Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rondo un "Grizzlies" ceļi škiras, "Lakers" galvenā favorīte uz viņam pakalpojumiem

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Rondo un "Grizzlies" ceļi škiras, "Lakers" galvenā favorīte uz viņam pakalpojumiem
Ražons Rondo. Foto: AFP/Scanpix

Par līgumu izpirkšanu ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Memfisas "Grizzlies" vienojies divkārtējais līgas čempions Ražons Rondo. Par galveno favorīti uz viņa pakalpojumiem kļuvusi Losandželosas "Lakers".

Kā ziņo NBA apskatnieks Eidriens Vodžnorovskis, 35 gadus vecais saspēles vadītājs Ražons Rondo panācis vienošanos par līgumu izpirkšanu ar Memfisas "Grizzlies". Tāpat apskatnieks raksta, ka galvenā favorīte uz divkārtējā NBA čempiona pakalpojumiem ir Losandželosas "Lakers", kuras rindās 2020. gadā Rondo kļuva par čempionu otro reizi karjerā.

Basketbolists NBA karjeras laikā spēlējis arī tādās komandās kā Bostonas ''Celtics'', Dalasas ''Mavericks'', Sakramento ''Kings'', Čikāgas ''Bulls'', Ņūorleānas ''Pelicans'', Losandželosas ''Lakers'', Atlantas "Hawks" un Losandželosas "Clippers". Augustā viņš tika aizmainīts uz Memfisas "Grizzlies", kuras rindās nevienu spēli neaizvadīs.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wojespn/status/...