo komandas biedru no vidusskolas. Saprotams, ka par šādu Deivisa rīcību "Celtics" klubs nebija apmierināts un tika sagaidīts, ka spēlētājs tiks sodīts ar diskvalifikāciju. Taču klubs nolēmis Deivisu nediskvalificēt, bet gan tikai sodīt finansiāli.

"Gribam viņu apkārt komandai, jo viņš ir daļa no komandas," piektdien pirms spēles ar Čikāgas "Bulls" speciāli sarīkotā preses konferencē sacīja "Celtics" ģenerālmenedžeris Denijs Eindžs. Tajā piedalījās arī Deiviss."Mums bija izvēle - paturēt viņu apkārt komandai, vai nē. Glens ir populārs komandā. Labākais variants, lai viņš atgrieztos, ir atrašanās kopā ar komandu," tā Eindžs. "Nekas labs nenotiek pēc pusnakts," preses konferences izskaņā sacīja Eindžs, norādot uz Deivisa incidentu, kas notika pirmdien ap četriem no rīta.

Saistītais raksts:

Bostona bez Deivisa divus mēnešus

Izmantotie resursi:
ESPN

  +1 [+] [-]

, 2009-11-01 11:36, pirms 14 gadiem
ko tad nespeja sadalit vai skolas biedrs bernibaa parak apceela?

     [+] [-]

, 2009-11-03 12:11, pirms 14 gadiem
"Gribam viņu apkārt komandai" - kur ta vel glupāk var pārtulkot no angļu valodas? Ne viss tulkojas uz latviešu valodu burtiski