Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Pistons'' līderis Grants traumas dēļ izlaidīs atlikušās sezonas spēles

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Pistons'' līderis Grants traumas dēļ izlaidīs atlikušās sezonas spēles
Džerami Grants. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Detroitas ''Pistons'' līderis Džerami Grants traumas dēļ šosezon laukumā vairs nedosies, informē sporta medijs ESPN.

Naktī uz sestdienu ''Pistons'' aizvadīja cīņu ar Vašingtonas ''Wizards''. Pirmajā ceturksnī Grants iedzīvojās traumā un laukumā vairs neatgriezās, kā arī nepiedalījās nākamajā cīņā. Sportists sastiepa kreisās kājas ikrus un drošības labad izlaidīs atlikušo sezonu.

28 gadus vecais uzbrucējs aizvada savu individuāli otru labāko sezonu karjerā, esot komandas rezultatīvākais spēlētājs jau otro gadu pēc kārtas. Šosezon laukumā viņš devies 47 mačos, kuros izcēlies ar 19.2 gūtiem punktiem, 4.1 atlēkušo bumbu, 2.4 rezultatīvām piespēlēm, vienu bloķētu metienu un 0.9 pārtvertām bumbām vidēji katrā no tiem.

Pērn bija viņa labākā sezona karjerā. ''Pistons'' rindās viņš aizvadīja 54 mačus, kuros atzīmējās ar 22.3 punktiem, 4.6 atlēkušajām bumbām, 2.8 rezultatīvām piespēlēm, 1.1 bloķētu metienu un 0.6 pārtvertām bumbām vidēji spēlē.

Detroitas ''Pistons'' ar 20 uzvarām 75 mačos ieņem pirmspēdējo vietu Austrumu konferencē un jau ir zaudējusi cerības par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Klubs ir zaudējis pēdējās divas spēles pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...