Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Lakers'' cerības uz izslēgšanas spēlēm lēnām izplēn: Džeimss nespēlēs arī šonakt

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Lakers'' cerības uz izslēgšanas spēlēm lēnām izplēn: Džeimss nespēlēs arī šonakt
Lebrons Džeimss un Frenks Vogls. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Losandželosas ''Lakers'' turpina vajāt neveiksmes. Otro spēli pēc kārtas izlaidīs vienības līderis Lebrons Džeimss, kurš šonakt nedosies laukumā pret Jūtas ''Jazz'', vēsta ārzemju mediji.

37 gadus vecais basketbolists svētdienas spēlē pret Ņūorleānas ''Pelicans'' izmežģīja potīti. Tas gan notika visnepiemērotākajā laikā - brīdī, kad ''Lakers'' cenšas izcīnīt vietu ''play-in'' turnīrā, lai tālāk censtos iekļūt arī izslēgšanas spēlēs.

Komandas līderis izlaidīs savu 21. spēli šosezon un nevarēs palīdzēt ''Lakers'' cīņā pret ''Jazz''. Naktī uz sestdienu gan Losandželosa savā laukumā uzņems tiešo pretinieci ''Pelicans''. Kluba vadība cer, ka tad Džeimss komandai varēs palīdzēt, jo šī spēle ir kritiski svarīga un var izšķirt likteni cīņā par vietu ''play-in'' turnīrā.

Lebrons šosezon laukumā ir devies 55 mačos, kuros vidēji izcēlies ar 30.1 punktu, 8.2 atlēkušajām bumbām, 6.3 rezultatīvām piespēlēm, 1.3 pārtvertām bumbām un 1.1 bloķētu metienu. ''Lakers'' uzbrucējs šosezon ir līgas līderis vidēji gūtajos punktos spēlē.

Losandželosas ''Lakers'' ar 31 panākumu 75 spēlēs atrodas Rietumu konferences 10. pozīcijā, ieņemot pēdējo vietu ''play-in'' turnīrā. Uz papēžiem min ''Spurs'', kurai ir par zaudējumu vairāk, taču ''taibreika'' gadījumā tā ieņem augstāku vietu. Devītā tikmēr ir ''Pelicans'', kurai ir par divām uzvarām vairāk, vienu zaudējumu mazāk un arī ''taibreika'' priekšrocības.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/lebron-jam...

     [+] [-]

, 2022-03-31 11:07, pirms 3 gadiem
Šitas raksts ir rakstīts pirms šonakts spēlēm? Lakers pašlaik ir 10.ie, jo Spurs zaudēja, bet Pelicans ir divas uzvaras vairāk, jo viņi šonakt vinnēja