Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Odenam līdz pirmajiem punktiem jāgaida pāris nedēļu

Andrejs Siliņš

Odenam līdz pirmajiem punktiem jāgaida pāris nedēļu
Gregs Odens
Foto: AFP

Portlendas "ReailBlazers" centra spēlētājs Gregs Odens, kurš guva savainojumu pirmajā Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) sezonas spēlē pret Losandželosas "Lakers", nevarēs palīdzēt komandai vismaz tuvākās divas nedēļas.

Pēc trešdien veiktajām pārbaudēm atklājies, ka basketbolistam sastieptas kājas saites. Jāatceras, ka basketbolists izlaida visu pagājušo sezonu, kurai bija jākļūst par centra debijas sezonu, ceļgala savainojumu dēļ. Tā kā 13 laukumā pavadīto minūšu laikā pret "Lakers" Odens aizmeta garām visus četrus metienus no spēles (kā arī divus soda metienus), basketbolistam līdz pirmajiem punktiem līgā būs jāgaida vēl ilgāk nekā domāts.

2007. gada jauno spēlētāju izvēles ceremonijā Odenu "TrailBlazers" izvēlējās ar pirmo kārtas numuru. "Žēl, ka tā ir noticis," par jaunā savainojuma gūšanu sacīja "Blazers" aizsargs Brendans Rojs. "Zinu, ka šis viņam būs nozīmīgs gads, un uz viņa pleciem ir liela atbildība." Sagaidāms, ka Odens nevarēs piedalīties vismaz sešās tuvākajās spēlēs, bet, cerams, ne vairāk kā 14.

Izmantotie resursi:
Associated Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja