Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

NBA draftā "Pistons" izvēlas Kaninghemu, "Lakers" maiņā iegūst Vestbruku

NBA draftā "Pistons" izvēlas Kaninghemu, "Lakers" maiņā iegūst Vestbruku
Adams Silvers ar drafta pirmo izvēli Keidu Kaninghemu. Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jauno spēlētāju izvēles ceremonijā Detroitas "Pistons" ar pirmo numuru izvēlējās saspēles vadītāju Keidu Kaninghemu, savukārt Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" aizmainīja Raselu Vestbruku uz Losandželosas "Lakers".

19 gadus vecā un 203 cm garā Oklohomas štata universitātes saspēles vadītāja Keida Kaninghema kļūšana par drafta pirmo izvēli nevienu nepārsteidza. Kaninghems tika uzskatīts par galveno favorītu aizvadītās sezonas lielāko daļu un Detroitas "Pistons" savu izvēli nesarežģīja, piesaistot Teksasā dzimušo basketbolistu.

Par otro drafta numuru kļuva Džeilens Grīns, kurš kļuva par pirmā viļņa spēlētāju, kuri izvēlējās nespēlēt NCAA studentu basketbolā, pievienojoties NBA G līgas jauno spēlētāju attīstības programas komandai "Ignate". Eksplozīvais 196 cm garais aizsargs nokļuva Hjūstonas "Rockets" rindās. Savukārt ar trešo numuru Klīvlendas "Cavaliers" savu jauno spēlētāju kodolu papildināja ar drafta labāko garā gala spēlētāju Evanu Mobliju no Dienvidkalifornijas universitātes. 213 cm garajam Moblijam ir potenciāls kļūt par vienu no savas paaudzes labākajiem garā gala spēlētājiem.

Par pirmo pārsteigumu parūpējās Toronto "Raptors" izvēloties Skotiju Bārnsu ar ceturto izvēli. Floridas štata universitātes uzbrucējs var spēlēt aizsardzībā pret visu pozīciju piecu spēlētājiem. Lielākais mīnuss Bārnsa spēlē ir tālmetiena iztrūkums, taču Kanādas komandas treneru korpus pie 203 cm garā spēlētāja metiena uzlabošanas tuvākajās sezonās noteikti ļoti daudz strādās.

Gonzagas saspēles vadītājam Džeilenam Sagsam sanāca gaidīt sava vārda nosaukšanu vienu izvēli ilgāk nekā tika prognozēts. Minesotas misters basketbols un misters futbols nonāca Orlando "Magic" rīcībā. 193 cm garais basketbolists ļoti labā līmenī spēlējis arī amerikāņu futbola kvoterbeka pozīcijā.

Par pirmo internacionālo izvēlēto spēlētāju šajā draftā kļuva Austrālijas saspēles vadītājs Džošs Gidijs, kuru izvēlējās ar virkni drafta izvēļu bruņotā Oklahomsitijas "Thunder". Savukārt ar septīto izvēli Goldensteitas "Warriors" izvēlējās Kongo basketbolistu Džonatanu Kamingu, kurš kļuva par otro no G līgas komandas "Ignate" izvēlēto spēlētāju.

Par pirmo šī gada draftā izvēlēto Eiropas spēlētāju kļuva vācietis Francs Vagners, kura brālis Morics Vagners jau aizvadītajā sezonā spēlēja Orlando "Magic" rindās. Jaunākais no brāļiem Vagneriem aizvadīto sezonu pavadīja Mičiganas universitātē.

Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" ar 15. izvēli lēma savu sastāvu papildināt ar 22 gadus veco Gonzagas uzbrucēju Koriju Kispertu, kurš tiek uzskatīts par labāko tālmetienu speciālistu šajā draftā. Ar 16. izvēli tika nosaukts Turcijas Superlīgas vērtīgākais spēlētājs Alperens Šenguns, kura uzvārds tika nosaukts ar Oklahomsitijas "Thunder" izvēli, bet turks tika aizmainīts uz Hjūstonas "Rockets" pret divām nākotnes pirmās kārtas izvēlēm.

