Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nosaukti Zvaigžņu spēles rezervisti, NBA treneri Porziņģi neizraugās

Rolands Eliņš

Nosaukti Zvaigžņu spēles rezervisti, NBA treneri Porziņģi neizraugās
Klejs Tompsons un Dreimonds Grīns pievienojušies Stefenam Karijam Rietumu Zvaigžņu izlasē
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija paziņojusi 14 Visu zvaigžņu spēles rezervistus, kurus izraudzījās komandu galveno treneri. Mazticamā iespēja, ka viņu vidū varētu būt debitants Kristaps Porziņģis, nav piepildījusies, taču izvēlēti trīs basketbolisti, kuriem šī būs Zvaigžņu spēles debija.

Kristaps Porziņģis Austrumu konferences garo spēlētāju līdzjutēju balsojumā finišēja sestajā vietā, taču vēl saglabāja teorētisku iespēju nokļūt Zvaigžņu spēlē kā NBA klubu treneru izraudzīts rezervists. Šo iespēju gan pavisam minimālu padarīja komandas biedra Karmelo Entonija iebalsošana sākumsastāvā, jo tikai ļoti retos gadījumos Zvaigžņu spēles sastāvā tiek iekļauti divi spēlētāji no ārpus „play-off” zonas esošas komandas, kāda šobrīd ir „Knicks”. Tas nav noticis arī šoreiz, un Ņujorkā sevi skaļi pieteikušais Latvijas debitants februāra vidū piedalīsies tikai Uzlecošo zvaigžņu spēlē pasaules izlases sastāvā. Porziņģis šosezon izcēlies ar vidēji mačā gūtiem 14 punktiem un 7.8 atlēkušajām bumbām, kā arī diviem bloķētiem metieniem.

Šosezon rezervistu vidū izraudzīti trīs Zvaigžņu spēles topošie debitanti – Dreimonds Grīns, Aizeja Tomass un Andrē Dramonds. Par Grīnu šajā sakarā nebija ne mazāko šaubu, tāpat arī Dramondu, jo abi jau līdzjutēju balsojumā palika tikai nedaudz aiz strīpas, savukārt „Celtics” aizsargs Aizeja Tomass izpelnījies pirmo lielo atzinību savā karjerā.

Austrumu konferences komandā būs arī „Wizards” līderis Džons Vols, līgas devītais rezultatīvākais spēlētājs Demārs Derouzans, Kriss Bošs, Džimijs Batlers un Pols Milseps. Pa diviem pārstāvjiem Zvaigžņu spēlē būs Toronto un Maiami komandām, savukārt konferences līderei „Cavaliers” būs tikai viens – Lebrons Džeimss. Ne Kevins Lavs, ne Kairijs Ērvings, kurš lielāko daļu sezonas pirmās puses izlaida, netika izraudzīti, tāpat ārpus Zvaigžņu spēles sastāva palika Pau Gazols un Els Horfords.

Rietumu konferencē trīs spēlētāji būs „Warriors” komandai, jo treneru uzmanību izpelnījies arī Klejs Tompsons. Bez lieliem pārsteigumiem arī pārējās izvēlēs – Kriss Pols, Džeimss Hārdens, Entonijs Deiviss, Demarkuss Kazinss un Lamarkuss Oldridžs. Oldridžs šosezon gan guvis vidēji „tikai” 15.9 punktus, taču pārstāv līgas vicelīderi „Spurs” un Zvaigžņu spēlē pievienosies savam komandas biedram Kavai Lenardam.

Ārpus Rietumu konferences sastāva palikuši tādi spēlētāji kā Deimiens Lilards, Tims Dankans, Marks Gazols, Dirks Novickis un Bleiks Grifins, kurš gan spēlē nevarētu piedalīties tik un tā, jo pēc iesaistīšanās konfliktā ar „Clippers” darbinieku salauzis sev roku, izdarot sitienu. Līdz ar to veselas trīs Rietumu komandas, kas atrodas izslēgšanas spēļu zonā, proti, "Grizzlies", "Mavericks" un "Trail Blazers", palikušas bez sava pārstāvja Zvaigžņu spēlē.

Zvaigžņu spēlē Austrumu komandu vadīs „Cavaliers” treneru kolektīvs ar Taironu Lū priekšgalā, bet Rietumu izlasi cīņā sūtīs Gregs Popovičs un „Spurs” treneri. Spēle paredzēta 14. februārī Toronto.

