Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Timberwolves'' negaidīti aizmaina Taunsu uz Ņujorku, pretējā virzienā dodas Rendls

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Timberwolves'' negaidīti aizmaina Taunsu uz Ņujorku, pretējā virzienā dodas Rendls
Karls Entonijs Taunss. Foto: Jesse Johnson/USA Today Sports/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) noticis negaidīts maiņas darījums, kura rezultātā Minesotas ''Timberwolves'' garā gala līderis Karls Entonijs Taunss nonācis Ņujorkas ''Knicks'', savukārt otrā virzienā dosies Džūliuss Rendls un Donte Divinčenco, vēstī ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.

Maiņas darījumā ''Timberwolves'' iegūšot arī nākotnes pirmās kārtas drafta izvēli no Detroitas ''Pistons'', raksta ''The Athletic''.

28 gadus veco Taunsu Minesotas ''Timberwolves'' 2015. gada NBA draftā izraudzījās ar pirmo numuru. Pagājušajā sezonā Taunss ceturto reizi karjerā tika izraudzīts dalībai NBA Visu zvaigžņu spēlei, regulārajā sezonā iekrājot 21,8 punktus, 8,3 atlēkušās bumbas un 3,0 rezultatīvas piespēles. 16 play-off spēlēs Taunsam 19,1 punkti, 9,0 bumbas zem groziem un 2,6 rezultatīvas piespēles.

Par Minesotas ''Timberwolves'' jaunajiem basketbolistiem kļūs Džūliuss Rendls un Donte Divinčenco. Arī Rendls pagājušajā sezonā tika izraudzīts dalībai Visu zvaigžņu spēlē, taču tajā nespēlēja pleca traumas dēļ, sezonu noslēdzot priekšlaicīgi. Pagājušajā sezonā 46 mačos Rendlam caurmērā 24,0 punkti, 9,2 atlēkušās bumbas un 5,0 rezultatīvas piespēles. Savukārt Divinčenco 81 pamatturnīra mačā vidēji iekrāja 15,5 punktus, 3,7 atlēkušās bumbas un 2,7 rezultatīvas piespēles. Izslēgšanas turnīrā aizsargam caurmērā 17,8 punkti, 4,0 atlēkušās bumbas un 2,6 piespēles.

Ja Taunss komandu mainīs pirmo reizi karjerā, tad gan Rendlam, gan Divinčenco tāda pieredze iepriekš jau bijusi. Pirmais karjeras laikā pārstāvējis arī Losandželosas ''Lakers'' un Ņūorleānas ''Pelicans'', bet Divinčenco vilcis Milvoki ''Bucks'' un Goldensteitas ''Warriors'' kreklus.

''Timberwolves'' jauno sezonu sāks naktī uz 23. oktobri ar maču pret ''Lakers'', savukārt ''Knicks'' pirmajā duelī viesosies pie Bostonas ''Celtics''.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania/s...
https://www.nytimes.com/athletic/58...

     [+] [-]

, 08:32, pirms 2 stundām
Knicks līdz šim treidam likās nopients drauds Bostonai, bet līdz ar šo treidu, viņus par tādiem nu nekādi neauzskatu.
Atdod Divincenzo, Rendlu, par Karlu , liekas vienkārši idi. treids...

  -3 [+] [-]

, 08:42, pirms 2 stundām
zaxx rakstīja: Knicks līdz šim treidam likās nopients drauds Bostonai, bet līdz ar šo treidu, viņus par tādiem nu nekādi neauzskatu.
Atdod Divincenzo, Rendlu, par Karlu , liekas vienkārši idi. treids...
Jācer uz Denveru ka viņi ar Bostonu grīdu izmazgās ar visu tingus pingus ierindā !

     [+] [-]

, 08:43, pirms 2 stundām
obanā.