Otrajā kārtā ar kopējo 34. izvēli Ņujorkas "Knicks" savos sarakstos iekļāva Lietuvas saspēles vadītāju Roku Jakubaiti, kurš šajā starpsezonā pārcēlās no Kauņas "Žalgira" uz katalāņu klubu "Barcelona".

2021. gada NBA drafta loterijas izvēles

Izv.SpēlētājsKomandaIzv.SpēlētājsKomanda
1.Keids KaninghemsPistons8.Francs VagnersMagic
2.Džeilens GrīnsRockets9.Deivions MičelsKings
3.Evans MoblijsCavaliers10.Zairs ViljamssGrizzlies
4.Skotijs BārnssRaptors11.Džeimss BuknaitsHornets
5.Džeilens SagssMagic12.Džošua PrimoSpurs
6.Dzošs GidijsThunder13.Kriss DuartePacers
7.Džonatans KamingaWarriors14.Mozuss MūdijsWarriors

Kamēr komandas izvēlējās savus jaunos nākotnes talantus, Losandželosas "Lakers" satricināja NBA ziņu telpu, maiņas darījumā ar Vašingtonas "Wizards" iegūstot saspēles vadītāju Raselu Vestbruku. Orlando "burbuļa" čempione pēc izgāšanās šīs sezonas play-off turnīrā uz ASV galvaspilsētu aizsūtījusi Kailu Kuzmu, Kontvediusu Kaldvelu-Popu, Montrezu Harelu un savu 22. drafta izvēli. "Wizards" ar 22 numuru izvēlēto Aizeju Džeksonu aizmainīja uz Indianas "Pacers", pretī saņemot aizsargu Āronu Holideju.

Klīvlendas "Cavaliers" tikusi pie Spānijas izlases saspēles vadītāja Rikija Rubio, kuru uz Klivlendu apmaiņā pret Torianu Prinsu aizsūtījusi Minesotas "Timberwolves". Savukārt Detroitas "Pistons" šķīrusies no Miesona Plamlija, aizsūtot centra spēlētāju maiņas darījumā uz Šarlotas "Hornets". Tikmēr NBA fināliste Fīnikas "Suns" un Bruklinas "Nets" apmainījās ar Lendriju Šemetu un Dževonti Kārteru.


, 2021-07-30 04:31, pirms 3 gadiem
WAS normalus niskastniekus salasija 🤣
, 2021-07-30 07:18, pirms 3 gadiem
budamank rakstīja: WAS normalus niskastniekus salasija 🤣
Po par Wizardu miskastniekiem - kas darās ar LAL algām - 3 maksimālie līgumi lūk tur pārējie būs miskatnieki nevis ezernieki
, 2021-07-30 07:26, pirms 3 gadiem
Robis rakstīja: Po par Wizardu miskastniekiem - kas darās ar LAL algām - 3 maksimālie līgumi lūk tur pārējie būs miskatnieki nevis ezernieki
suds ezera negrimst
, 2021-07-30 07:36, pirms 3 gadiem
budamank rakstīja: WAS normalus niskastniekus salasija 🤣
Tas gan, no šādiem kadriem izveidot uzvarēt spējīgu komandu būs grūti!
, 2021-07-30 07:43, pirms 3 gadiem
Ja Wizardi paņēma tālmetienu speciālistu Dāvim tur darīt vairs nav ko!
, 2021-07-30 07:55, pirms 3 gadiem
Lebrons zaudēs savus pēdējos matus spēlējot kopā ar Vestbruku tas ir skaidrs
Neko labu godīgi sakot no tā treida negaidu Lakers sakarā.
Cap space viņie vispār nav
, 2021-07-30 07:58, pirms 3 gadiem
Interesanti,ka Raptors palaida garām Sagsu.Orlando tagad ir pietiekoši daudz jauno spēlētāju principā visās pozīcijās.Tagad tikai vajag veiksmi ar veselību
, 2021-07-30 08:16, pirms 3 gadiem
Nabaga Rubio, kamēr viņš Tokijā, aizmaina no vienas bezperspektīvas miskastes uz nākamo....
, 2021-07-30 08:38, pirms 3 gadiem
Sūds ar Ruvio, beeet nu Dāvja minūtes izskatās zudušas, jācer uz maiņu.

