Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončičs pēc sarežģītās uzvaras: "Visi rezervisti šodien ir pelnījuši uzslavas"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Dončičs pēc sarežģītās uzvaras: "Visi rezervisti šodien ir pelnījuši uzslavas"
Marks Kjūbans un Luka Dončičs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Trešo panākumu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) izcīnījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks", kas prata uzvarēt Sanantonio "Spurs'. Pēc spēles komandas rezervistus slavēja gan Luka Dončičs, gan komandas galvenais treneris Džeisons Kids.

Aizvadītajā naktī Dalasas "Mavericks" iesāka briesmīgi, nonākot iedzinējos ar 3:23 spēlē pret Santantonio "Spurs", tomēr prata uzvarēt. Lielu ieguldījumu panākumā deva rezervisti – Džeilens Bransons guva 19 punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un atdeva piecas rezultatīvas piespēles, bet double-double iekrāja Maksi Klebers, kuram 12 punkti, 10 atlēkušās bumbas un seši bloķētie metieni, kas ir jauns karjeras rekords.

"Pateicoties viņiem [rezervistiem], mēs uzvarējām spēli," pēc spēles teica "Mavericks" līderis Luka Dončičs. "Viņi bija lieliski. Viss rezervistu soliņš šodien ir pelnījis uzslavas. Viņi atgrieza mūs spēlē un šodien bija patiešām lieliski. Spēles sākums bija ļoti slikts. Mums nebija vajadzīgā enerģija. Tas nedrīkst atkārtoties."

"Nebiju gaidījis, ka aizvadīsim tik vāju spēles sākumu," situāciju komentēja komandas galvenais treneris Džeisons Kids. "Šī ir komandas uzvara, bet rezervisti ienāca spēlē un iedeva komandai tik ļoti nepieciešamo enerģiju. Tas palīdzēja mums iejusties spēlē."

"Centāmies spēlēt fiziski," komentāru sniedza arī viens no uzvaras galvenajiem varoņiem Bransons. ""Spurs" spēlētāji sāka lieliskā ritmā, bet mēs pratām to izjaukt. Sākumā viņiem grozā krita sarežģīti metieni, pat tad, kad mēs atzīstami aizsargājāmies. Bet, kā jau es teicu, mēs atradām veidu, kā visu mainīt."

Izmantotie resursi:
https://www.mavs.com/benchleadstheway/

  -1 [+] [-]

, 2021-10-29 12:05, pirms 3 gadiem
Gandrīz pret jebkuru citu komandu (izņemot dažas autsaideres) Mavs dabūtu pamatīgu zāģi iekšā. Tās pirmās padsmit minūtes bija šaušalīgas, turklāt Popa komanda meta saspēlējās kā dievi un meta iekšā kā eņģeļi.

  -1 [+] [-]

, 2021-10-29 12:06, pirms 3 gadiem
Ar nepacietību gaidu Vašingtonas un Dalasas savstarpējo kapiņu. Ja tas notiktu šajās dienās, tad Wizards vinnētu un diezgan pārliecinoši.

     [+] [-]

, 2021-10-29 13:28, pirms 3 gadiem
Visi rezervisti nē 🧑‍🦽🦄🦄🧑‍🦽

     [+] [-]

, 2021-10-29 15:40, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Ar nepacietību gaidu Vašingtonas un Dalasas savstarpējo kapiņu. Ja tas notiktu šajās dienās, tad Wizards vinnētu un diezgan pārliecinoši.
Wizards jau šodien ir labu spēlētāju pārpilnība pēc maiņas ar LAL + lazaretē gaida Braients ar Hačimuru.

     [+] [-]

, 2021-10-29 18:17, pirms 3 gadiem
Pievienojies mums Telegram - https://t.me/likmeslv