Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" nepaturēs Mārtinu

"Warriors" nepaturēs Mārtinu
Kartjērs Mārtins
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Goldensteitas "Warriors" sastāvā nepaturēs uzbrucēju Kārtjēru Mārtinu, kura vietā plāno paņemt aizsargu Kobiju Kārlu.

Pēc piektdienas spēles ar Šarlotes "Bobcats", kurā "Warriors" piedzīvoja zaudējumu ar 110:121, komandai bija jāizlemj, vai sastāvā tiks paturēts Kartjērs Mārtins, kuram noslēdzies ir otrais desmit dienu līgums. NBA noteikumi paredz, ka pēc divu desmit dienu līgumiem komanda spēlētāju var paturēt līdz sezonas beigām vai atlaist. "Warriors" pagaidām pieņēmuši lēmumu nepaturēt Mārtinu, kuram īsti nav vietas sastāvā.

Brīvo vietu skaits var mainīties, ja "Warriors" veiks kādas spēlētāju maiņas un tādā gadījumā Mārtins varētu atgriezties Ouklendā. "Ja būs vieta man, domāju, ka man tiks dota iespēja atgriezties un spēlēt. Neuztraucos par to, kas varētu notikt, jo zinu, ka esmu pietiekami labs, lai spēlētu šajā līgā. Saprotu, ka tas ir bizness un tas manu padarīs tikai izsalkušāku pēc nākamās izdevības," tā Mārtins, kurš desmit spēlēs vidēji guva deviņus punktus un izcīnīja 4,7 atlēkušās bumbas. Taču visticamāk, ka Mārtins neatgriezīsies "Warriors", jo pastāv liela iespēja, ka līgumu viņam piedāvās kāda cita NBA komanda.

Gaidāms, ka Mārtinu aizvietos Kobijs Kārls, kurš šo sezonu sāka Klīvlendas "Cavaliers" sastāvā, bet pēdējā laikā spēlēja NBA D-Līgā. Pirms tam Kārls, kurš ir Denveras "Nuggets" galvenā trenera Džordža Kārla dēls, spēlējis arī Losandželosas "Lakers" sastāvā. Ar 196 cm garo basketbolistu sākotnēji tiks noslēgts līgums uz desmit dienām. Iespējams, "Warriors" piemeklēja tieši aizsargu, jo kļuvis zināms, ka Entonijs Morovs vēl nebūs spējīgs piedalīties gaidāmajā trīs spēļu izbraukuma sērijā.

Izmantotie resursi:
sfgate.com
espn.com

  -1 [+] [-]

, 2010-01-30 22:48, pirms 14 gadiem
domaju ka ta labak,ja neparada sevi,tad komandas labat,janam sis jauneklis

 +15 [+] [-]

, 2010-01-30 22:55, pirms 14 gadiem
nebija jau slikts, tikai Nelsonam laikam besī tie, kas īsāki pa 2.10 un nevar normāli iemest tālo

  +3 [+] [-]

, 2010-01-30 22:56, pirms 14 gadiem
mangalis rakstīja: nebija jau slikts, tikai Nelsonam laikam besī tie, kas īsāki pa 2.10 un nevar normāli iemest tālo
Bērziņš derētu ideāli

  +8 [+] [-]

, 2010-01-30 23:25, pirms 14 gadiem
anjo rakstīja: Bērziņš derētu ideāli
aha, ar Biedriņu kopā varētu naktīs braukāt un demolēt viesnīcas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-31 00:19, pirms 14 gadiem
showstopper rakstīja: aha, ar Biedriņu kopā varētu naktīs braukāt un demolēt viesnīcas!
po par viesnīcām. galvenais, lai dušas klausules necieš.

     [+] [-]

, 2010-01-31 02:23, pirms 14 gadiem
Nu diezgan loģisks lēmums, Martin nebija slikts, bet vājāks par Morrowu un Kalenu, un spēlēja aizardzībā viduvēji, un metēju komandā pietiek! bet domāju ka līgums varētu tikt parakstīts ar Toliveru, + gaidāmas ahzas mainjas, tieshi pirms deadline!