Zvaigžņu spēles izlases

Poz.VārdsKlubsAll-StarPoz.VārdsKlubsAll-Star
AustrumiRietumi
SGDveins VeidsHeat12SGKobe BraientsLakers18
PGKails LaurijsRaptors1PGRasels VestbruksThunder5
SFPols DžordžsPacers3SFKevins DurentsThunder7
SFKarmelo EntonijsKnicks9PGStefens KarijsWarriors3
SFLebrons DžeimssCavaliers12SFKavai LenardsSpurs1
CAndrē DramondsPistons1PFLamarkuss OldridžsSpurs5
PGAizeja TomassCeltics1CDemarkuss KazinssKings2
SGDemārs DerouzansRaptors2SGDžeimss HārdensRockets4
PFPols MilsepsHawks3PGKriss PolsClippers9
PGDžons VolsWizards3SGKlejs TompsonsWarriors2
SGDžimijs BatlersBulls2PFDreimonds GrīnsWarriors1
PFKriss BošsHeat11PFEntonijs DeivissPelicans3

Izmantotie resursi:
NBA.com

 +21 [+] [-]

, 2016-01-29 04:15, pirms 8 gadiem
Nu nebij viņam tur jābūt...cik var bāzt to sejā

  -2 [+] [-]

, 2016-01-29 05:03, pirms 8 gadiem
tak visi zin, ka nākamgad būs tur.

 +13 [+] [-]

, 2016-01-29 05:34, pirms 8 gadiem
busim reali ir vēl daudzi citi kuri tur ir pelnijuši būt,bet viss vēl viņam tik priekša ,būs viņš tur un nereizi vien ja šadi turpinās augt.

 +11 [+] [-]

, 2016-01-29 07:26, pirms 8 gadiem
Kur gazoli? Kur vispār kāds eiropietis? Visi jeņķi.

  +7 [+] [-]

, 2016-01-29 08:03, pirms 8 gadiem
Mņjā...
Neviena eiropieša!

  +3 [+] [-]

, 2016-01-29 08:15, pirms 8 gadiem
Markam Gazolam tur bija jābūt!

  -2 [+] [-]

, 2016-01-29 08:25, pirms 8 gadiem
chubaki rakstīja: Kur gazoli? Kur vispār kāds eiropietis? Visi jeņķi.
Jātaisa boikots.
Slēpts komentārs: Bostonietis

  +1 [+] [-]

, 2016-01-29 09:02, pirms 8 gadiem
chubaki rakstīja: Kur gazoli? Kur vispār kāds eiropietis? Visi jeņķi.
Ja kāds no eiropiešiem būtu pelnījis tad arī tiktu, nevajag jau kā melnajiem amērikā visur rasismu redzēt
Vienīgais par kuru varētu būt arguments ka ir pelnījis ir Pau, bet nu takā austrumos bilances ir tik līdzīgas un vairaki spēlētāji rāda ļoti līdzīgu sniegumu, tad starp milsapu, bošu un gazolu 2 varēja izvēlēties uz labu laimi, jo atšķirības nebija gandriz nekādas lai kādu sauktu par labāku vai vairāk pelnījušo vietu asg nekā citus, tpc te trenneri izvēlējās tos kas viņiem likās labaki un būtu grūti kādam no malas teikt ka viņi izvēlējās nepareizi...

  -2 [+] [-]

, 2016-01-29 09:16, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kamer fakinajam all-star bus tads formats tikmer mes tur neredzesim nevienu Eiropas garo.
Neteiksim, ka, ja balsojums, būtu, ka jāiekļauj obligāti centrs, tad rezultāti nebūtu tādi paši. Kā C tad tāpat būtu Drammonds un Kazinss.

  +3 [+] [-]

, 2016-01-29 09:56, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Neteiksim, ka, ja balsojums, būtu, ka jāiekļauj obligāti centrs, tad rezultāti nebūtu tādi paši. Kā C tad tāpat būtu Drammonds un Kazinss.
Lai starting five ir visi pieci rotacijas speletaji.c-pf-sf-sg-pg a to ta ir reala nirgasanas par garajiem,jo redz vini nav nekadi pigoru taisitaji.Lai palielina rooster speletaj skaitu un visi bus laimigi a to galigi dirs.a.Lai ir pa katrai pozicijai divis speletaji minimums un parejie varetu but dajebkas ar palielinatu dalibnieku skaitu.

