Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: ''Jazz'' spēlētāja elkonis nogādā komandas biedru slimnīcā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Naktī uz trešdienu cīņu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) ietvaros aizvadīja Losandželosas ''Clippers'' un Jūtas ''Jazz'' vienības. Panākumu ar 121:115 izcīnīja mājinieki ''Clippers'', taču laukumu pāragri jāatstāj bija bija Jūtas spēlētājam Trentam Forestam.

Forests spēles vidū cieta sadursmē ar komandas biedru Rūdiju Gobēru. Gobērs cīņā ar pretinieku spēlētāju paklupa, taču centās atgūt līdzsvaru, vicinoties ar rokām. Gala rezultātā Rūdijs trāpīja ar elkoni pa seju komandas biedram.

''Jazz'' ne vien izsēja 25 punktu pārsvaru un piekāpās ''Clippers'', bet arī savainoja savu aizsargu, kurš uzreiz pēc negadījuma tika nogādāts slimnīcā. Sportistam bija simptomi, kas liecina par smadzeņu satricinājumu, taču vēl nav skaidri zināms kāds ir Foresta veselības stāvoklis un vai viņš varēs doties laukumā nākamajā spēlē, vēsta ārzemju mediji.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/utah-jazz-...