Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Veids un Džinobili - NBA labākie

Veids un Džinobili - NBA labākie
Dveins Veids
Foto: AFP/Scanpix

Par aizvadītās nedēļas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) labākajiem basketbolistiem atzīti Maiami ''Heat'' līderis Dveins Veids un Sanantonio ''Spurs'' spēlētājs Manu Džinobili.

Par Austrumu konferences labāko spēlētāju pagājušajā nedēļā atzīts Maiami ''Heat'' līderis Dveins Veids, kas palīdzējis savai komandai izcīnīt četras uzvaras četrās spēlēs. Veids šo spēļu laikā vidēji spēlē guvis 25,3 punktus, atdevis 8,8 rezultatīvas piespēles, pārķēris 2,8 pretinieku piespēles un bloķējis 1,8 pretinieku metienus. ''Heat'' pēdējā laikā ir uzlabojis savu sniegumu un šobrīd Austrumu konferences kopvērtējumā tā atrodas 6.vietā.

Savukārt par Rietumu konferences vērtīgāko basketbolistu atzīts Sanantonio ''Spurs'' spēlētājs Manu Džinobili. Džinobili palīdzēja ''Spurs'' izcīnīt trīs uzvaras četrās aizvadītajās spēlēs. Šo spēļu laikā Džinobili vidēji spēlē guva 25,8 punktus, atdeva piecas rezultatīvas piespēles un izcīnīja 4,5 atlēkušās bumbas. Visās spēlēs basketbolists guva vairāk par 20 punktiem. Sanantonio ''Spurs'' šobrīd Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem 6.vietu.

Izmantotie resursi:
nba.com

  +6 [+] [-]

, 2010-03-29 22:18, pirms 15 gadiem
super Veids to bija pelnījis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-03-29 22:27, pirms 15 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Manu parādīja klasi - viņš vēl ar vien vienatnē spēj uzvarēt spēles, viņš vēl ar vien var samest, cik vajag, lai uzvarētu.
tieshi sezonas izskaņaa+ Dankanam vajadzeetu uzlabot sniegumu zheel tikai, ka PArkers traumeets. Shie viiri veel paraadiis uz ko ir spejiigi spurs veteraani!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-03-29 23:04, pirms 15 gadiem
ja Pārkers paspēs sadzīt, tad plejofos Popvičs ierādīs vietu visiem Braientiem un Džeimsiem

     [+] [-]

, 2010-03-30 00:06, pirms 15 gadiem
mangalis rakstīja: ja Pārkers paspēs sadzīt, tad plejofos Popvičs ierādīs vietu visiem Braientiem un Džeimsiem
vecīt. stop dreamin ar džeimsu viņi šogad noteikti nespēlēs, labākas komandas priekšā

     [+] [-]

, 2010-03-30 03:22, pirms 15 gadiem
Shonedel Veids tieshi vairaak speleja uz komandas biedriem,dalot lieliskas piespeles briviem speletajiem.Ipashi patika vina sadarbiiba ar J.O'Neil un pedejaa speelee pret Bucks ar Udonis Haslem.Ar to punktu gushanu nemaz tik labi paaris speelees negaja(pret dzimto Chicago vispaar baigi maz punktu),bet man patika komandas taktika,kad pret Veidu parasti aizsardziibaa bija 2 sedzeji un vinsh lieliski prata atrast brivos speletajus.
Pats biju aizgajis skatities speeli pret Charlotte Bobcats,taa speele vispaar bija baigi mazrezultativa 70-80 punktu robezhaa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-30 12:20, pirms 15 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: nu pret Denveru un Lakers viņiem nav nekādu izredžu, bet pārējos uz pieredzīti točna spēj uzvilkt. Protams, ar nosacījumu, ka Parkers būs atpakaļ uz PO sākumu.
Nu nu PO spurs ir pavisam cita komanda, un tik kategoriski nevajadzētu izteikties.

     [+] [-]

, 2010-03-30 21:33, pirms 15 gadiem
Real_Lebron#6 rakstīja:
agree