Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gejs tiek aizmainīts uz "Raptors"

Gejs tiek aizmainīts uz "Raptors"
Rudijs Gejs
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī savstarpējo maiņu veica trīs Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komandas - Toronto "Raptors", Memfisas "Grizzlies" un Detroitas "Pistons". Maiņas rezultātā uz Toronto tika aizmainīts Rudijs Gejs.

Jau vakar ziņojām, ka "Raptors" un "Grizzlies" meklēja trešo komandu, lai maiņas darījums varētu notikt. Trešā komanda ir atrasta, un tā ir Detroitas "Pistons". Kopumā darījumā tika iesaistīti seši spēlētāji.

"Raptors" bez Geja ieguvusi arī centra spēlētāju Hamedu Hadadi, taču paredzams, ka viņa līgums tiks izpirkts. "Grizzlies" maiņas darījuma rezultātā ieguva trīs spēlētājus - Ostinu Deju, Edu Deivisu un Taišonu Princu. Visbeidzot, Hosē Kalderons tika aizmainīts uz "Pistons".

Kā vēsta avoti, Dalasas "Mavericks" arī vēlējās iegūt Kalderonu, tomēr klubs nebija gatavs atteikties no Vinsa Kārtera pakalpojumiem, lai gan "Grizzlies" apsolīja palīdzēt aizpildīt tukšumu, kas radītos maiņas darījuma rezultātā.

"Šīs ir bijušas manas mājas astoņus gadus," sacīja Kalderons, īsu brīdi pēc Atlantas arēnas pamešanas. "Komandas labā esmu darījis visu iespējamo. Ir grūti. Fani bijuši kopā ar mani kopš pirmās dienas. Ir grūti."

Rudijs Gejs šajā sezonā vidēji katrā mačā guvis 17,2 punktus un izcīnījis 5,9 atlēkušās bumbas. Hadadi statistika šajā sezonā bijusi pieticīga - vidēji 1,2 punkti un 1,8 atlēkušās bumbas. Ar gūtiem 11,7 punktiem un izcīnītam 4,6 atlēkušajām bumbām šajā sezonā izcēlies Teišons Princs.

Eds Deiviss, kurš aizvada savu trešo sezonu NBA, katrā spēlē vidēji guvis 9,7 punktus un izcīnījis 6,7 atlēkušās bumbas. Ostina Deja kontā 5,1 punkts un 2,6 atlēkušās bumbas, savukārt Hosē Kalderons šosezon katrā mačā spējis gūt 11,1 punktu un atdot 7,4 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +2 [+] [-]

, 2013-01-31 07:23, pirms 12 gadiem
Vismaz kaut kas spēcīgāks Raptoros
Gredzens nebūs, bet lai veicas.

  +2 [+] [-]

