Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bobcats" saīsina sastāvu

Andrejs Siliņš

"Bobcats" saīsina sastāvu
Maiklam Džordanam un Lerijam Braunam
jāmeklē papildinājums spēka uzbrucēja
pozīcijā.
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Šarlotes "Bobcats" vadība nolēmusi atlaist vēl vienu basketbolistu - uzbrucēju Džermario Deividsonu, līdz ar to paliekot 14 spēlētāju sastāvā pirms regulārās sezonas sākuma.

Jau vēstījām, ka "Bobcats" pirms kāda laika atlaida centru Džastinu Viljamsu, kurš paspēja piedalīties arī pāris Goldensteitas "Warriors" treniņos šajā pirmssezonā. Jau tad komandā bija palikuši 15 spēlētāji, kas ir maksimums, ko drīkst pieteikt regulārajai sezonai, taču tagad klubs nolēmis šķirties arī no Deividsona.

Lielākās problēmas Deividsonam sagādāja pielāgošanās Šarlotes kluba galvenā trenera Lerija Brauna iecerētajam spēles stilam, kas neļāva basketbolistam iziet laukumā biežāk nekā trīs spēlēs astoņu pārbaudes spēļu laikā.

2007. gada draftā Deividsonu izvēlējās "Warriors", taču basketbolists bija daļa no "Ričardsona darījuma", kā rezultātā Džeisons Ričardsons un Deividsons nokļuva Šarlotē, kamēr Brendans Raits pievienojās "kareivjiem". Pirms šovasar notikušā drafta "Bobcats" pagarināja līgumu ar basketbolistu.

Līdz ar šo darījumu (Deividsona atlaišanu) skaidrs, ka "Bobcats" lūkos brīvo aģentu tirgū pēc kāda papildinājuma spēka uzbrucēja pozīcijā. Brauns jau iepriekš izteicies, ka tas būtu nepieciešams, jo potenciālais pamatspēlētājs šajā pozīcijā Šons Mejs vēl nav spējis atgūt ne fizisko formu, ne pielāgoties Brauna modelim pēc ilgstošā ceļgala savainojuma izārstēšanas.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  -1 [+] [-]

, 2008-10-28 10:20, pirms 16 gadiem
nu nebij jau ar no vinja liela ponta!!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-28 10:35, pirms 16 gadiem
aha,L.Brauns trenē viņus,nu skaidrs,tīrākā aizsardzībs komanda būs!!!

     [+] [-]

, 2008-10-28 10:51, pirms 16 gadiem
Atliek vien mineet kursh pf tas buus!

  +2 [+] [-]

, 2008-10-28 11:01, pirms 16 gadiem
tā īsti nemaz pat nezinu kādi labi brīvie aģenti vēl palikuši... vai tad kkas sakarīgs bez līguma vēl tirgū ir palicis?

p.s. Džordans baigais kuilis palicis - izmēros gandrīz kā Bobs Sapps
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja