Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Raptors" nesaskaņu dēļ uz vienu spēli diskvalificē Ibaku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Raptors" nesaskaņu dēļ uz vienu spēli diskvalificē Ibaku
Seržs Ibaka
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Toronto "Raptors", kas Austrumu konferencē ieņem otro vietu, par strīdu ar komandas personāla pārstāvi uz vienu spēli diskvalificēja uzbrucēju Seržu Ibaku. Bez viņa palīdzības izdevās izcīnīt uzvaru.

Trešdien Toronto "Raptors" izbraukumā ar 107:124 piekāpās Oklahomsitijas "Thunder", un pēc mača Seržs Ibaka iesaistījās nesaskaņās ar komandas personāla pārstāvi. Par incidentu basketbolistam piespriesta vienas spēles diskvalifikācija, kuru Ibaka izcieta šonakt, kad "Raptors" savā laukumā ar 111:98 pieveica Atlantas "Hawks".

"Abas iesaistītās puses ir atvainojušās. Iekšēji esam izrunājuši lietas, bet citiem negrasāmies neko paskaidrot. Tagad koncentrējamies sezonas turpinājumam, un gaidām brīdi, kad Seržs atgriezīsies sastāvā," norādīja Toronto "Raptors" prezidents Masajs Udžiri.

"Tā bija viedokļu nesakritība, domstarpības vai kā vien vēlaties to nosaukt. Esam atrisinājuši situāciju. Kopā dzīvojot sešus līdz astoņus mēnešus, tādas lietas notiek," teica komandas galvenais treneris Dveins Keisijs. "Mūsu komandā ir robežas tam, kā gribam dzīvot, kā vēlamies attiekties pret cilvēkiem, un incidents aizgāja pārāk tālu."

Ibaka šajā sezonā vidēji spēlē iemetis 13,8 punktus un izcīnījis 6,0 atlēkušās bumbas. Toronto "Raptors" uzvarējusi 24 no 34 spēlēm un Austrumu konferencē ieņem otro vietu, atpaliekot tikai no Bostonas "Celtics", bet apsteidzot Klīvlendas "Cavaliers". "Raptors" nākamo spēli aizvadīs naktī uz 2. janvāri, kad pulksten 2:30 uzņems Milvoki "Bucks".

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/raptors-suspend-...

  +1 [+] [-]

, 2017-12-30 11:06, pirms 7 gadiem
heh izcila attieksme no kluba...tas ka Ibaka seonzā nopelna tik pat cik personāls kopā nenozīmē ka varēs lekties plus vel medijiem labs,īss, skaidrojums lai netaisa drāmu

  -1 [+] [-]

, 2017-12-30 12:49, pirms 7 gadiem
Chris_Drury rakstīja: heh izcila attieksme no kluba...tas ka Ibaka seonzā nopelna tik pat cik personāls kopā nenozīmē ka varēs lekties plus vel medijiem labs,īss, skaidrojums lai netaisa drāmu
Ko tu tur muldi?personālam ir jārūpējas,lai viņus klausītu vienalga tas ir treneris vai fizioterapeits.

     [+] [-]

, 2017-12-30 15:46, pirms 7 gadiem
Precīzi.