Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vokers un Gildžess-Aleksanders atzīti par NBA nedēļas labākajiem spēlētājiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vokers un Gildžess-Aleksanders atzīti par NBA nedēļas labākajiem spēlētājiem
Kemba Vokers (pa kreisi) pret Klintu Kapelu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Par iepriekšējās nedēļas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) labākajiem basketbolistiem atzīti Ņujorkas ''Knicks'' aizsargs Kemba Vokers un Oklahomsitijas ''Thunder'' līderis Šejs Gildžess-Aleksanders. Abi nedēļas ietvaros izcēlās ar ''triple-double'' kādā no spēlēm.

• Par labāko Austrumu konferences basketbolistu pagājušajā nedēļā atzīts Ņujorkas ‘’Knicks’’ aizsargs Kemba Vokers, kurš pēc atgriešanās ‘’Knicks’’ rotācijā trijās spēlēs palīdzēja Ņujorkai izcīnīt divus panākumus, bet pats vidēji guva 25 punktus, atdeva 8.3 rezultatīvās piespēles un izcīnīja deviņas bumbas zem groziem. Ziemassvētku dienas spēlē pret Atlantas ‘’Hawks’’ Vokers sakrāja ‘’triple-double’’ – spēlētājs kļuva par pirmo Ņujorkas basketbolistu, kuram tas izdevies Ziemassvētku dienas mačā, bet karjerā viņam tas bija trešais.

• Rietumos par labāko atzina Oklahomsitijas ‘’Thunder’’ aizsargu Šeju Gildžesu-Aleksanderu, kurš četros mačos aizveda savu komandu līdz trim panākumiem, bet pats vidēji guva 27.5 punktus, atdeva septiņas piespēles un izcīnīja 6.3 atlēkušās bumbas. Pret Denveras ‘’Nuggets’’ basketbolists izcēlās ar ‘’triple-double’’ – 27 punkti, 11 atlēkušās bumbas un 12 rezultatīvās piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/nba-player...