Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kanādas ĢM: "Warriors" neļauj Viginsam piedalīties Parīzes olimpiskajās spēlēs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kanādas ĢM: "Warriors" neļauj Viginsam piedalīties Parīzes olimpiskajās spēlēs
Endrjū Viginss. Foto: AP/Scanpix

Kanādas basketbola izlases ģenerālmenedžeris Rovans Berets apgalvojis, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs "Golden State Warriors" aizliedzis Endrjū Viginsam piedalīties Parīzes olimpiskajās spēlēs. Klubs uzstāj uz citu versiju.

Endrjū Viginss bija viens no 20 basketbolistiem, kuri tika uzaicināti uz atlases nometni pirms Parīzes olimpiskajām spēlēm. Rovans Berets norādīja, ka regulāri sazinājies ar pašu basketbolistu, kurš norādījis, ka ieguldījis vairākas nedēļas, lai labāk sagatavotos valstsvienības atlasei.

"Taču dienu vai divas pirms nometnes sākuma saņēmu zvanu no "Warriors", ka viņi nelaidīs Viginsu. Tas nav Endrjū, bet komandas lēmums – tā to redzu es," pauda Berets. Tikmēr "Warriors" apgalvoja, ka tas bijis abpusējs lēmums.

Viginss iepriekšējo reizi pārstāvēja Kanādu 2021. gadā, kad notika kvalifikācijas turnīrs Tokijas olimpiskajām spēlēm. Kanādieši palika bez ceļazīmes, pusfināla pagarinājumā zaudējot čehiem. Viņš nebija ierindā pērnajā rudenī, kad kanādieši sasniedza Pasaules kausa pusfinālu un ieguva bronzu.

Desmit sezonas NBA aizvadījušais Viginss aizvadītajā sezonā piedalījās 71 spēlē, vidēji izceļoties ar 13,2 punktiem un 4,5 atlēkušajām bumbām. 2022. gadā Viginss kopā ar "Warriors" kļuva par NBA čempionu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/olympics/story...

     [+] [-]

, 2024-06-29 12:25, aizvakar
Loti interesanti ko tagad darīs Warriors,skaidrs ka mainīs prom,bet klīst baumas par Paul George... Detroitas Pistons arī jāsāk kkas darīt galīga bedre,skaidrs ka Warriors ies un PLAY-OFF,bet vajag centru un garais gals tā ir ļoti liela problēma viņiem! Miami Heat arī Butlera sakarā interesanti... Skaidrs ka Bostona būs ari nākošgad pretendenti un čempioniem, Warriors riktīgi var pajukt,jo ja nemaldos par C.Paul arī izrāda interesi,un viņš ir brīvais aģents,Klejs būs prom,arī brīvais aģents,Wigginsu mēģinās aiztreidot pret kko labu... Lakers arī vajadzētu aiztreidot Russell un Reavs pret kko labu,Lebrons,Davis,interesanti kad beidzot Pistons sāks darīt kaut ko lietas labā,Westbruks ari grib prom no LAC

     [+] [-]

, 2024-06-29 12:36, aizvakar
Es Bereta vietā uzmestu Warrioriem sūdu un ietu kapāt par izlasi.

     [+] [-]

, 2024-06-29 19:37, aizvakar
Sporta Eksperts#1 rakstīja: Loti interesanti ko tagad darīs Warriors,skaidrs ka mainīs prom,bet klīst baumas par Paul George... Detroitas Pistons arī jāsāk kkas darīt galīga bedre,skaidrs ka Warriors ies un PLAY-OFF,bet vajag centru un garais gals tā ir ļoti liela problēma viņiem! Miami Heat arī Butlera sakarā interesanti... Skaidrs ka Bostona būs ari nākošgad pretendenti un čempioniem, Warriors riktīgi var pajukt,jo ja nemaldos par C.Paul arī izrāda interesi,un viņš ir brīvais aģents,Klejs būs prom,arī brīvais aģents,Wigginsu mēģinās aiztreidot pret kko labu... Lakers arī vajadzētu aiztreidot Russell un Reavs pret kko labu,Lebrons,Davis,interesanti kad beidzot Pistons sāks darīt kaut ko lietas labā,Westbruks ari grib prom no LAC
DET 60M brīvie līdzekļi un var dabūt pa 90M brīvos. Tie ir 2 superstāri. Tikai nav jau tie stāri tirgū. It sevišķi tādi, kas rautos uz DET.

     [+] [-]

, 2024-06-29 21:15, aizvakar
Heiteris parastais rakstīja: DET 60M brīvie līdzekļi un var dabūt pa 90M brīvos. Tie ir 2 superstāri. Tikai nav jau tie stāri tirgū. It sevišķi tādi, kas rautos uz DET.
Tas ir daudz... Kkas tur jādomā,jo komandu viņi var normālu uzbūvet un vēl treidot! Bet labi sīkums pa Detroitu tur vēl ilgi nekas nebūs... Warriors gan tāda interesanta,Dalasa ari gnj stiprināsies Klejs nebūtu sū*īgs priekš komandas! Lebis atteicās no 51 mil tgd lkm parakstīs 3 gadu 160 mil līgumu! Es viņa vietā cista būtu atteicies no naudas,lai dabūtu ko labu tirgū lai var pacīnities par čempiona titulu,nav jau slikta komanda viņiem tur... Bet nu zvaigne paliek zvaigzne!

     [+] [-]

, 2024-06-29 21:17, aizvakar
Un Miami,tie ari ar savu Butler,es neticu vairs... Tur vajag kādu teeidu,lai komanda būtu svaiga,Adebayo vēl nē bet arī tuvākajos 2-3 gados vajadzes mainīt! Interesantākas komandas paslaik manuprāt ir Warriors un Heat,bet nu ja Heat atkal neko neizdaris tirgū nu 🤷🤦