Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Goldensteita sarūgtināta par izlaisto uzvaru

Šonakt Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) neveiksmi piedzīvoja Andra Biedriņa pārstāvēta Goldensteitas "Warriors", kas savā laukumā pagarinājumā ar 113:121 zaudēja Šarlotes "Bobcats". Pēc spēles "Warriors" pārstāvji neslēpa sašutumu par izlaisto uzvaru.

Lielāko spēles daļu "Warriors" bija priekšā, bet pašā pamatlaika izskaņā viesi no Šarlotes pamanījās izlīdzināt rezultātu. Pēdējā sekundē trīspunktu metienu atsitienā pret vairogu realizēja bijušais "Warriors" spēlētājs Stīvens Džeksons. Pagarinājumā "Warriors" nespēja atgūties no izlaistās uzvaras un piedzīvoja neveiksmi ar 113:121. Pēc spēles Goldensteitas komanda nevarēja būt priecīga, ko apliecināja arī Andris Biedriņš. "Grūti saprast kas notika. Pieļāvām ļoti, ļoti daudz kļūdas, ko nevaram atļauties. Domājām, ka uzvara jau ir rokās un kaut kādi atslābinājāmies," izteicās Biedriņš.

"Pēdējais metiens, viņš vienkārši uzmeta - traks metiens. Tur neko nevar padarīt. Tā visa vienkārši ir ļoti liela vilšanās," tā Goldensteitas komandas centrs, kuram piektdienas vakarā pēc ilgāka laika iznāca laba spēle - divciparu skaitļi gan punktos (10), gan arī atlēkušajās bumbās (12). Produktīvi nospēlēja arī rezervistu soliņš, kas pēdējā laikā bija klusējis. Uz to norādīja arī "Warriors" galvenais treneris Kīts Smārts. "Ir smagi, jo tavs centrs pēdējo dienu laikā ticis mīcīts. Tomēr tik un tā dabūta no viņa augsta līmeņa spēle. Tāpat atvērās mūsu rezervistu, tā kā bija vairākas lietas, kas strādāja mūsu labā, lai noslēgtu visu kā vajag. Tas ir sarūgtinošs zaudējums," noslēdza Smārts.

Tikmēr spēles zvaigzne Stīvens Džeksons sev pazīstamajā vietā atgriezās ar ļoti labu sniegumu un trīspunktu metienu pamatlaika beigās. "Domāju vienkārši, ka basketbola dievi bija ar mani," tā Džeksons.

Jau rītdien "Warriors" gaida nākamā spēle un mājas spēļu sērija tiks turpināta pret Jūtas "Jazz". Starp citu, šo spēli tiešraidē rādīs arī NBA TV kanāls.

Izmantotie resursi:
Where amazing happens. | NBA.COM
ESPN: The Worldwide Leader In Sports
San Francisco Bay Area — News, Sports,...

     [+] [-]

, 2011-01-29 17:51, pirms 13 gadiem
Ne pirmā un ne pēdējā reize. Jāsāk pierast.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-01-29 18:07, pirms 13 gadiem
domaju gan
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-01-29 20:14, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Bēdīgi. Šo uzvaru tiešām ļoti vajadzēja, lai tiktu tuvāk playoff zonai.
play off neredzeet kaa savas ausis!

  -3 [+] [-]

, 2011-01-29 21:34, pirms 13 gadiem
"..., noslēdza Smārts". Ūdeni noslēdza?

  -4 [+] [-]

, 2011-01-29 21:57, pirms 13 gadiem
chubaki rakstīja: play off neredzeet kaa savas ausis!
protams, ja Anthony nepievienosies.

     [+] [-]

, 2011-01-31 11:41, pirms 13 gadiem
Liekas, ka Smārta teikto ar google tulkotāju autors tulkojis.