Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

D'Antoni: "Pagājušajā sezonā nebiju godīgs pret Gazolu"

Andrejs Siliņš

D'Antoni: "Pagājušajā sezonā nebiju godīgs pret Gazolu"
Pau Gazols
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" galvenais treneris Maiks D'Antoni netieši atzinis, ka pagājušajā sezonā kluba vadība likusi spēlēt ar Daitu Hovardu nevis Pau Gazolu, lai censtos pielabināties nu jau uz Hjūstonu aizbraukušajam Hovardam.

"Tas bija ļoti nekomfortabli. Zināju, ka izrīkojos nepareizi [pret Gazolu] pagājušajā sezonā. Tas nebija godīgi pret viņu," atzina D'Antoni. "Bet tā bija situācija, kādā bijām nonākuši. Mēģināju panākt labāko, ko tajā situācijā varēja panākt. Domāju, ka tā visa bija politika."

Pēc D'Antoni stāšanās pie "Lakers" stūres Gazola spēles laiks un loma komandā ievērojami samazinājās, ar ko spāņu spēka uzbrucējs nebija mierā. Tāpat arī basketbola apskatnieki nosodīja D'Antoni, kurš Hovardam uzticējies vairāk nekā Gazolam. "Normālos apstākļos mēs tā nebūtu darījuši Ja nevienam spēlētājam nebūtu uzvārdu, un mēs vienkārši uzspēlētu? Protams, mēs izvēlētos Pau. Par to vispār nav jautājumu, nekādu," D'Antoni liek noprast, ka "Lakers" vadība uzspieda spēlēt ar Hovardu, mēģinot pielabināties centram cerībā, ka viņš parakstīs ar klubu ilgtermiņa līgumu.

Šosezon situācija ir pretēja - Gazolam ir pēdējais līguma gads, un "Lakers", visdrīzāk, vēlēsies pagarināt sadarbību ar spāņu basketbolistu. Vēl jo vairāk - ņemot vērā Kobes Braienta savainojumu, domājams, ka Gazola loma šīs sezonas "Lakers" modelī būs, iespējams, nozīmīgākā, kāda tā jebkad bijusi.

"Bija grūti atrasties tādā situācijā. Sapratu politiku, bet tas nemainīja to, ka tas bija grūti," uz basketbola biznesa pusi norādīja pats Gazols. "Tu mācies no tādām situācijām, audz un ej tālāk uz nākamo nodaļu. Esmu sajūsmā par savām pozīcijām komandā šobrīd. Šī ir citādāka situācija, citādāka komanda. Esmu laimīgs un man ir gods turpināt spēlēt šeit, neskatoties uz neko. Esmu gatavs spēlēt un aizvadīt lielisku sezonu."

Izmantotie resursi:
USA Today

  +2 [+] [-]

, 2013-10-29 09:17, pirms 11 gadiem
Gazols jau izteicies, ka par kapeikām negrasās spēlēt. Spēlēs ar lielākajām naudām, kuras dos.
Diez vai Lakers ir vērts pārmaksāt Gazolam, ja viņi grib Melo vai kādā citā veidā vēl pēdējo reizi uztaisīt komandu ap Kobi.

  -3 [+] [-]

, 2013-10-29 09:31, pirms 11 gadiem
Diemz3l Lakers nespiid playoff sho gad viniem vajag tapat ka maniem Celtics sakt rebuilding

  +2 [+] [-]

, 2013-10-29 09:37, pirms 11 gadiem
BosCeltics-MonsterWolf rakstīja: Diemz3l Lakers nespiid playoff sho gad viniem vajag tapat ka maniem Celtics sakt rebuilding
Iemacies tak rakstiit!
Un tas ka Lakers nespid PO, tam gan nepiekritu, uz 8. vietu jau var pretendet!

  -2 [+] [-]

, 2013-10-29 09:48, pirms 11 gadiem
Komanda, kuras lielais līderis ir Gazols, nekur netiks. 50/50 ka tiks PO un lidos pirmā kārtā no SAS/OKC/LAC
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-29 10:00, pirms 11 gadiem
BosCeltics-MonsterWolf rakstīja: LASIES NO BASHA SADALAS UZ SAVU SMIRDIGO LEDUS SADALU
Cilvēki, kāpēc jūs neļaujiet citiem izteikt savu viedokli basketbola sadaļā, ja viņam logo ir hokejists vai kāda cita sporta veida pārstāvis ???

  +2 [+] [-]

, 2013-10-29 10:23, pirms 11 gadiem
"Lakers" labākais variants ir aizmainīt Gazolu sezonas laikā. Piemēram uz Čikāgu. Lai arī kā, diezvai viņš paliks Losandželosā.