Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kārls būs Rietumu izlases treneris

Kārls būs Rietumu izlases treneris
Karmelo Entonijs un Džordžs Kārls.
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) 2010. gada Zvaigžņu spēles galvenais treneris būs Džordžs Kārls no Denveras "Nuggets". Šāds gods Kārlam ticis pēc tam, kad Denveras konkurenti Dalasas "Mavericks" paklupa Fīniksā.

NBA Zvaigžņu spēlēs komandu galvenie treneri nāk no tām komandām, kas pirms pašas spēles ar savu komandu ir ierindojušies konferences pirmajā vietā. Rietumos pagājušogad tas bija Losandželosas "Lakers" galvenais treneris Fils Džeksons un arī šogad losandželosieši ir pirmie. Taču NBA noteikumi paredz, ka viens treneris nedrīkst būt divus gadus pēc kārtas.

Pēc ceturtdienas spēles, kurā Dalasas "Mavericks" ar 106:112 zaudēja Fīniksas "Suns" otro vietu līdz Zvaigžņu spēles treneru noteikšanai nodrošināja "Nuggets" un līdz ar to Rietumu izlasi vadīs Džordžs Kārls. Viņam tā būs jau ceturtā reize kā Rietumu izlases galvenajam trenerim. 1994., 1996. un 1998. gadā pateicoties Sietlas "Supersonics" labajam sniegumam Kārls izpelnījās šo godu.

Izmantotie resursi:
denverpost.com

  +2 [+] [-]

, 2010-01-29 23:23, pirms 14 gadiem
Labi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-30 13:43, pirms 14 gadiem
crazyence rakstīja: Žēl, ka treneriem nav diezko liela loma zvaigžņu spēlē
Nav?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja