Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" arī nākamajā sezonā trenēs Del Negro

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Clippers" arī nākamajā sezonā trenēs Del Negro
Bleiks Grifins un "Clippers" galvenais treneris Vinnijs Del Negro
Foto: AP/Scanpix

Losandželosas "Clippers" arī nākamajā sezonā trenēs Vinnijs Del Negro. Losandželosas klubs izvēlējies līgumā opciju pagarināt sadarbību uz vēl vienu sezonu.

"Clippers" organizācijai bija laiks līdz 1. jūnijam, lai izlemtu, vai sadarbību ar Del Negro pagarinātu uz vēl vienu gadu. 45 gadus vecais treneris pie Losandželosas komandas stūres stājās 2010. gadā, pārnākot no Čikāgas "Bullls", kas viņu atlaida.

Kopš tā laika Del Negro iespējis 72-76 bilanci, šogad "Clippers" aizvedot līdz izslēgšanas spēlēm. "Clippers" 1. kārtā ar 4-3 pieveica Memfisas "Grizzlies", bet Rietumu konferences pusfinālā ar 0-4 kapitulēja Sanantonio "Spurs".

Martā Del Negro izpelnījās bargu kritiku, un pat sākās runas par viņa iespējamo atlaišanu. "Clippers" bija posms, kad tika zaudētas trīs spēles pēc kārtas. Losandželosas komanda spēja savākties un uzvarēja 13 no atlikušajām 15 regulārās sezonas spēlēm.

Kā ierasts, līguma detaļas netiek publiskotas, ziņo kluba mājas lapa.

Izmantotie resursi:
THE OFFICIAL SITE OF THE LOS ANGELES CLIPPERS

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja