Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rufins paliek Čikāgā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Rufins paliek Čikāgā
Maikls Rufins
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Čikāgas "Bulls" pagarinājis līgumu ar spēka uzbrucēju/centru Maiklu Rufinu. Ievērojot komandas politiku, līguma nosacījumi netiek atklāti.

Interesanti, ka 203 centimetrus garajam basketbolistam šoruden bija jāpiedalās pirmssezonas pārbaudes spēlēs "Bulls" sastāvā, tomēr tā arī nevienu spēli viņš neaizvadīja. Spēlēt viņam liedza kreisās potītes savainojums.

Pašlaik "Bulls" sastāvu veido 14 basketbolisti.

Maikls Rufins, kurš NBA pavadījis jau astoņas sezonas, savas karjeras laikā aizvadījis 403 spēles, vidēji atzīmējoties ar 1,8 punktiem un četrām atlēkušajām bumbām.

Izmantotie resursi:
Associated Press

     [+] [-]

, 2008-10-29 19:43, pirms 16 gadiem
Viss ir brīvi! Video, audio, bildes, mp3, multenes, programas, jokainas klipi, tapetes darba galdam, smieklīgas videoklipi, video klipi, dziesmas, mūzika, mūzikālie faili mobilājam tālrunim, skrinseiveri mobilājam tālrunim, dažādas programas unu utliliti Jūsu datoram, speles, dokumentālie un multiplikācijas filmi, un arī liels skaitlis citus failus Jūsu baudai unu noderībai.

ieskaties.filer.at: Filer.at - braukt jamak - Video - ieskaties - ...