Lakers? Vai nu sanāks, vai arī bezcerīgi. Jautājums, kādus vēl pansionārus pielasīs, un uz ko viņi būs spējīgi.
, 2021-07-30 08:40, pirms 3 gadiem
xZ rakstīja: Nabaga Rubio, kamēr viņš Tokijā, aizmaina no vienas bezperspektīvas miskastes uz nākamo....
Cavaliers esot velejusies starpsezona pastiprinaties ar Doncica limena speletaju!!!!

source : vorkuta
, 2021-07-30 08:47, pirms 3 gadiem
Kas autors ir debīls? Taču SC jāraksta RuVio...... kāpēc pēkšņi kāds izdomā NEkropļot uzvārdu?
, 2021-07-30 09:04, pirms 3 gadiem
Wizards uzbrukums kļūst vienkārši draudējošs, it sevišķi garajā galā - Hačimura-Braients-Harrels-Gaffords, papildus Bertāns-Avdija, saspēlē Bīls un Neto. Konkurss uz starta 5 liels, Lenju ar Lopesu un vēl kādus jau laikam nometīs
, 2021-07-30 09:42, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Wizards uzbrukums kļūst vienkārši draudējošs, it sevišķi garajā galā - Hačimura-Braients-Harrels-Gaffords, papildus Bertāns-Avdija, saspēlē Bīls un Neto. Konkurss uz starta 5 liels, Lenju ar Lopesu un vēl kādus jau laikam nometīs
Otjebis
, 2021-07-30 09:46, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Lebrons zaudēs savus pēdējos matus spēlējot kopā ar Vestbruku tas ir skaidrs
Neko labu godīgi sakot no tā treida negaidu Lakers sakarā.
Cap space viņie vispār nav
Izskatās, ka LAL ir kritusi izmisumā, kas parasti noved līdz katastrofai. Nevarēja neko citu dabūt un vēl ieraudzīja Nets big3. Satrakojās un paņēma RW. Tā jau regulārajā varbūt vēl kaut kā uz tā enerģijas viļņa, bet nu izslēgšanas spēlēs tiešām būs apmēram kā bija ar J.R.Smitu. LBJ nosirmos ātri vien. Es pat nebrīnīšos, ka tur var arī ātrāk sākties komandas ķīmijas problēmas pirms play-offiem. Beigās vēl pirms trade dead-lina meklēs kam aizmainīt Westbriku. Kad sākās baumas par šo maiņu - visi kā viens teica - sļoti slikta saderība, būs daudz ķīmijas problēmas.
, 2021-07-30 10:16, pirms 3 gadiem
Katrā ziņā, tur kur spēlē Raselīts ir skatāms basis. Par ķīmiju ar Lebronu tiek pārspīlēts, Lebim patīk cīnītāji ar lielu pašatdevi laukumā, Brons vecs palicis, neuzņemas vairs tik lielu punktu gūšanas lomu, tieši laikā RW tipa spēlētājs. Ja vēl ieskolos RW, ka nevajag ar galvu sienā skriet un ķieģeļus mest, tad RW var spēlēt arī kā labākais PG līgā. Būs jautri. WSH tiešām savāca nevajadzīgos nabagus, čokeri popu un suņa dēlu Harelu, plus vēl savtīgais Bīls tur, žēl Dāvja xD.
, 2021-07-30 10:18, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Interesanti,ka Raptors palaida garām Sagsu.Orlando tagad ir pietiekoši daudz jauno spēlētāju principā visās pozīcijās.Tagad tikai vajag veiksmi ar veselību
Jā, šis man bija pārsteigums. Man likās, ka TOR ņems Sagsu kā Laurija pēcmantinieku PG pozīcijā. Bet domāju, ka viņi saskatīja Bārnsā kkādas ļoti labas īpašības un vnk paņēma labāko spēlētāju viņu izpratnē. Principā, ja vienīgā Bārnsa problēma ir metiens un ja to var viegli uzlabot, tad laikam jau viņi izdarīja pareizo izvēli. Vienīgi F pozīcijā jau spēlē 2 ļoti labi spēlētāji. TOR ilgtermiņā ar Siakamu nerēķinās?!