     [+] [-]

, 08:57, pirms stundas
Nu nez vai Knicks vajadzēja iet all in vismaz līdz trade deadline.
Varēja skatīties kā izskatās komanda ar Bridžesu.
Uz papīra Knicks jābūt labākai uzbrukumā ar KAT pa centru.Tajā pašā momentā viņu zaud labāko komandas trīņu šūteri un čali kurš kapā par katru centimetru.Rendls arī bija labs ja viņš spēlēja bully ball un neaizrāvās ar ISO basīti.
KAT izskatijās labi ar Gobēru kopā spēlējot pret Denveru kur KAT bija ļoti labs pret Jokiču aizsardzībā.

     [+] [-]

, 09:00, pirms stundas
KAT protams talanta ziņā ir daudz labāks par Rendlu, bet tas cik viņš ir slinks...
Bet man liekas ka lielāka problēma, kā jau te norādīja ir DiVinčenzo aizmainīšana. Uzvārds nav baigi skanīgs, bet tas ko viņš deva Knicks ir ļoti daudz...

     [+] [-]

, 09:02, pirms stundas
Interesanti kā Tibsam ir domas mainijušās par KAT pēdējos gados,jo principā Tibs pameta KAT zem tanka Batlera situācijā un nostājās Batlera pusē.

     [+] [-]

, 09:07, pirms stundas
Nu nestrādāja Minesotai 2 torņu basketbols. KAT tur pazuda, blakus Gobēram. Tikai loģisks darījums. Rendls tomēr ir PF vairāk. Plus vēl Divičenzo dabūja. Nu Nujorka gribēja iegut dominējošu centru, ko viņi arī dabūja. Laiks rādīs, bet iespējams, abas puses būs ieguvejas.

     [+] [-]

, 09:30, pirms stundas
Heilijs rakstīja: Nu nestrādāja Minesotai 2 torņu basketbols. KAT tur pazuda, blakus Gobēram. Tikai loģisks darījums. Rendls tomēr ir PF vairāk. Plus vēl Divičenzo dabūja. Nu Nujorka gribēja iegut dominējošu centru, ko viņi arī dabūja. Laiks rādīs, bet iespējams, abas puses būs ieguvejas.
Man likās, bet vai tiešām KAT nosauci par dominējošu C NBA? Viņš ir slinks un mīksts. Regulārajā sezona iekrāmēja 62p, bet treneris viņu benchoja 4th qtr, jo viņš nespēlēja aizsardzībā un tikai uztraucās par statistiku. Pat WCF viņš pret Mavs tika benchots.
Nebija jau gluži tā, ka nestrādāja 2 torņu basketbols, tas bija atkarīgs no pretinieka. Denverai gāja grūti pret 2 torņiem, takā šajā trade starp Knicks un TWolves pat Nuggets ir uzvarētāji

     [+] [-]

, 09:57, pirms 23 minūtēm
nu nepiekritisu-liekas izcils darījums NYK- picku tagad nav laiks audzināt, DIVincezo ir noderīgs lomas spēlētājs,bet ne vairāk un tagad aizsardzībā jau ir OG Bridges un Harts dzīvnieki. Un Rends ir milzīga problēma komandai- būtu jāpiemaksā lai dabūtu prom. Pretī nāk KAT,kas neskatoties uz visu slinkumu,ir elitārs 3pts metējs un daudz labāks uzbrucējs par Rendlu + var iemest sodus. Ļoti riskants bet interesants darījums

     [+] [-]

, 10:06, pirms 14 minūtēm
NYK noteikti ir ieguvēji, jo tieši centra pozīcija ir bijusi problēma. Ja vēl Robinsons atgriezīsies vesels, tad būs laba apakša. Pie tam KAT ir underrated, viņš var būt ļoti labs

     [+] [-]

, 10:11, pirms 10 minūtēm
To laikam tikai NYK māk, ilgstoši ap Rendlu veido komandu un, kad gandrīz viss gatavs paņem un aizmaina viņu. Katrā ziņā Minesota pamatīgi ieguvēji.