Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Grizzlies" nepiedāvā līgumu Mejo; par spēlētāju interesi izrāda Bostona

"Grizzlies" nepiedāvā līgumu Mejo; par spēlētāju interesi izrāda Bostona
O. Dž. Mejo nākamajā sezonā, visticamāk, "Grizzlies" rindās vairs neredzēsim
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Memfisas "Grizzlies" izteicis kvalifikācijas piedāvājumus uzbrucējiem Darelam Arturam un Marīsam Speitsam, padarot spēlētājus par ierobežoti brīvajiem aģentiem. Savukārt aizsargiem O. Dž. Mejo un Lesteram Hadsonam piedāvājumi nav izteikti, kas nozīmē, ka abi 1. jūlijā kļūs par neierobežoti brīvajiem aģentiem.

Uzbrucējam Arturam izteikts kvalifikācijas piedāvājums par 3 miljoniem ASV dolāru, savukārt Speitsam - par 3,8 miljoniem ASV dolāru. Ja "Grizzlies" izteiktu piedāvājumu Mejo, piedāvājuma vērtība būtu 7,7 miljoni ASV dolāru, un tādā veidā klubs ļoti strauji pietuvotos algu griestiem, kas ir 60 miljoni ASV dolāru.

Pašlaik Memfisas uz nākamo sezonu noslēgtie līgumi ar Zaku Rendolfu, Rūdiju Geju un Marku Gasolu kopumā ir gandrīz 48 miljonus ASV dolāru vērti. Aizsargam Maikam Konlijam ir līgums ar "Grizzlies" ne tikai līdz nākamās sezonas, bet līdz pat 2015./2016. gada sezonas beigām, kas nozīmē, ka komanda rēķinās ar viņu un aizmainīt negatavojas. Tādēļ, ņemot vērā visu apstākļus, jāsecina, ka kvalifikācijas līguma nepiedāvāšana Mejo ir loģisks un saprotams lēmums no "Grizzlies" vienības puses.

Mejo uzreiz nokļūst Bostonas "Celtics" redzeslokā, kurai vajadzīgs labs papildinājums rezervistu soliņam, kurš uzbrukuma ziņā ir viens vājākajiem līgā. 193 centimetrus garais Mejo, kurš ir uzbrūkošais aizsargs, spētu sniegt ķeltiem nepieciešamo palīdzību uzbrukumā, mačos iesaistoties no rezervistu soliņa. Īsi pirms 2011./2012. gada sezonas maiņu darījumu termiņa beigām pastāvēja iespēja, ka maiņas rezultātā Rejs Alens dotos uz Memfisu, bet Mejo pievienotos "Celtics" vienībai, tomēr maiņas darījuma netika realizēts.

1. jūlijā par neierobežoti brīvajiem aģentiem kļūst tādi uzbrūkošie aizsargi kā, jau pieminētais, Alens, Džeisons Terijs, Lū Viljamss un Džamals Kraufords. Mejo, kuram novembrī apritēs 25, ir jaunākais no šiem spēlētājiem, tomēr četru sezonu laikā viņš ir spējis sevi pierādīt, kā laba līmeņa spēlētāju, taču viņa potenciāls vēl noteikti nav pilnībā izsmelts. Viņš pats sev spēj izkārtot metienus un gūt grozus ne tikai pēc metieniem lēcienā, bet arī veicot caurgājienus.

Pirmo divu sezonu laikā "Grizzlies" vienībā viņš bija pamatsastāva spēlētājs, vidēji gūstot 18 punktus un realizējot 45% no izmestajiem metieniem, savukārt trešajā un ceturtajā sezonā viņš bija komandas rezervists, tādēļ statistikas rādītāji kritās, un aizvadītajās divās sezonās viņš vidēji guva 12 punktus un realizēja aptuveni 40 procentus no izmestajiem metieniem. Četru sezonu laikā Mejo ir bijis stabils tālmetienu realizētājs, jo spējis realizēt vidēji 37,5% no izmestajiem trejačiem.

Izmantotie resursi:
The Commercial Appeal: Local Memphis, Tennessee...
Green Street

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-06-30 01:40, pirms 12 gadiem
48 dolārus vērti? Autor...

  +3 [+] [-]

, 2012-06-30 01:44, pirms 12 gadiem
Atceros, kad Mejo splēlēja vidusskolā, tad gāja vaļā runas par to, ka jaunais Lebrons augs. Kā aizgāja uz koledžu tā apklusa runas par viņu. Tagad NBA ar katru sezonu spēlē arvien sūdīgāk, laikam motivācija čalim nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-30 07:47, pirms 12 gadiem
Mejo arī Bostonā nepiepildīs potenciālu.Kā Van Gandijs teica drafta šova laikā viņam vajag Full time job komandā kurai nav labas sekmes.

  -1 [+] [-]

, 2012-06-30 08:20, pirms 12 gadiem
A ko VEF neņem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-06-30 11:05, pirms 12 gadiem
treysongz rakstīja: cerams ka uz Bostonu un KG paliks..

Rondo/FA
Mayo/Bradley
Pierce/scrub
Bass/Sullinger
KG/Melo/Stiesma
Aizsardzības dēļ domāju Bredlijs sāktu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja