Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Wizards" pagarina līgumus ar otrgadniekiem

Andrejs Siliņš

"Wizards" pagarina līgumus ar otrgadniekiem
Niks Jangs
Foto: AP

85 : 95

Wizards - Nets

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" vadība nolēmusi izmantot iespēju pagarināt līgumus ar pagājušās sezonas debitantiem uzbrucēju Oleksiju Pečerovu un aizsargu Niku Jangu.

Pečerovu "Wizards" ar 18. kārtas numuru izvēlējās 2006. gada drafta pirmajā kārtā, taču basketbolists pavadīja vēl vienu sezonu Eiropā pirms pievienojās "burvjiem", vidēji gūstot 3,6 punktus un izcīnot 1,9 atlēkušās bumbas 35 spēlēs. Jangu izvēlējās pirms gada ar 16. kārtas numuru pirmajā kārtā. Aizsargam vidēji 75 spēlēs 7,5 punkti un 1,5 atlēkušās bumbas.

Abiem spēlētājiem bija standarta debitantu līgumi - divas pirmās sezonas garantētas, bet tad komanda izvēlas, vai paturēt basketbolistu arī uz trešo un ceturto sezonu. "Mums patīk fakts, ka aiz mūsu veterāniem nāk jauni un daudzsološi spēlētāji," lēmumu paskaidroja kluba prezidents Ērnijs Grunfelds.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +1 [+] [-]

, 2008-10-29 01:27, pirms 16 gadiem
Jangs ir jauns un daudzsološ spēlēt'jas, jau tagad viņs ir ļoti viziski spēcīgs, pameklejiet you tube..ir video pat kur šis parliek pāri Karalim Jamesam !