Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" gatavojas padzīt Kidu, iespējamie mantinieki – Holinss un Mesina

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Nets" gatavojas padzīt Kidu, iespējamie mantinieki – Holinss un Mesina
Ettore Mesina
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Itālijas basketbola leģenda Ettore Mesina un bijušais "Memphis Grizzlies" stūrmanis Laionels Holinss ir galvenie kandidāti "Brooklyn Nets" galvenā trenera amatam gadījumā, ja klubs pārtrauks sadarbību ar Džeisonu Kidu, svētdien, 29. jūnijā, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Ņujorkā bāzētā “Nets” kluba vadība nolēmusi neturpināt sadarbību ar līdzšinējo galveno treneri Džeisonu Kidu, ziņo “Yahoo! Sports” apskatnieks Adrians Vojnarovskis. Galvenais iemesls – Kida ambīcijas un neveiksmes.

“Nets” galvenais treneris centās klubā veikt apvērsumu, pūloties iegūt ģenerālmenedžera Billija Kinga pilnvaras. Kida plāni cieta neveiksmi un “Nets” vadība nolēma atbrīvoties no viņa. “Krieviem Kids ir apnicis,” augstu stāvoša līgas amatpersona Vojnarovskim pastāstīja sestdienas vakarā.

Kida vietā tiek vērtēti divi citi kandidāti. Bijušais “Memphis Grizzlies” galvenais treneris Laionels Holinss uzskatāms par vadošo pretendentu, jo jau sezonas gaitā tika varēja kļūt par Kida aizvietotāju.

Cits nopietns kandidāts ir itālietis Mesina. Viņa priekšrocība slēpjas apstāklī, ka “Nets” īpašnieks Mihails Prohorovs savulaik bija galvenais Maskavas CSKA sponsors. Mesina palīdzēja maskaviešiem divreiz uzvarēt Eirolīgā (2006, 2008) un sešas reizes ar komandu sasniedza turnīra “Četru finālu”.

Kids mēģinās kļūt par “Milwaukee Bucks” ģenerālmenedžeri, izmantojot labās attiecības ar kluba līdzīpašnieku Marku Lesriju (Marc Lasry). "Nets" vadība devusi Kidam atļauju sākt sarunas ar Milvokī klubu.

Izmantotie resursi:
Jason Kidd in talks to run Bucks' basketball...
Denied promotion, Jason Kidd gets OK to talk...

     [+] [-]

, 2014-06-29 12:38, pirms 10 gadiem
Kids pareizi darīja, Billijs Kings ir iespējams sliktākais GM līgā

  +1 [+] [-]

, 2014-06-29 12:46, pirms 10 gadiem
Viens vārds: Idi*ti

Kids izdarīja ļoti daudz, lai Nets būtu tur kur viņi bija pēc sezonas un tagad ņem un padzen.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-06-29 12:57, pirms 10 gadiem
ko gan citu vareja sagaidit no komandas ko parvalda krievs!!! gribeja sapirkties visus un uzreiz uzvaret!! bet dzivee taa nenotiek!! Sezonas gaitaa komanda progreseja un playoffaa pat parvareja pirmo kartu pret favoriti Toronto un ka pec tam zaudeja Miami, vai tad tas ir kads parsteigums!!

  +2 [+] [-]

, 2014-06-29 13:23, pirms 10 gadiem
Man jau skjiet,ka kidam laba sezona, it iipashi ja skatas,kaa taa iesaakas, bet tika ar to galaa un komanda saka uzvaret. playoffos tikt 2 kartaa, nav nemaz tik slikti. iisti neticu(ok,inznjemot popu), ka cits treneris kko vairak no shii sastaava izspiestu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-06-30 02:45, pirms 10 gadiem
Bet pareizi, ka gribēja lielāku varu komandā.. ko Billijs Kings pēdējās sezonās ir izdarījis ? - paņēmis Džonsona toksisko līgumu un aizmainījis praktiski visus tuvākos 1. raunda pikus pret 2 veterāniem, kuri nu jau vairs nav komandas vilcēji, bet gan role playeri.. Kids būs ļoti labs treneris.. Tieši pēc Frenka patriekšanas, kad Kids tā kārtīgi kļuva par galveno treneri, Nets sāka labi spēlēt. Nebrīnīšos, ka aizies uz Bucks un tur ilgi būs treneris/basketbola operāciju prez..

Nets savukārt grib jau 4 treneri 3 sezonu laikā ?? Nebrīnīšos, ja Gārnets sapratīs, ka te nav vērts un aizies pensijā. Pīrsa čoma tur vairs nebūs, un šis ar dosies prom. Nets būs palikuši ar Džonsona milzīgo līgumu, ar vienmēr savainotajiem Deronu un Lopezu, kā arī bez drafta 1. pikiem.. īsāksakot sūdi būs....

     [+] [-]

, 2014-06-30 16:13, pirms 10 gadiem
Skat, ka Kida piemēram neseko Kers un Fišers. Klubam būs lielas ambīcijas, bet pirmā gadā neko nesasniegs un vainos treneri. Nez ko tad BKN GM domāja paņemot Kidu kā treneri penšu komandai.....