Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Berijs paliek Sanantonio

Berijs paliek Sanantonio
Brents Berijs
Foto: AP

Vieglais uzbrucējs Brents Berijs atteicis Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Fīniksas "Suns" piedāvājumam un gaidīs līdz 31. martam, lai panāktu jaunu vienošanos ar Sanantonio "Spurs", ar kuru kopā izcīnījis divus čempiontitulus.

Gan Fīniksas "Suns", gan Sanantonio "Spurs" 36 gadus vecajam Berijam piedāvā līgumu ar veterānu nosacījumiem, kas būs spēkā arī nākamajā sezonā. Beigu beigās Berijs, kurš palīdzēja "Spurs" izcīnīt čempiontitulus 2005. un 2007. gadā, deva priekšroku iepriekšējam klubam, lielā mērā ietekmējoties no ģimeniskā faktora.

"Viņš darīja mums zināmu, ka viņš paliek Sanantonio un mums nepievienosies," saņemto atteikumu komentēja "Suns" ģenerālmenedžeris Stīvs Kers. "Mums vēl aizvien ir pāris dienas, lai izskatītu citus variantus."

Šosezon "Spurs" vienību pārstāvējušais Barijs tika aizmainīts kopā ar Fransisko Elstonu uz Sietlas "Supersonics", kas gan ar veterānu uzbrucēju lielas cerības nesaistīja un līgumu izpirka. Šī iemesla dēļ Berijs varēs doties laukumā "Spurs" sastāvā vien pēc 31. marta, jo līgas noteikumi paredz, ka spēlētājs var atgriezties komandā vienīgi 30 dienas pēc tam, kad noticis darījums. Jaunajā sezonā Berijs piedalījies 29 spēlēs, gūstot 7,3 punktus un realizējot 46 no 107 tālmetieniem.

Izmantotie resursi:
www.eastvalleytribune.com

     [+] [-]

, 2008-02-29 09:33, pirms 16 gadiem
Prieks kam spurs vajag tik daudz veteranus. Tad labak panem kadu jauno paaudzes speletaju.

     [+] [-]

, 2008-02-29 09:42, pirms 16 gadiem
tāpēc, ka Spurs nav basketbola akadēmija, kas audzina talantus, bet klubs, kas šosezon cer tikt pie gredzeniem. tur vecie ar savu pieredzi ir noderīgāki - mazāk stresa, vairāk pārliecības, mazāk pašdarbības, u.t.t.

  +1 [+] [-]

, 2008-02-29 11:06, pirms 16 gadiem
Domāju gan Berijam Sa ir palikuši draugi, dzīvesvieta. Tas bija paredzams.

  -1 [+] [-]

, 2008-02-29 11:30, pirms 16 gadiem
Domaaju ka vinjsh riikojass nepareizi... Vai tad vinjsh neapzinaas ka vinju tieshi Spurs atlaida... Vienreiz jau teicu sakaraa ar shito.. Ja Spurs vajadzeetu Beriju tad vinji vinju nebuutu atlaidushi.. Labaak jau buutu gaajis uz Suns.. Bet no otras puses gjimene ir svariigaaka..