Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs un Laurijs nedēļas labākie NBA

Krišs Upenieks

Karijs un Laurijs nedēļas labākie NBA
Stefens Karijs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojuši februāra pēdējās nedēļas labākos spēlētājus. Austrumu konferencē labākā spēlētāja balva tikusi Toronto ''Raptors'' saspēles vadītājam Kails Laurijs, bet Rietumos nedēļās vērtīgākā spēlētāja balva Goldensteitas ''Warriors'' līderim Stefens Karijs.

Kails Laurijs šajā nedēļā Toronto komandai palīdzēja tikt pie trim uzvarām četrās spēlēs. Ar Lauriju ierindā ''Raptors'' uzvarēja pat visās trīs spēlēs. Laurijs vidēji guva 28,7 punktus spēlē (labākais rādītājs Austrumu konferencē), atdeva 8,7 rezultatīvas piespēles (dalīts otrais rādītājs konferencē) un izcīnīja 6,3 atlēkušās bumbas.

Laurijs izcēlās ar ''triple-double'' spēlē pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Ņujorkas ''Knicks'' (122:95) - 22 punkti, 11 atlēkušās bumbas un 11 rezultatīvas piespēles. Nedēļu Laurijs noslēdza ar uzvaru nesošo metienu (99:97) pret Klīvlendas ''Cavaliers''. Visā spēlē Kailam 43 punkti.

Stefens Karijs palīdzēja Goldensteitai uzvarēt visas četras aizvadītās spēles, vidēji mačā gūstot iespaidīgus 43,8 punktus. Vismaz piecus tālmetienus Karijs realizēja katrā no šīm spēlēm, bet divos mačos iemeta vismaz desmit trīspunktniekus. Karijs realizēja 33 no 54 tālmetieniem. Pret ''Thunder'' uzvaras grozu Karijs guva no laukuma centra, bet visā spēlē trāpīja 12 metienus no tālās distances, kas bija atkārtots vienas spēles NBA rekords.

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +1 [+] [-]

, 2016-02-29 23:54, pirms 9 gadiem
Pret ''Thunder'' uzvaras grozu Karijs guva no laukuma centra.... Nu jau nedaudz pārspīlējam...

  +3 [+] [-]

, 2016-03-01 00:30, pirms 9 gadiem
Kaut kā skopi ar informāciju. Nav jau tā, ka Karijs tikai troikas met. Viņš arī piespēles dala un bumbas pārķer.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-01 08:07, pirms 9 gadiem
Progres2015 rakstīja: Kaut kā skopi ar informāciju. Nav jau tā, ka Karijs tikai troikas met. Viņš arī piespēles dala un bumbas pārķer.
šoreiz ar to pilnībā pietiek, lai apsteigtu D-Lill