, 2021-07-30 10:27, pirms 3 gadiem
Witcher rakstīja: Katrā ziņā, tur kur spēlē Raselīts ir skatāms basis. Par ķīmiju ar Lebronu tiek pārspīlēts, Lebim patīk cīnītāji ar lielu pašatdevi laukumā, Brons vecs palicis, neuzņemas vairs tik lielu punktu gūšanas lomu, tieši laikā RW tipa spēlētājs. Ja vēl ieskolos RW, ka nevajag ar galvu sienā skriet un ķieģeļus mest, tad RW var spēlēt arī kā labākais PG līgā. Būs jautri. WSH tiešām savāca nevajadzīgos nabagus, čokeri popu un suņa dēlu Harelu, plus vēl savtīgais Bīls tur, žēl Dāvja xD.
Es gan neredzu WSH situāciju tik drūmu. No RW būtu bijis jātiek vaļā agri vai vēlu. Kas zin, varbūt nākamgad vairs neko vērtīgu par viņu nedabūtu vispār. Šī pakete vēl man liekās ir ok. Jo var gadīties, ka vēlāk nekādu 1.k piku vairs nedabūs. Es jau visas sezonas laikā domāju, ka es aizmainītu RW un ņemtu pretī gandrīz jebko. Un dabūt tehniski ar 22. LAL piku jau gatavu spēlētāju no IND Holideju, kuram šī varētu būt arī izrāviena sezona?!- lielisks GM darbs. Harrelam nākamgad beidzās līgums- ar to ilgi neauklēsies. KCP pagājušais gads bija atslodzīte no titula finālsērijas. Domāju, ka šī maiņa viņu atkal ieliks rāmjos. Kuzma ir Kuzma - būs skoreris - bet viņu var jebkurā brīdī aimainīt. Vismaz būs kas spēlē pamatpieciniekā, lai izcilais komandas 6. spēlētājs DB var viņu nomainīt.
, 2021-07-30 10:33, pirms 3 gadiem
Starp citu TOR gājiens paņemot Bārnsu, atviegloja dzīvi ORL, kas varēja paņemt nākotnes PG Sagsu, jo wingi viņiem ir ļoti daudz-nebija jāpaņem vēl 2 šajā draftā. ORL tagad talantīgi spēlētāji ir ļoti daudz un visās pozīcijās. Tas 8 piks Wāgners arī tiek raksturots ļoooti labi.
, 2021-07-30 10:41, pirms 3 gadiem
Kautkas visam tur ir apakšā, Lebrons un viss pārējais Lakers staffs gan jau redz kautkādu potenciālu tam visam. Skaidrs ir viens, ka RW regulārajā dos daudz lielāku atslodzi/atelpu pieredzējušajam Lebronam un traumatiskajam Deivisam. Šogad jau viņu kriptonīts bija traumas, kuras visticamāk arī veidojās dēļ īsā sagatavošanas posma un lielajām slodzēm.
Jāņem vērā, ka arī Veids, kurš nekad nav izcēlies ar metienu no distances spēja saspēlēties ar Lebronu, tā kā domāju, ka beigās viss nebūs tik slikti, pārbaudījums būs apvākt normālus lomu spēlētājus pa ļoti limitētiem naudas resursiem, apkārt šiem trijiem.
, 2021-07-30 10:41, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Wizards uzbrukums kļūst vienkārši draudējošs, it sevišķi garajā galā - Hačimura-Braients-Harrels-Gaffords, papildus Bertāns-Avdija, saspēlē Bīls un Neto. Konkurss uz starta 5 liels, Lenju ar Lopesu un vēl kādus jau laikam nometīs
Nu uzbrukums jau jā, izskatās labi, bet nu aizsardzība atkal būs katastrofa. Principā Gaffords ir galvenais aizsardzības vecis - nekā cita vairs nav. Nu maiņā ar LAL atbīvojās 8 "lieki miljoni" - domāju jāparaksta Lopezs, kurš tīri labi spēlē aizsardzībā un tad sezonas laikā jādomā vai mainīt prom Braientu. Ja varētu dabūt pret Kuzmu/KCP kādu labu aizsardzības spēlētāju līdz maiņu termiņa beigām ziemā, tad tas būtu lieliski, bet tādi apkārt nemētājās. Es zvanītu uz FIL un mēģinātu dabūt Taibulu vai no ORL Izāku.