  -1 [+] [-]

, 2016-01-29 10:17, pirms 8 gadiem
Ja KP nākamgad metīs 18-20 p spēlē, esmu pārliecināts, ka būs vismaz rezervistos

  +4 [+] [-]

, 2016-01-29 10:59, pirms 8 gadiem
Interesanti, ka Kobe balsojumā bija pie uzbrucējiem, ķip garajiem, bet tagad pozicionēts kā shooting guard, kas viņš arī ir. Kur loģika viņu vispār likt pie uzbrucējiem? Vienīgais, ko es redzu, ka rietumos mazajiem ir baigā konkurence un kāds superstārs būtu bijis apbižots, ja netiktu starta pieciniekā. Ko jūs sakat?

  +1 [+] [-]

, 2016-01-29 11:34, pirms 8 gadiem
Viss notika loģiski. Iekļūt starp šādiem pukiņiem bēbijam Kristapu (ja godīgi) šogad nebija nekādu izredžu. Un, ja aiz borta paliek pat abi Gazoli, Bleiks Grifins, Kavins Lavs. Novickis un Dankans, tad viss ir skaidrs. Viss kādreiz būs, lai tik spars un veselība kaulos (tās miesiņas jau viņam nekad nebūs tik daudz kā šakam ).

  -1 [+] [-]

, 2016-01-29 11:57, pirms 8 gadiem
enzo360 rakstīja: Ja kāds no eiropiešiem būtu pelnījis tad arī tiktu, nevajag jau kā melnajiem amērikā visur rasismu redzēt
Vienīgais par kuru varētu būt arguments ka ir pelnījis ir Pau, bet nu takā austrumos bilances ir tik līdzīgas un vairaki spēlētāji rāda ļoti līdzīgu sniegumu, tad starp milsapu, bošu un gazolu 2 varēja izvēlēties uz labu laimi, jo atšķirības nebija gandriz nekādas lai kādu sauktu par labāku vai vairāk pelnījušo vietu asg nekā citus, tpc te trenneri izvēlējās tos kas viņiem likās labaki un būtu grūti kādam no malas teikt ka viņi izvēlējās nepareizi...
Starp Bosh, Pau Gasol un Horford noteikti Pau ir labāks. Pau ir lielāka loma komandas panākumos. Bosh iespējams dēļ veslības vēl nav par 100%, bet to jau nevērtē, vērtē kā spēlē un šinī sakarā viņš ir aiz Pau.

  +3 [+] [-]

, 2016-01-29 13:39, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Neteiksim, ka, ja balsojums, būtu, ka jāiekļauj obligāti centrs, tad rezultāti nebūtu tādi paši. Kā C tad tāpat būtu Drammonds un Kazinss.
nē, tad būtu Zaza

  -1 [+] [-]

, 2016-01-29 13:41, pirms 8 gadiem
.. ';

  +1 [+] [-]

, 2016-01-29 13:50, pirms 8 gadiem
Pirmo reizi all star vēsturē nebūs neviena baltā spēlētāja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-01-29 14:05, pirms 8 gadiem
wanagsdw rakstīja: ..
Haha,smieklīgi,vecīt.

     [+] [-]

, 2016-01-29 15:23, pirms 8 gadiem
Pēc kāda principa pārveido spēlētāja vārdus? Pēc izrunas vai pēc kaut kā cita?

     [+] [-]

, 2016-01-29 15:45, pirms 8 gadiem
John_Von rakstīja: Pēc kāda principa pārveido spēlētāja vārdus? Pēc izrunas vai pēc kaut kā cita?
katrs žurnālists ir pilntiesīgs izveidot pats savus likumus, kā 'pareizāk' latviskotu personvārdus

  -1 [+] [-]

, 2016-01-29 15:52, pirms 8 gadiem
tommy90 rakstīja: Interesanti, ka Kobe balsojumā bija pie uzbrucējiem, ķip garajiem, bet tagad pozicionēts kā shooting guard, kas viņš arī ir. Kur loģika viņu vispār likt pie uzbrucējiem? Vienīgais, ko es redzu, ka rietumos mazajiem ir baigā konkurence un kāds superstārs būtu bijis apbižots, ja netiktu starta pieciniekā. Ko jūs sakat?
Nu bet tā jau droš drukas kļūda, jo tur ir divi PG.

Viņš cik saprotu sezonā vairāk spēlējis par SF, tāpēc arī balsošanā bija starp uzbrucējiem.

     [+] [-]

, 2016-01-29 16:23, pirms 8 gadiem
ventilators rakstīja: katrs žurnālists ir pilntiesīgs izveidot pats savus likumus, kā 'pareizāk' latviskotu personvārdus
Tā izskatās. Tā kā tai otrā rakstā Edams Silvers, tik tiešām autors nekad nav dzirdējis vārdu Ādams.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja