Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: Porziņģis iespaidīgi aptur ''Heat'' uzbrukumu

Egils Broks
Egils Broks
Nacionālajā basketbola asociācijā kārtējo zaudējumu piedzīvojusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā „Knicks”, kas savā laukumā ar 81:98 piekāpās Maiami „Heat”.
Kristaps Porziņģis spēlē pret “Heat” laukumā pavadīja 22 minūtes, to laikā sametot deviņus punktus (2p. 3/10, 3p. 1/3). Viņa rēķinā arī astoņas atlēkušās bumbas, kas ir jaunā latvieša labākais rādītājs pēdējās piecās spēlēs. Porziņģis četras reizes bloķēja pretinieku metienus, turklāt visus jau pirmajā puslaikā. Viņam arī viena rezultatīva piespēle un četras personiskās piezīmes, kā arī otrs sliktākais +/- rādītājs komandā (-18).
Vērtējums:

  +2 [+] [-]

, 2016-02-29 11:42, pirms 9 gadiem
Skatoties vakardienas spēli, var redzēt Rambja pirkstu, ka viņš kko mudrī tagad sezonas otrā pusē un mēģina piespiest KP darīt lietas, kuras viņam darot, viņš vairs nav tas, kas viņš ir. Protams, ir jāspēlē gudrāk, bet tajā pašā momentā, izskatās, ka KP raustās spēlēt savā stilā, pieturās pie Rambja teiktā. Man liekas, ka viņam ir jājūtas brīvi, un visas pārējās lietas varēs izmainīt starpsezonā.

  -1 [+] [-]

, 2016-02-29 12:16, pirms 9 gadiem
cobham rakstīja: Skatoties vakardienas spēli, var redzēt Rambja pirkstu, ka viņš kko mudrī tagad sezonas otrā pusē un mēģina piespiest KP darīt lietas, kuras viņam darot, viņš vairs nav tas, kas viņš ir. Protams, ir jāspēlē gudrāk, bet tajā pašā momentā, izskatās, ka KP raustās spēlēt savā stilā, pieturās pie Rambja teiktā. Man liekas, ka viņam ir jājūtas brīvi, un visas pārējās lietas varēs izmainīt starpsezonā.
Nu labi - KP jau nav nekāds Lebrons vai Kobe, kurš var laukumā darīt ko un kā vēlas - pofig par spēles plānu un komandas biedriem - galvenais, lai pats justos labi. Tomēr ir zināmas lietas, kuras trenerim ir jāietekmē, jāieliek spēlētāji ŗāmjos" un tas ir normāli. Cita lieta - cik daudz spēlētājus ierobežo un cik daudz izmanto tās labās lietas, lai spēlētājs varētu dot lielāko pienesumu. Šajā ziņā patīk Spurs. Pops ļoti labi prot no saviem spēlētājiem "dabūt ārā" vislabāko, ko viņi prot, tajā pat laikā neļaujot darīt laukumā tās lietas, kuras viņi neprot.

     [+] [-]

, 2016-03-01 16:26, pirms 9 gadiem
Dažreiz Porzinģis nospēlē lieliski, dažreiz izmet kaut ko tik nesagatavotu. Domāju ka viņam noteikti ir potenciāls visu laiku spēlēt līmenī tikai kaut kas traucē. Gan jau viss nokārtosies!