, 2021-07-30 10:45, pirms 3 gadiem
P.s neieteiktu baigi ieslīgt Vašingtonas sakarā, jo jau vakar pirms drafta, Wizards insaideris tviterī ierakstīja, ka Vašingtona ir darījusi citām komandām zināmu, ka DB ir pieejams maiņai.
Bet nu viņa līgums būs liels šķērslis viņa aizmainīšanai
, 2021-07-30 10:53, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Wizards uzbrukums kļūst vienkārši draudējošs, it sevišķi garajā galā - Hačimura-Braients-Harrels-Gaffords, papildus Bertāns-Avdija, saspēlē Bīls un Neto. Konkurss uz starta 5 liels, Lenju ar Lopesu un vēl kādus jau laikam nometīs
Neredzu tur neko draudīgu personīgi domāju, ka vismaz vienu no trijiem iegūtajiem, centīsies iemainīt tālāk
Tas pats Wizards insaideris vēstīja, ka Dinvidijs esot ieinteresēts pievienoties Vašingtonai un apvienoties ar Bīlu, tas būtu interesanti. Pa lielam arī tīrs iso spēlētājs, no kā Bertāns iespējams dabūtu vēl vairāk ciest
, 2021-07-30 10:57, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Nu uzbrukums jau jā, izskatās labi, bet nu aizsardzība atkal būs katastrofa. Principā Gaffords ir galvenais aizsardzības vecis - nekā cita vairs nav. Nu maiņā ar LAL atbīvojās 8 "lieki miljoni" - domāju jāparaksta Lopezs, kurš tīri labi spēlē aizsardzībā un tad sezonas laikā jādomā vai mainīt prom Braientu. Ja varētu dabūt pret Kuzmu/KCP kādu labu aizsardzības spēlētāju līdz maiņu termiņa beigām ziemā, tad tas būtu lieliski, bet tādi apkārt nemētājās. Es zvanītu uz FIL un mēģinātu dabūt Taibulu vai no ORL Izāku.
zinot cik skops ir Morijs, labāk pat nemēģināt un nezvanīt viņš pašreiz pret Simonsu grib kosmosu apmēram. Cik var ticēt, Goldensteitai esot prasījis pretī Vaismenu, Viginsu, 7. un 14. piku un divus nākotnes pirmās kārtas pikus. Toronto arī esot prasījis var teikt visus komandas līderus (Lovriju, Siakamu tajā skaitā). Kosmoss vnk
, 2021-07-30 11:02, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: P.s neieteiktu baigi ieslīgt Vašingtonas sakarā, jo jau vakar pirms drafta, Wizards insaideris tviterī ierakstīja, ka Vašingtona ir darījusi citām komandām zināmu, ka DB ir pieejams maiņai.
Bet nu viņa līgums būs liels šķērslis viņa aizmainīšanai
Bet bija jau infa, ka Bīls paliekot ir apmierināts ar Dāvi
, 2021-07-30 11:07, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Bet bija jau infa, ka Bīls paliekot ir apmierināts ar Dāvi
Bīls palikšot jā, par to apmierinātību arī iespējams, bet redz, komandas personāls redz citu bildi. Ja tās baumas ir taisnība, tad es domāju, ka liels iemesls tam visam ir tas, ka divi jaunie Hačimura un Avdija ir DB pozīcijā. Viņu attīstībai vajag spēles laiku, ja tagad vēl nāk klāt Kuzma, tad tur uz visiem tās minūtes nav iespējams sadalīt..

