Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Oberto atkal problēmas ar sirdi

Andrejs Siliņš

Oberto atkal problēmas ar sirdi
Fabricio Oberto
Foto: AFP

98 : 103

Spurs - Suns

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Sanantonio "Spurs" argentīniešu uzbrucējs Fabricio Oberto izlaidīs vēl vismaz vienu spēli, jo basketbolistam konstatēta neregulāra sirdspuksti.

Otrdien notikušajā treniņā Oberto svaru zāles apmeklējuma laikā vērsies pie komandas treneriem, sajūtot sirdsdarbības svārstības. Veiktās pārbaudes konstatējušas neregulārus sitienus, līdz ar to tai pašā dienā basketbolistam tika veiktas attiecīgas procedūras. "Spurs" Oberto veiks pārbaudes katru dienu tuvākās darba nedēļas laikā. Ja viss norisināsies, kā plānots, basketbolists varētu iziet laukumā nākamajā mačā pret Dalasas "Mavericks" naktī uz trešdienu pēc Latvijas laika.

Šī ir jau otrā reize, kad Oberto konstatētas problēmas ar sirdsdarbību. 2007. gada maijā basketbolists kādas spēles laikā saņēma sitienu pa kaklu, pēc kā bija spiests izlaist nākamās četras dienas neregulāru sirds sitienu dēļ.

"Mēs būsim ļoti uzmanīgi," sacīja Sanantonio "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs. "Kad viņš jutīsies lieliski, un dakteri dos pozitīvu atbildi, tad viņš atkal sāks spēlēt. Ja tas notiek divus gadus pēc kārtas, mums jāietur pauze."

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +4 [+] [-]

, 2008-10-30 09:09, pirms 16 gadiem
Cerams, ka viss būs ok, jo tā nav joka lieta...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-10-30 09:45, pirms 16 gadiem
šī tiešām vairs nav joka lieta..
visu vajadzētu pārbaudīt līdz pēdējam sīkumam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-30 11:46, pirms 16 gadiem
Bugatti rakstīja: kurš tad to nezin ?
To nezina pārsteidzoši daudzi
Kaut vai šis gadījums, runājot par nesenajiem notikumiem:
Pārbaudīs vai Čerepanova nāve nav iestājusies...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja