Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Maģiskais Džonsons kļuvis par ceturto miljardieri no sporta pārstāvjiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Maģiskais Džonsons kļuvis par ceturto miljardieri no sporta pārstāvjiem
Maģiskais Džonsons. Foto: AP/Scanpix

Pēc žurnāla ''Forbes'' aprēķiniem par ceturto sporta pārstāvi miljardieri kļuvis pieckārtējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions Maģiskais Džonsons, kura bagātība aplēsta 1.2 miljardu ASV dolāru vērtībā.

Žurnāls ''Forbes'' miljardieru sarakstā iekļāvis bijušo NBA zvaigzni Maģisko Džonsonu. Viņa bagātība novērtēta 1.2 miljardu dolāru apmērā. Viņš kļuvis par ceturto personu, kas savas dzīves laikā bijis profesionālais atlēts, aiz Lebrona Džeimsa, Taigera Vuda un Maikla Džordana, kurš kļuvis par miljardieri.

Pēc karjeras beigām Maģiskais Džonsons, kurš sportista karjeras laikā nopelnīja 40 miljonus ASV dolāru, pievērsās investēšanai dažādos uzņēmumos. Viņam pieder kapitāldaļas trijās Losandželosas sporta komandās, tostarp beisbola klubā ''Dodgers''. Tāpat viņš investējis tādos zināmos uzņēmumos kā ''Starbucks'', ''Burger King'', ''24 Hour Fitness'' un dzīvības apdrošināšanas kompānijā ''EquiTrust''. Tieši tā viņam devusi nozīmīgāko daļu no iegūtās bagātības.

Pats Maģiskais Džonsons raidierakstā ''All The Smoke'' atklāja, ka būtu ātrāk kļuvis par miljardieri, ja vien nebūtu attiecis ''Nike'' piedāvājumam investēt uzņēmuma kapitālā. ''Manai ģimenei nebija daudz naudas. Tā ir viena no lietām, kas mūs ik pa laikam ietekmēja. Ja nāc no vides, kurā nav naudas, tu daudz ko nezini. Tajā laikā nemaz nezināju, kas ir akcijas. Tāpēc no tām atteicos. 45 gadus vēlāk to vērtība būtu bijusi pieci miljardi dolāru.''

Karjeras laikā Maģiskais Džonsons kļuva par pieckārtējo NBA čempionu (1980., 1982., 1986., 1987, 1988. gadā), trijās no reizēm viņam arī kļūstot par finālu vērtīgāko spēlētāju. 1992. gadā viņš pārstāvēja ASV olimpiskajās spēlēs, ar tobrīd saukto zvaigžņu komandu izcīnot zeltu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/news/world-us-c...

     [+] [-]

, 2023-10-30 13:10, pirms 11 mēnešiem
bija labi finšu pārvaldnieki ja tā uzaudzējis bagātību no salīdzinoši maza start kapitāla, but gan jau lielākā vērtība nākusi no iefīrēšanās LA sporta komandās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2023-10-30 13:48, pirms 11 mēnešiem
redz ko var izdarīt ar lielu naudu, ja darbojas ar prātu
ne tā kā daži, kas pamanās pat visādus bitkoinus (tukšu gaisu) sapirkt 🤣

     [+] [-]

, 2023-10-30 14:15, pirms 11 mēnešiem
GeraIt of Rivia rakstīja: Kaut kāds fake TOPS

Kur Ronaldo, Mesi????
Varbūt kļūdos, taču man šķiet, ka ne Ronaldo, ne Messi, ne Hamiltons un, pat ne Meiveizers nav miljardieru klubiņā tīri pēc net worth. Var jau būt, ka tieši uz šo brīdi kāds ir kļuvis, bet vispār, no tādiem zināmākajiem ir Jordans, Lebrons, Woods un tad jau tālāk aiziet visādi rumāņu hokejisti un dāņu zirgu jājēji.

  -3 [+] [-]

, 2023-10-30 14:39, pirms 11 mēnešiem
IIHF WC 2023 rakstīja: redz ko var izdarīt ar lielu naudu, ja darbojas ar prātu
ne tā kā daži, kas pamanās pat visādus bitkoinus (tukšu gaisu) sapirkt 🤣
Viņiem visiem ir nauda bitcoinos un citos kripto.
Viņš pats atvēra savus NFT tajā NBA top shop vai kā viņu tur sauca. Kur paka ar viņa highlight maksā 400-500 dolāru.

     [+] [-]

, 2023-10-30 20:02, pirms 11 mēnešiem
IIHF WC 2023 rakstīja: redz ko var izdarīt ar lielu naudu, ja darbojas ar prātu
ne tā kā daži, kas pamanās pat visādus bitkoinus (tukšu gaisu) sapirkt 🤣
oi cik daudzi kļuva stāvus bagāti ar to tukšo gaisu un nu jau izskatās ka tuvojas nākamais vilnis tur kļūt bagātam

  +2 [+] [-]

, 2023-10-30 20:49, pirms 11 mēnešiem
Ja man atmiņa neviļ, tad šim džekam bija konstatēts Aids. Izskatās, ka miljardieri ar šo slimību neslikti sadzīvo...

     [+] [-]

, 2023-10-30 21:38, pirms 11 mēnešiem
sm72 rakstīja: Ja man atmiņa neviļ, tad šim džekam bija konstatēts Aids. Izskatās, ka miljardieri ar šo slimību neslikti sadzīvo...
tagad pat parastie īpaši nemirsts, attīstītajās valstīs

     [+] [-]

, 2023-10-30 22:12, pirms 11 mēnešiem
Emilio rakstīja: Varbūt kļūdos, taču man šķiet, ka ne Ronaldo, ne Messi, ne Hamiltons un, pat ne Meiveizers nav miljardieru klubiņā tīri pēc net worth. Var jau būt, ka tieši uz šo brīdi kāds ir kļuvis, bet vispār, no tādiem zināmākajiem ir Jordans, Lebrons, Woods un tad jau tālāk aiziet visādi rumāņu hokejisti un dāņu zirgu jājēji.
Maģiskā nauda ir 35+ gadus jau biznesā un apskaties SP500 ETF last 20years. Messi un Ronaldu kļūs par miljardieriem pirms 45 gadu atzīmes.

     [+] [-]

, 2023-10-31 05:47, pirms 11 mēnešiem
Jā, jā, sēž pie nodeldēta, lakota galda, brille uz deguna, zīmulis aiz auss, priekšā papīru kaudzes, daimu stabiņi un skaitāmie kauliņi😁😁😁 Usa šitām zvaigznēm ir jābūt īpaši stulbām vai ietiepīgām, lai no saviem miljoniem neuztaisītu nākamos. Par to lieliski rūpējas visādas kapitālmenedžmenta kompānijas. Galvenais būt mierīgam un netaisīt šmuci ar likumu.