https://twitter.com/MikeAScotto/sta...

https://twitter.com/RealQuintonMayo...
, 2021-07-30 11:09, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Neredzu tur neko draudīgu personīgi domāju, ka vismaz vienu no trijiem iegūtajiem, centīsies iemainīt tālāk
Tas pats Wizards insaideris vēstīja, ka Dinvidijs esot ieinteresēts pievienoties Vašingtonai un apvienoties ar Bīlu, tas būtu interesanti. Pa lielam arī tīrs iso spēlētājs, no kā Bertāns iespējams dabūtu vēl vairāk ciest
WW Braients un Avdija nāk pēc smagām traumām.Dinvidijs-diez vai, Bīlam kā palīgu plānojot iemainīto Aaronu Holideju
, 2021-07-30 11:11, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: WW Braients un Avdija nāk pēc smagām traumām.Dinvidijs-diez vai, Bīlam kā palīgu plānojot iemainīto Aaronu Holideju
Biju piemirsis par Holideju. Tādā gadījumā par Neto var aizmirst. Aizvadīja karjeras labāko sezonu un tagad gan jau gribēs noslēgt ''karjeras līgumu''. Spēlētājs nav slikts, bet Vašingtonā vairāk spēlēja pa otro numuru, kura nav viņa īstā pozīcija. Plejoffos, kad nāca virsū dzelžaina aizsardzība, viņa produktivitāte arī kritās
, 2021-07-30 11:14, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Bīls palikšot jā, par to apmierinātību arī iespējams, bet redz, komandas personāls redz citu bildi. Ja tās baumas ir taisnība, tad es domāju, ka liels iemesls tam visam ir tas, ka divi jaunie Hačimura un Avdija ir DB pozīcijā. Viņu attīstībai vajag spēles laiku, ja tagad vēl nāk klāt Kuzma, tad tur uz visiem tās minūtes nav iespējams sadalīt..

https://twitter.com/MikeAScotto/sta...

