Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Slavenie bokseri De La Hoija un Meivezers grib iegādāties "Clippers"

Andrejs Siliņš

Slavenie bokseri De La Hoija un Meivezers grib iegādāties "Clippers"
Floids Meivezers juniors
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vēlme atbrīvoties no saistībām ar Losandželosas "Clippers" pašreizējo īpašnieku Donaldu Stērlingu izraisījusi interesi par organizācijas iegādi, un vēlmi nopirkt klubu pauduši arī divi izcili bokseri - Floids Meivezers juniors un Oskars De La Hoija.

Vakar NBA komisārs Adams Silvers paziņoja, ka "Clippers" īpašniekam Donaldam Stērlingam par rasisma izpausmēm piešķirta mūža diskvalifikācija un maksimāli iespējamais 2,5 miljonu dolāru sods. Tāpat Silvers aicināja citus un solīja pats izdarīt spiedienu uz 80 gadus veco vīru, lai klubs tiktu pārdots.

Sākotnēji parādījās runas, ka klubu varētu iegādāties viens no visu laiku izcilākajiem basketbolistiem Maģiskais Džonsons ar partneriem, ar kuriem 2012. gadā iegādājās Losandželosas beisbola klubu "Dodgers". Pats leģendārais Džonsons gan šīs runas noliedza.

Skaidrs, ka interese par kluba iegādi būtu pietiekami liela - tā vērtība pēc "Forbes" datiem lēšama 575 miljonu apmērā. Citviet pārdošanas cena tiek minēta no 700 miljoniem līdz pat 1,2 miljardiem. 1981. gadā Stērlings klubu iegādājās par 12,5 miljoniem.

Divi pasaules slaveni bokseri izteikuši vēlmi iegādāties "Clippers". "Mēs ar manu komandu vēlamies iegādāties "Clippers", un mēs to varam atļauties," sev raksturīgā bravūrībā paziņoja Floids Meivezers juniors, kurš arī norādīja, ka negrasās pārcelt "Clippers" uz Lasvegasu, "Nē, "Clippers" paliks tur, kur tā ir. Kad neboksējos, esmu katrā spēlē, jo no savām Losandželosas mājām varu aiziet līdz arēnai ar kājām."

Meivezers gan nenosodīja Stērlingu, jo pret bokseri nekustamo īpašumu biznesmenis allaž esot izturējies labi. "Man nav sakāms nekas negatīvs. Viņš vienmēr pret mani izturējies ar cieņu, vienmēr ielūdzis mani uz spēlēm. Viņš vienmēr saka, ka vēlas, lai sēžu blakus viņam un viņa sievai spēļu laikā."

Citās domās ir leģendārais, nu jau karjeru beigušais Oskars De La Hoija, kurš vēlas piedalīties līgas tēla atjaunošanā: "Ceru būt daļa no pozitīvām pārmaiņām šajā līgā. Ja komisārs vēlas, lai vairāk minoritātes būtu iesaistītas līgas darbībā, kas gan būtu vēl labāks nekā es un Floids kā potenciālie īpašnieki."

"Apsveicu komisāru Silveru ar ātru un izlēmīgu rīcību Donalda Stērlinga situācijā, viņa domāšana ļaus līgai virzīties pozitīvā virzienā. Profesionālā sportā un vispār dzīvē nav vietas rasismam," sacīja meksikāņu izcelsmes amerikānis De La Hoija.

     [+] [-]

, 2014-04-30 16:25, pirms 10 gadiem
Rick Ross un Diddy arii veelas iegaadaaties Cliipers!

     [+] [-]

, 2014-04-30 16:25, pirms 10 gadiem
Ja Mevivezers nopirks tad visi kritiķi kuri teica ka viņš izniekos visu naudu apklusiis

  -2 [+] [-]

, 2014-04-30 16:41, pirms 10 gadiem
Tik tas trūktu LAC, ka bokseri kļūtu par īpašniekiem Būtu bankrots un pie tam spēlētāji ar treneriem norautos no abiem, plus vēl savā starpā izkautos

  +3 [+] [-]

, 2014-04-30 17:09, pirms 10 gadiem
Nu man liekas ka būtu labs ,why not !

  +3 [+] [-]

, 2014-04-30 17:10, pirms 10 gadiem
cobham rakstīja: Tik tas trūktu LAC, ka bokseri kļūtu par īpašniekiem Būtu bankrots un pie tam spēlētāji ar treneriem norautos no abiem, plus vēl savā starpā izkautos
Lai tak kaujās savā starpā... Meivezers tā pat pēc punktiem atkal uzvarētu

  -1 [+] [-]

, 2014-04-30 18:14, pirms 10 gadiem
Malacis, Sils, kaut kādus ciparus rakstā min, bet man laikam pašam jāizpīpē, kādā valūtās tas ir... varbūt Mongoļu tugrikos?

  +2 [+] [-]

, 2014-04-30 18:25, pirms 10 gadiem
Andzzeys rakstīja: Malacis, Sils, kaut kādus ciparus rakstā min, bet man laikam pašam jāizpīpē, kādā valūtās tas ir... varbūt Mongoļu tugrikos?
Dolāri.

  +3 [+] [-]

, 2014-04-30 20:35, pirms 10 gadiem
Andzzeys rakstīja: Malacis, Sils, kaut kādus ciparus rakstā min, bet man laikam pašam jāizpīpē, kādā valūtās tas ir... varbūt Mongoļu tugrikos?
Nee tikai Latos var nopirkt. Un njem tikai jubilejas moneetas.

     [+] [-]

, 2014-05-01 01:17, pirms 10 gadiem
Lai Oprah pērk, tad jau čaļiem gan ar psiholoģiju viss būs kārtībā un 'drausmīgā' kreatīna vietā rīs akaji ogas un spirulīnas.

  -1 [+] [-]

, 2014-05-01 11:23, pirms 10 gadiem
cerams Meivezers iegādāsies klubu.