Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Arī "Thunder" centrs Noels aizmirst par analīzēm un spiests izlaist spēli

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Arī "Thunder" centrs Noels aizmirst par analīzēm un spiests izlaist spēli
Nerlenss Noels (no kreisās). Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Oklahomsitijas "Thunder" centram Nerlensam Noelam nācās izlaist pārbaudes spēli, jo arī viņš aizmirsa nodot Covid-19 analīzes. Iepriekš identiska ķibele piemeklēja Kristapu Porziņģi.

"Nerlenss ļoti nožēloja notikušo. Runājot pavisam godīgi, arī man bijušas reizes, kad mierīgi sēžu savā istabā, līdz pēkšņi atceros, ka neesmu nodevis analīzes. Tad skrienu lejā nodot paraugu. Visas dienas ir saplūdušas kopā," komentējot notikušo, pauda "Thunder" galvenais treneris Billijs Donovans.

"Tādas lietas mēdz izkrist no prāta, ja analīzes nav jānodod tieši pēc treniņa. Ja tas jādara vēlāk vakarā, gadās piemirst. Visiem, kuri šeit atrodas, ir nācies atgādināt par analīzēm. Komandā jau pārrunājām, ka mums visiem jābūt atbildīgiem un jāpārliecinās, ka viss ir izdarīts," sacīja Donovans.

Spēlētājiem, kuri atrodas Orlando burbulī, katru dienu jānodod Covid-19 analīzes. Ja tas netiek darīts, jāpavada diennakts karantīnā – nedrīkst satikt komandas biedrus vai citus cilvēkus. Iepriekš analīzes aizmirsa nodot arī Dalasas "Mavericks" zvaigzne Kristaps Porziņģis, tādējādi viņš bija spiests izlaist maču pret Indianas "Pacers".

Noels nedevās pārbaudes mačā, kurā "Thunder" ar 131:120 pieveica Portlendas "Trail Blazers". Taču centrs drīkstēs piedalīties regulārā čempionāta pirmajā cīņā, kad sestdien pretī stāsies Jūtas "Jazz".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...