https://twitter.com/RealQuintonMayo/status/1420864878005395457
Nepiekritīšu, ka Dāvis konkurē ar Hačimuru (tas vairāk 4 vai 5) vai Avdiju - tam repertuārs 2-3 vai pat vietām PG. Dāvis - 3-4 ar saviem 3-punktniekiem. Ar Kuzmu nekas nav skaidrs, no šīs maiņas manuprāt vērtīgākais ir Harrels
, 2021-07-30 11:20, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Nepiekritīšu, ka Dāvis konkurē ar Hačimuru (tas vairāk 4 vai 5) vai Avdiju - tam repertuārs 2-3 vai pat vietām PG. Dāvis - 3-4 ar saviem 3-punktniekiem. Ar Kuzmu nekas nav skaidrs, no šīs maiņas manuprāt vērtīgākais ir Harrels
nu jau nu jau, Hačimura un centra pozīcija neiet kopā 3 un 4, tīrs uzbrucējs. Avdija man atgādina tādu point-forward tipa spēlētāju, trešais numurs, kurš var atdot piespēli. Priekš otrā numura pa lēnu un neatlētisku. Kā arī pašlaik viņam metiens trūkst, lai pilnvērtīgi spēlētu pa 2.
Harrels nav slikts priekš vidusmēra komandām, punktus salasīs, bet redz plejoffos bija nespēlējams. Nav metiena no distances, viņa nelielais augums priekš pozīcijas arī traucē viņa spēlei aizsardzībā. Ja jau paņēma player-option no Lakeriem pa 9.milj, tad var secināt, ka neviena pati komanda viņam vairāk par to summu nevēlējās piedāvāt. Tas daudz liecina par spēlētāja 'īsto' vērtību.
, 2021-07-30 11:26, pirms 3 gadiem
Harrelam ir raksturs un niknums, Kliperos viņš bija labs, iekš LAL laikam vienkārši neiederējās
, 2021-07-30 11:34, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Harrelam ir raksturs un niknums, Kliperos viņš bija labs, iekš LAL laikam vienkārši neiederējās
Harrels pat Klipperos neželīgi krīta ārā no sastāva dēļ aizsardzības. Aizgāja prom no Klipperiem kā 6th man, bet Lakers tā pat īsti neatvēras. Ir iespēja restartēt karjeru Wizardos.
, 2021-07-30 11:34, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Harrelam ir raksturs un niknums, Kliperos viņš bija labs, iekš LAL laikam vienkārši neiederējās
Harrelam īstā pozīcija ir centrs, par kuru Kliperos viņš arī spēlēja. Leikeros vairāk tika izmantots kā ceturtais numurs, centra pozīcijā jau bija kas spēlē.
Nu nezinu, nezinu.. mūsdienu basītī (itīpaši NBA), esot laukumā ceturtajam numuram bez metiena, īsti uz sasniegumiem nevar cerēt. Var nākt uz maiņu un spēlēt pa centru (kā Kliperos), bet tad ir jāmaina prom visi citie garie (izņemot Gafordu).
, 2021-07-30 11:43, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Harrelam īstā pozīcija ir centrs, par kuru Kliperos viņš arī spēlēja. Leikeros vairāk tika izmantots kā ceturtais numurs, centra pozīcijā jau bija kas spēlē.
Nu nezinu, nezinu.. mūsdienu basītī (itīpaši NBA), esot laukumā ceturtajam numuram bez metiena, īsti uz sasniegumiem nevar cerēt. Var nākt uz maiņu un spēlēt pa centru (kā Kliperos), bet tad ir jāmaina prom visi citie garie (izņemot Gafordu).
Bet sanāk, ka WW šodien galvenā problēma it ne ko piepirkt, bet kā izveidot spēcīgu komandu no daudzajiem esošajiem labiem (varbūt ne izciliem, izņemot Bīlu) spēlētājiem. GM nostrādājuši labi, tagad vārds treneriem. Atliek novēlēt veiksmi un gaidīt WW play-offos.
, 2021-07-30 11:49, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Bet sanāk, ka WW šodien galvenā problēma it ne ko piepirkt, bet kā izveidot spēcīgu komandu no daudzajiem esošajiem labiem (varbūt ne izciliem, izņemot Bīlu) spēlētājiem. GM nostrādājuši labi, tagad vārds treneriem. Atliek novēlēt veiksmi un gaidīt WW play-offos.
tā arī izskatās.. protams, prasītos iespējams kāds kaplis aizsardzībā papildus. Cik saprotu, jaunais treneris arī ir tendēts uz spēli aizsardzībā, iepriekš Denverā arī esot atbildējis par aizsardzību. Visam jābūt kārtībā
, 2021-07-30 12:18, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Bet sanāk, ka WW šodien galvenā problēma it ne ko piepirkt, bet kā izveidot spēcīgu komandu no daudzajiem esošajiem labiem (varbūt ne izciliem, izņemot Bīlu) spēlētājiem. GM nostrādājuši labi, tagad vārds treneriem. Atliek novēlēt veiksmi un gaidīt WW play-offos.
Nevaru saprast vai tu nopietni raksti vai jokojies. Kāds draudīgs uzbrukums? Kādi PO? Nespīd nekādi PO...
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.