, 2013-01-31 07:28, pirms 12 gadiem
Patīk, ko Grizzliji ir ieguvuši maiņas darijumā - gan labu aizsardzības spēlētāju, veterātu ar play off pieredzi un gredzenu Princa izskatā, gan pietiekami vel jaunus, ar potenciālu spēlētājus, īpaši jau Deiviss.
Arī Detroita, ar Kalderona piesaisti varētu atraisīt vairāk abus garos - Monro un Dammondu, kuri beidzot varētu paspēlēt pie normāla ''pass first'' saspēles vadītāja un arī prieks, ka vismaz Princs ticis uz play off komandu, bija pelnījis.
Par Raptors grūti teikt - viss atkarīgs, kā tiks izmantots Gejs un arī viņa paša līdera loma uzņemšanās šajā komandā. Kopumā, maiņa pietiekami laba visām komandām, katra tikusi pie kāda nozīmīga gabaliņa, sen iztrūkuša aktiera, kas varētu tikai uzlabot komandas sniegumu un uzvaru skaitu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-01-31 09:03, pirms 12 gadiem
Nū, Raptors vēlviens slashers... man aizdomas, ka Rūdijs Toronto gazīs visus 20+ spēlē, taču vai tas reāli dos arī komandai plusu... redzēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-01-31 09:17, pirms 12 gadiem
Kārtējais pierādījums, kāpēc mazpilsētas nespēj nopietni pretendēt uz gredzeniem. Grizzlies vadība uztraucas par jauno spēlētāju algu griestu pārsniegšanas nodokli, kas jāmaksā nākamajā sezonā, tāpēc cenšas atbrīvot līdzekļus, bet tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc mazpilsētu komandas nespēj izcīnīt titulus, jo īpašnieki (kas arī nav no tiem turīgākiem salīdzinot ar citiem īpašniekiem) nav gatavi uzturēt tādu komandu un būvēt vēl ap šo sastāvu vēl konkurētspējīgāku blici. Grizzlies bija ļoti laba komanda un izslēgšanas spēlēs šogad varēja paveikt ne vien vienu brīnumu, bet baumas par spēlētāju aizmainīšanu sabojāja komandas ķīmiju un Grizzlies vairs neizskatījās pēc tās komandas, kas sezonas sākumā dominēja līgā.

  +2 [+] [-]

, 2013-01-31 09:26, pirms 12 gadiem
Ceru ka Grizlji ar šo darījumu būs zaudētāji un Playoffos neko nesasniegs. 8-niekā tiks, protams, bet ceru ka tālāk par 1.kārtu netiks.

Gejs nebija to pelnījis. Rezultatīvakais komandas spēlētājs no playoff komandas tiek aizmainīts uz lūzeru komandu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-31 09:39, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: nu, nu, ir abi torņi- vieni no labākajiem līgā, turklāt, ir labs sastāvs, kas prot aizsardzībā nospēlēt un arī rezerves ir ok, turklāt treneris arī labs.

un jēga maksāt Rūdim tādu ciparu, ja var ietaupīt un dabūt vēl ko labu. un komanda jau arī ar Rūdi spēlēja kā pa kalniem, tagad jānostabilizējas un jāspēlē.
Ko tieši viņi labu var dabūt? Kura superzvaigzne izvēlēsies spēlēt Grizzlies? Viņi var cerēt uz draftu, bet cik viņi ilgi varēs gaidīt, jo Gasols un Rendolfs tāpat, kā lielākā daļa mūsidenu spēlētāju negaidīs vairākus gadus, lai komanda piesaistītu all-star spēlētāju, un izvēlēsies spēlēt citur.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-31 09:44, pirms 12 gadiem
cerēsim, ka Gejam Raptoros būs labs partneris...

  +1 [+] [-]

, 2013-01-31 10:44, pirms 12 gadiem
nu nezinu kāda tam bija jēga. Varēja sezonas beigās mainīt, ne jau tagad, kad paši arī diezga labi bija sākuši. Grizzlies, manuprāt, zaudētāji. Raptors atkal nesaprotu, kāda jēga viņiem no tā. Play-off tāpa't nespīd. Varbūt dabūs klāt kādus 500 skatītāju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-01-31 13:15, pirms 12 gadiem
Verētu vel aizmainīt Andrea Bargnani pret kādu normālu PF , kas vāc bumbas un spēlē aizsardzībā , tad jau Raptors būtu pavisam simpātiska komanda.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-31 13:47, pirms 12 gadiem
Memfisai diezgan laba maiņa, ir vietā labs trešais numurs. Tikai kas uzņemsies līdera lomu izšķirošās epizodēs? Nu ir jau varianti Rendolfs un Konlijs.

  -1 [+] [-]

, 2013-01-31 20:59, pirms 12 gadiem
Pilnīgi idioti grizlies vadība!!! nepietika,ka OJ Majo atdeva,tagad Geju. Paši norok savu komandu un reālas iespējas pacīnīties par ko nopietnāku kā 2 uzvaras play off!