Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeksona trenētais Pipens: "Filam ir jāpamet "Knicks" prezidenta amats"

Agris Suveizda

Džeksona trenētais Pipens: "Filam ir jāpamet "Knicks" prezidenta amats"
Skotijs Pipens
Foto: AP/Scanpi

Seškārtējais Nacionālās basketbola asociācijas čempions Skotijs Pipens televīzijā sacīja, ka, viņaprāt, pie Ņujorkas "Knicks" neveiksmēm vainojams Fils Džeksons, kuram vajadzētu pamest savu amatu.

"Godīgi sakot, mana izvēle krīt uz manu veco treneri Filu Džeksonu," 51 gadu vecais Skotijs Pipens komentēja Ņujorkas "Knicks" neveiksmju iemeslus. "Domāju, ka viņš laukumā nav savācis pareizos puzles gabaliņus."

Vienlaikus Pipens aizstāvēja Ņujorkas "Knicks" superzvaigzni Karmelo Entoniju, kuram sezonas izskaņā mazinājies spēles laiks un loma laukumā: "Viņš ir jāpaslavē, jo šīs sezonas laikā un tagad, kad ir savā ziņā ticis nosēdināts malā, bijis ļoti profesionāls."

"Taču šai komandai vienkārši kaut kā trūkst," Pipens turpināja. "Jau kopš Fila ierašanās šai komandai kaut kā trūkst. Nav bijis pozitīva iemesla domāt, ka Ņujorkas "Knicks" būs [titula] pretendente, un man vienkārši ir žēl Karmelo, kuram tam ir jāiet cauri un ar to jātiek galā. Taču viņš tika pie liela līguma, tā ka…Esmu drošs, ka fani priecātos redzēt Karmelo [paliekam] Ņujorkā un Filu dodamies prom."

Vaicāts, vai Džeksonam būtu jāpamet komandas prezidenta amats, Pipens atbildēja īsi: "Jā." Karjeras pirmos 11 gadus Pipens pavadīja Čikāgas "Bulls", kur kopā ar Džeksonu un Maiklu Džordanu sešreiz izcīnīja līgas čempiona titulu un septiņas reizes piedalījās Zvaigžņu spēlē. Pēcāk viņš spēlēja arī Hjūstonas "Rockets" un Portlendas "Trail Blazers", bet NBA karjeras beigās atgriezās "Bulls".

Izmantotie resursi:
Scottie Pippen—Phil Jackson's tenure with...

  +2 [+] [-]

, 2017-03-31 11:59, pirms 8 gadiem
Vai nu jāiet prom, vai pašam jātrenē komanda. Citu variantu, lai kkas mainītos īsti nav.

  +2 [+] [-]

, 2017-03-31 12:07, pirms 8 gadiem
Beidzot kads ari pasaka,ka veca Fila laiks ir beidzies.Pilniba piekritu,basketbols iet uz prieksu,trijsturis ir novecojis vai ari si komanda nemak to spelet!!!Fila ir japazud no komandas,Kuzminskam,Vujacam,Rozei,Noah,Karmelo mana skatijuma ir uz jautajumu zimes!!!Bet visvienkarsak letiniem butu,ja KP pazustu no komandas!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-31 12:13, pirms 8 gadiem
Pilnīgi piekrītu!

  +7 [+] [-]

, 2017-03-31 12:23, pirms 8 gadiem
Trīsstūris nav novecojis un nekad nenovecos, jo tas veido ļoti plašu uzbrukumu un simtiem poziciju, tikai komandai ir jāspēj un jāgrib iekļauties tā piedāvātajai sistēmai. Ātri jākustina bumba un jākustās pašiem.
Un NYK lielākā problēma nav uzbrukums, bet aizsardzība.

  +5 [+] [-]

, 2017-03-31 12:24, pirms 8 gadiem
Mani Filā kaitina tas, ka viņš visu laiku iejaucas treneru darbā ar savu trijstūri, līdz ar ko nav konkrētas, visiem saprotamas sistēmas. Tāpat arī sava čoma Rembisa stutēšana par treneri, iepriekš kā galveno, tagad kā aizsardzības treneri. Viena no sliktākajām aizsardzībām līgā.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-31 12:30, pirms 8 gadiem
teemusalami rakstīja: Mani Filā kaitina tas, ka viņš visu laiku iejaucas treneru darbā ar savu trijstūri, līdz ar ko nav konkrētas, visiem saprotamas sistēmas. Tāpat arī sava čoma Rembisa stutēšana par treneri, iepriekš kā galveno, tagad kā aizsardzības treneri. Viena no sliktākajām aizsardzībām līgā.
Ir ari sliktaka?

  +1 [+] [-]

, 2017-03-31 13:25, pirms 8 gadiem
furios rakstīja: Ir ari sliktaka?
Fīniksa, Denvera un Leikeri ielaiž vairāk punktu spēlē.

     [+] [-]

, 2017-03-31 15:07, pirms 8 gadiem
Zivs pūst no galvas!

     [+] [-]

, 2017-03-31 15:34, pirms 8 gadiem
Komandai vienkārši ir inviduālisti